Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εξυπηρέτηση δανείων… Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης της Ελλάδας!


Ουδείς είναι σε θέση να προσδιορίσει το πραγματικό χρέος. 

Τα σύνθετα χρηματοοικονομικά προϊόντα κρύβουν έντεχνα τα χρέη και ρολάρουν την πίστωση στο μέλλον με μόνο στόχο την είσπραξη τόκων. Αυτός είναι ο λόγος που κρατούν «θεωρητικά» ζωντανή την Ελλάδα και ξεζουμίζουν τους Έλληνες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της S.G. Ξένοι οίκοι τράπεζες κ.λ.π. διατηρούν «αλληλόχρεους λογαριασμούς» είτε ως SWAP (όλων των μορφών) ή ακόμα και με άλλα, ακόμη πιο πολυσύνθετα προϊόντα.

Το SWAP της S.G ύψους 500.000.000 ευρώ... «εξυπηρετείται» κανονικά αφού το ελληνικό δημόσιο πληρώνει εκατομμύρια σε τόκους ή ρολάρει μελλοντικά την πληρωμή τους.

Τώρα πόσα δις είναι αυτά τα δάνεια και πού εγγράφονται θα το μάθουμε από τα ταρώ... 





Πηγή: Lobbystas
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]