Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

H Ελλάδα αποφυλάκισε τους Τσέχους κατασκόπους των Τούρκων για να πάρει τη... δόση της!


H Ελλάδα αποφυλάκισε τους Τσέχους κατασκόπους των Τούρκων... Απαίτηση και προϋπόθεση που έθεσε ο Τσέχος πρωθυπουργός για να υπογράψει τη δόση... Να έχουμε να φάμε, που λένε και οι πολιτικοί ηγέτες αυτής της Χώρας που κάποτε ενέπνεεε σεβασμό και αυτοεκτίμηση...

Δύο Τσέχοι σχεδιαστές του πολεμικού βιντεοπαιχνιδιού Arma 3, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στις αρχές του Σεπτεμβρίου 2012 στην Ελλάδα, ως ύποπτοι κατασκοπείας, απελευθερώθηκαν από τις ελληνικές Αρχές.

Τη σχετική πληροφορία ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Τσεχίας. Σύμφωνα με την απαίτηση των ελληνικών Αρχών (σοβαρό ποσό )καταβλήθηκε εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ για κάθε συλληφθέντα πολίτη της Τσεχίας και κατόπιν τούτου οι Μάρτιν Πέζλαρ και Ιβάν Μπούχτα αποφυλακίστηκαν.

Οι ''προγραμματιστές'' συνελήφθησαν στις 9 Σεπτεμβρίου στο νησί της Λήμνου, όπου κινηματογραφούσαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις για τις ανάγκες, όπως δήλωσαν, του βιντεοπαιχνιδιού τους.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]