Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

H FSB συνέλαβε δέκα στελέχη της τουρκικής τρομοκρατικής ισλαμιστικής οργάνωσης του Γκιουλέν!

Ο Ερντογάν, σε κηδεία στελέχους της ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης Γκιουλέν (από ιστολόγιο του κινήματος Γκιουλέν)

Η ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση Νουρ, του Φετουλλάχ Γκιουλέν, που είναι πολύ καλά ενδεδυμένη την προβιά της ακίνδυνης εκπαιδευτικής μετριοπαθούς ισλαμικής οργάνωσης, εκμεταλλευόμενη τη διάλυση που υπήρχε στο ρωσικό κράτος την περίοδο Γιέλτσιν, είχε διεισδύσει και είχε εγκαταστήσει το πολυπλόκαμο δίκτυό της σε πολλές πόλεις της Ρωσίας καθώς και σε όλες σχεδόν τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Έκτοτε, η τρομοκρατική οργάνωση του Γκιουλέν, που αποτελεί κυβερνητικό εταίρο και μοιράζεται την εξουσία με τον Ερντογάν, συνέχισε τη δράση της, χρησιμοποιώντας μεθόδους μυστικής δράσης στη ρωσική επικράτεια, αποδεικνύοντας ότι πράγματι είναι τρομοκρατική οργάνωση.

Στις 2 Μαρτίου η ρωσική υπηρεσία πληροφοριών εσωτερικού, η FSB, εισέβαλε σε διαμερίσματα-γιάφκες της οργάνωσης, συνέλαβε 10 τρομοκράτες, ενώ συνέλεξε και έντυπο υλικό στα ρωσικά και τα τουρκικά, που προπαγάνδιζε την ισλαμιστική θεωρία της οργάνωσης. Από τους συλληφθέντες οι πέντε είναι Ρώσοι υπήκοοι, οι τέσσερις Αζέροι και ο ένας Τουρκμένιος.

Ο ηγέτης της ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης, Φετουλλάχ Γκιουλέν, τα τελευταία 15 χρόνια διαμένει στη Γιούτα των ΗΠΑ, και δεν επιστρέφει στην Τουρκία, γιατί φοβάται τους δικαστές και τον στρατό.

Να σημειωθεί ότι η ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση Νουρ δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα και εκδίδει έντυπα με το δηλητηριώδες ισλαμιστικό ιδεολόγημα του Γκιουλέν, που είναι ο δούρειος ίππος του τουρκικού εθνικισμού. Μάλιστα, στη δράση της οργάνωσης χρησιμοποιούνται Έλληνες με ακαδημαϊκή ταυτότητα παρακαλώ!
Θα επανέλθουμε.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]