Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λεμεσός: Άγριος καυγάς με εκατοντάδες Κούρδους και Κύπριους


Άγριος καυγάς με πετροβολισμούς και συλλήψεις το βράδυ της Παρασκευής στη Λεμεσό.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια λαμπαδηφορίας που πραγματοποιούσαν Κούρδοι για την επέτειο σύλληψης του ηγέτη του PKK Αμπντουλάχ Οτσαλάν, τρεις Κύπριοι εξύβρισαν τους 200 περίπου Κούρδους.
«Σε κάποια στιγμή στην Οδό Ανεξαρτησίας ένα σαλούν αυτοκίνητο, αγνώστων στοιχείων, πέρασε δίπλα από την πορεία των Κούρδων και ο συνοδηγός φαίνεται να τους εξύβρισε. Οπότε γύρω στα 30 άτομα Κούρδοι επιτέθηκαν εναντίον του συνοδηγού και τον κτύπησαν. Με την παρέμβαση της Αστυνομίας σταμάτησε η επίθεση και έφυγαν οι τρεις επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, οι οποίοι ήταν Κύπριοι», δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Ανέφερε, επίσης, ότι οι Κούρδοι συνέχισαν την πορεία τους, η οποία τερματίστηκε στην οδό Ναυαρίνου, όπου βρίσκεται το Πολιτιστικό Κέντρο του Κουρδιστάν.
«Εκεί γύρω στις 21:00 δέχθηκαν μαζική επίθεση από 100 άτομα περίπου νεαρής ηλικίας, οι οποίοι κρατούσαν ρόπαλα και βόμβες μολότοφ. Οι Κούρδοι αντέδρασαν και έριξαν πέτρες εναντίον των προσώπων αυτών για να προστατέψουν το οίκημα τους. Κλήθηκε Αστυνομία στη σκηνή, όπου τελικά συνελήφθησαν τρία πρόσωπα Κύπριοι, δύο 16χρονοι και ένας 29χρονος, οι οποίοι παρέμειναν υπό κράτηση», σημείωσε.


Πηγή: Σημερινή 
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]