Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αμερικανοί ετοιμάζουν νέο κανάλι στην Ελλάδα


Η Fox International Channels προανήγγειλε τη δημιουργία νέου τηλεοπτικού σταθμού στη χώρα μας για το οποίο υποσχέθηκε πως θα κάνει προσλήψεις.

Τη δημιουργία νέου καναλιού, και τη στελέχωση του με τις απαραίτητες προσλήψεις, ετοιμάζει η Fox International.

Όλα δείχνουν πως η Fox International προχωράει δυνατά σε αυτήν την επένδυση αφού, σύμφωνα με το Euro2day, ο Adam Theiler, Senior Vice President της FOX International Channels Southeast Europe, δήλωσε:


"Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην Ελλάδα σε θέματα περιεχομένου, τεχνολογιών, HD μετάδοσης και μελλοντικά σε τοπικές παραγωγές. Όπως παραγωγή ντοκιμαντέρ στην Ελλάδα, δημιουργία καναλιού για την ελληνική κουζίνα, θα προσλάβουμε προσωπικό. Πιστεύουμε σε αυτή τη χώρα".

Ο ίδιος πρόσθεσε πως :''η πορεία των καναλιών της FOX στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι απολύτως θετικά''.


Πηγή: NewsIT

Σημείωση ιστολογίου: Το FOX News Channel ανήκει στον μεγιστάνα των ΜΜΕ Rupert Murdoch και είναι διεθνώς γνωστό για την ανοιχτή προπαγάνδα  του (αρκετές φορές μέσω ψευδών ειδήσεων και προκατασκευασμένων βίντεο) κατά την περίοδο των πολέμων στο Αφγανιστάν και το Ιράκ – και όχι μόνο. Έχει χαρακτηριστεί ως «προπαγανδιστικός μηχανισμός του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος» και έχει καταγγελθεί διεθνώς για τις αντιδεοντολογικές του πρακτικές. 
Είναι προφανές, λοιπόν, πως οι αμερικανοί δεν μπορουν να στηρίζονται πλέον στα εντόπια προπαγανδιστικά παπαγαλάκια, ούτε στους μηχανισμούς διαχείρισης του πληθυσμού που λειτουργούσαν μέχρι τώρα. Μάλλον, γνωρίζουν πως ο φόβος για τα επίχειρα θα κάμψει την μέχρι σήμερα στάση των καλοπληρωμένων εγχώριων προπαγανδιστών. Ταυτόχρονα, όμως, αυτή η αλλαγή πλεύσης (προς το χειρότερο), αποδεικνύει πως τα συμφέροντα των ΗΠΑ στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή, είναι πολύ μεγαλύτερα από όσα μπορούμε να φανταστούμε. Κι επειδή οι λαοί είναι απρόβλεπτοι -κυρίως σε καταστάσεις φτώχειας και εξαθλίωσης- αποφάσισαν να αναλάβουν οι ίδιοι, το "έργο διαφωτισμού" των Ελλήνων μέσω των ΜΜΕ.
Εις αναμονή της κρεατομηχανής εγκεφάλων, λοιπόν, και με τον χρόνο να λιγοστεύει για μία ικανή και καίρια αντίδραση, η λύση είναι προφανές πως βρίσκεται στα χέρια των Ελλήνων πολιτών, εάν -φυσικά- επιθυμούν να παραμείνουν πολίτες και όχι να μετατραπούν σε δουλοπάροικους...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Προσδεθείτε. Έρχεται το εξειδικευμένο χαϊβάνιασμα υψηλής τεχνολογίας. Θα δούμε μονταρισμένα βίντεο από επαγγελματίες του είδους και μούφες ρεπορτάζ που δεν θα ξέρουμε από πού να ξεφύγουμε. Τώρα θα αρχίσει ο πραγματισμός υπνωτισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι νέες αναμενόμενες "επενδύσεις" επί των πυλών!
    Θα κατασκευασθούν μερικοί υψηλόμισθοι "δημοσιογράφοι" και παραγωγοί (εισροές) και θα ανέβει το κόστος ζωής από το κόστος διαφημίσεων... ισοζύγιο δράμα.
    Περιμένω εναγωνίως να ακούσω για μια θετική επένδυση σε αυτήν την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]