Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η μεγάλη απόφραξη!!!

Τι; Δεν είδατε Βουλή χτες βράδυ; Κακώς. Χάσατε ένα τρελο b-movie. Ξεκίνησε από “τσάντα-ρόδα-και κοπάνα”, συνέχισε με “μάντεψε τι κάνω τα βράδυα” η αγωνία έφτασε στο κατακόρυφο με το “παπα τουρμπο μας πήραν τα ράσα” και τελικά θριάμβευσε η “μεγάλη απόφραξη”!! Το γενικό κλίμα κυμαινόταν μεταξύ “ροκάκιας τη μέρα-τα βράδια καμαριέρα” και “άγριες πλάκες στα θρανία”.

Η τραγωδία είναι ότι κοιτάζοντας τις σκηνές από το έργο που εξελισσόταν στο ναό της Δημοκρατίας, δεν βλέπαμε τριακόσιους ανθρώπους, βλέπαμε τη μούρη μας πατριώτες. Γιατί για να είσαι εκεί κάποιος σ΄εστειλε. Κι αυτός που έστειλε είσαι εσύ Μήτσο! Εσύ που είναι η ζωή σου μια νταλίκα με μπαγκάζια και με ικα. Εσύ με το ύφος κρεμανταλά και το καιρό που κουβαλάς. Κι εγώ, κι αυτός, κι άλλος.

Κι εσύ ακόμα που δεν ψήφισε κανέναν, μέσα είσαι. Γιατί κοίταζες αμέτοχος αυτούς που τους κοίταζαν να ορίζουν και τη δική σου ζωή. Δεν υπάρχει αθώος στην Ελλάδα εκτός από τα νεογέννητα. Μάθανε πως γουστάρουμε το “νοικοκυραίοι” και το έκαναν σλόγκαν στο έργο. Αυτό το καραγκιοζιλίκι είναι το έργο που έφτιαξες με τα χέρια σου φουκαριάρη λαέ. Οχι δεν θα μας ονομάσω δυστυχείς, φουκαριάρηδες είναι πιο ταιριαστό στη μιζέρια μας.

Ναι, η δημοκρατία μας είναι η μεγάλη απόφραξη σε όλα! Τα όνειρα τα νιάτα σου και τη ζωή σου χάλαστα, στα γήπεδα τις Κυριακές στις ντισκοτέκ τα σάββατα. Oh, yeah…

Το φωτομοντάζ είναι από το Antista/Chef
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Έβαλαν ψες στην Βουλή μπουγάδα κι έπλυνε το τρικομματικό πλυντήριο κατασκευαστών αθωότητας για το θεαθήναι...τα λερωμένα σώβρακα επιφανών ανδρών Ελλήνων .Τόσα κάτασπρα εσώρουχα μήτε τ Αγγελούδια στα επουράνια φορούν.
    Ο κύριος εκφραστής « της αλήθειας, της σταθερότητας και της προοπτικής της χώρας » αυτός ο δημιουργός του Άρθρου 86 δηλαδή του περίφημου « νόμου περί ευθύνης Υπουργών », αυτός ο έγκριτος και καθ όλα άψογος της βιομηχανίας νομιμοποιήσεων της ανηθικότητας ο ακάματος αγωνιστής,από το ξέπλυμα πλαστογράφων της Θεσσαλονίκης σε σκάνδαλο μετεγγραφών ως το εξωδικαστικό ξέπλυμα της Siemens και της Thyssen Krupp (με τα υποβρύχια που γέρνουν) , αυτός ο χαρισματικός «συνταγματολόγιος» του δόγματος οι Αγορές βρίσκονται πάνω από το Σύνταγμα της χώρας κι εσύ λαέ βασανισμένε πρέπει να μου κάνεις εν ζωή ένα άγαλμα για τις εκάστοτε υπηρεσίες μου στο έθνος μέσω της ΔΕΗ, βγήκε και πάλι λάδι στην επιφάνεια, καθόσον στο ναό της Δημοπρασίας χαριεντίζονταν και πάλι κάθε καρυδιάς καρύδια που πίστευαν πως έχουν καρύδια κι επιτελούν εθνικό έργο με την συγκάλυψη των ευθυνών . Μέχρι και η ΧΑ κράτησε τα προσχήματα και φέρθηκε όλως δημοκρατικότατα (ψήφισε σε 4 κάλπες)σε αντίθεση με, Δήμα – Αβραμόπουλο – Πιπιλή- Μηταράκη – Σκανδαλίδη – Βούλτεψη – Πολύδωρα –Χρυσοχοίδη – Κακλαμάνη – Βορίδη ( ανερχόμενος βεζίρης στην θέση της θέσης του βεζίρη ) – Λοβέρδος - Γεωργιάδης και πάει λέγοντας.
    Θα κλείσω και πάλι με τα λόγια του Δ. Καζάκη που προσωπικά με εκφράζουν απόλυτα :
    «Η Ελλάδα δεν μπορεί να αναστηθεί, δεν μπορεί να βρεθεί στο δρόμο της δημοκρατίας, αν δεν καθίσουν στο σκαμνί όλοι οι υπαίτιοι, όλοι οι δωσίλογοι και οι συνοδοιπόροι τους. Δεν μπορεί να υπάρξει δημοκρατική λύση του πολιτικού δράματος που βιώνει η χώρα και ο λαός της, αν δεν υπάρξει μια νέα Δίκη όλων των Δωσίλογων από ένα ειδικό ορκωτό δικαστήριο που να εκφράζει την θέληση του ελληνικού λαού. Δεν μπορεί να υπάρξει ούτε καν υποψία κράτους δικαίου σ’ αυτήν την χώρα, δεν μπορεί να αποκατασταθεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα και η εθνική αξιοπρέπεια του λαού αν δεν δικαστεί με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας μέχρι και ο τελευταίος πολιτευτής, ή υπηρεσιακός παράγοντας, ή συνεργός που συνέργησε στην αμαχητί παράδοση της χώρας σε ξένες δυνάμεις με σκοπό την εξόντωση του πληθυσμού της και την μαζική της εκποίηση. Πολιτική δύναμη που δεν υιοθετεί αυτό το αίτημα, δεν μπορεί να θεωρείται δύναμη πατριωτική, δημοκρατική και φυσικά προοδευτική.»

    Η χειρότερη μορφή βίας είναι να υποτιμάς την νοημοσύνη των Ελλήνων. Κρίμα στο βασανιστικά απάνθρωπο θέατρο που στήσατε βολεψάκηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η χειρότερη μορφή βίας είναι να σε αναγκάζουν οι "νοήμονες" Έλληνες ψηφοφόροι να ζεις αυτά τα χάλια!
      Αυτοί οι ηλίθιοι που τους οδηγούν να πιστεύουν ότι το ουσιώδες είναι μια παραπομπή για αλλοίωση της λίστας των σιχαμερών δίποδων που αλλοίωσαν το Σύνταγμα, τη Δημοκρατία, το ήθος ενός λαού ολόκληρου - τον οποίο θεωρούν ιδιοκτησία τους.

      Διαγραφή
    2. ...μήπως μάλλον αυτό είναι το τίμημα της συσκευασμένης Δημοκρατίας ευρείας κατανάλωσης ; εφόσον σίγουρα , νοημοσύνη είναι το σύνολο των ικανοτήτων να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα και τις καταστάσεις στο περιβάλλον σου. Όποιος είναι κάτοχος αυτών των ικανοτήτων αυτός είναι ΚΑΙ Έλλην με την βαθύτερη έννοια. Σε τούτη την ευλογημένη γωνίτσα Γης από Θεούς και Δαίμονες γεννήθηκαν σχεδόν τα πάντα κι είναι ο λόγος που θεωρώ την γνώση (ως αποτέλεσμα της έρευνας) όχι απαραίτητα ισχύ, σίγουρα όμως παρηγοριά και δύναμη.

      Διαγραφή
  2. τελικα ολοι θελουν το χαπακι τους για να νιωσουν καλυτερα...ολοι ψαχνουν πως να κρυφτουν ,μπας και την γλυτωσουν .Να την γλυτωσουν απο τι??απο τον πελεκυ του νομου?απο την βουτια στα ταρταρα?(απο δημαρχος,κλητηρας)απο το λιντσαρισμα του κοσμου?Οτι και ναναι παντως εινα ματαια υπεκφυγη.ΟΟΟλλη η Ελλαδα ξερει ποιοι ειναι αυτοι που προσπαθουν να κρυφτουν ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥΣ...το να προσπαθουν να σωθουν απο τριχες,χειροτερο το κανουν το θεμα,αργα η γρηγορα θα τους στριμωξει ο κοσμος δεεεν γλυτωνουν οτι και να κανουν,η ωρα της λαικης ετυμηγοριας ειναι κοντα και αν δεν προλαβουν να λακισουν,να ειναι σιγουροι οτι θα πληρωσουν τον λογαριασμο που μας χρεωσαν στην πλατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια και θα μας παραδωσουν στο χαος .
    Αυτην την εντολη υπηρετησαν οι κατοχικοι .
    Κλειστε τις τηλεορασεις και θα δειτε οτι ολα ειναι ενα ψεμμα .
    Δεν υπαρχει καμμια λιστα . Ολα ειναι θεατρο .
    Αντισταση .
    Καμμια συναλλαγη με το κατοχικο εκτρωμα .
    Ολοι τους ειναι γιουσουφακια . ΟΛΟΙ μεσα στο κυνοβουλιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι άνθρωποι είναι απίστευτα επικινδύνου.. Το έχουν αποδείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]