Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Αθήνα απειλεί ακόμα και με απελάσεις Τούρκων διπλωματών


Στρατός 3.000 μισθοφόρων της Τουρκίας στη Θράκη


Έτοιμη, αν χρειαστεί, να προχωρήσει σε ενέργειες που θα αποτελέσουν σκληρή απάντηση στα παιχνίδια της Τουρκίας στην περιοχή της Δυτικής Θράκης είναι η Αθήνα. Οι προκλήσεις της Άγκυρας, που πυροδοτούν το ήπιο κλίμα σε μία τόσο ευαίσθητη περιοχή, έχουν προκαλέσει προβληματισμό στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ήδη, όπως αναφέρει η εφημερίδα Παραπολιτικά , ανώτερα στελέχη του υπουργείου δεν αποκλείουν την πιθανότητα, εφόσον το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή συνεχίσει να τρομοκρατεί και να απειλεί όσους δεν υπηρετούν τα ανθελληνικά σχέδια του, να υπάρξουν ακόμα και απελάσεις διπλωματών και μάλιστα σε κορυφαίο επίπεδο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά το τουρκικό κράτος μισθοδοτεί με «μαύρο» χρήμα μέσω του προξενείου περισσότερους από 3.000 ανθρώπους στη Δυτική Θράκη, καθένας από τους οποίους αμείβεται με ποσά που ξεκινούν από τα 1.200 και φτάνουν τα 2.000 ευρώ κάθε μήνα. Τα πρόσωπα αυτά βρίσκονται στις υπηρεσίες της Άγκυρας και επιχειρούν να ποδηγετήσουν τη μουσουλμανική μειονότητα, η συντριπτική πλειονότητα της οποίας συνυπάρχει απολύτως αρμονικά με το χριστιανικό στοιχείο της περιοχής.

Σχόλιο ιστολογίου: Εμείς, θα σταθούμε επιεικώς δύσπιστοι προς την κατεύθυνση των πληροφοριών που θέλουν την Αθήνα να περνάει σε λύσεις άμεσης αντιπαλότητας προς την θρασύτατη τουρκική πολιτική. Κι αυτό, επειδή είναι διαφορετικό το να υπάρχουν φήμες, από το να υλοποιούνται άμεσα αποφάσεις που θα έπρεπε να αποτελούν πάγια τακτική των Ελληνικών κυβερνήσεων. Είναι διαφορετικό το να περνάς λεκτικά μία εικόνα που ποτέ δεν έδειξες, από το να στέκεσαι αποφασισμένος να "χτυπηθείς" με μία γείτονα χώρα που δεν σέβεται τίποτε πέρα από τις δικές της επιδιώξεις. Ευχόμαστε, φυσικά, οι φήμες να γίνουν πραγματικότητα και να δούμε το τουρκικό προξενείο να κλείνει και όχι να απελαύνονται τούρκοι διπλωμάτες. Εξάλλου, η Τουρκία διαθέτει εντός της Ελλάδας ένα περισσότερο προξενείο από ότι η Ελλάδα στην Τουρκία. Και το ότι δεν έχει κλείσει μέχρι τώρα, αποτελεί ένα παράδοξο, για το οποίο πολλοί πρωθυπουργοί και υπουργοί εξωτερικών θα πρέπει να απολογηθούν, αφού το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, αποτελεί έναν μόνιμο μηχανισμό δημιουργίας προβλημάτων όχι μόνο στις καλές Ελληνοτουρκικές σχέσεις (οι οποίες υφίστανται μονομερώς από την πλευρά των Αθηνών), αλλά και μεταξύ των χριστιανών και μουσουλμάνων κατοίκων της Θράκης, απειλώντας μέσω των εγκάθετων πρακτόρων του και των μηχανισμών που έχει δημιουργήσει, την ειρηνική συμβίωση και την ασφάλειά τους.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. καλα ειμαστε εδω και 35 χρονια καθηστεριμενοι στις φυσιολογικες μας αντιδρασεις,απο τοτε δηλαδη που επρεπε να κοπει αμεσα και στην ριζα ο βηχας των τουρκων ,και κρινουμε με επιεικεια τις μεχρι τωρα εκδιωξεις των Ελληνων,καθηγητων που αρνηθηκαν να υποταχτουν στις επιταγες τους,και τι περιμενουμε ?να το ξανακανουν?μα αν δεν τριξεις τα δοντια τωρα και δεν λαβεις καποια περιστασιακα μετρα,προειδοποιητικα με ασφαλιστικες δικλειδες ετσι ωστε ΑΑΑν ξανα παρουσιαστει το ιδιο φαινομενο,τοτε θα προβουμε σε απελαση ντεφακτο και χωρις δευτερη κουβεντα,ετσι τι κανετε?απλα αφηνεται να πεσει ο ντορος και να ξεχαστει το θεμα για να κανουν στα μουλωχτα οι μαφιοζοι την δουλεια τους...με λιγα λογια ριχνετε νερο στον μυλο τους.Αισχος και ντροπη,αν δεν ειστε προδοτες,αυτην την στιγμη χωρις καμια καθηστερηση πρεπει να ενεργησετε ,αυριο θα ειναι αργα,και οσοι Ελληνες εχουν διωχθει εως τωρα να επιστρεψουν στην δουλεια τους με καθε νομιμοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Οταν θ ακουσετε οτι η Ελλαδα αποσυρει τη πρεσβεια της απο τη Τουρκια και η Τουρκια αποσυρει τη πρεσβεια της απο την Ελλαδα τοτε .....ταις πρεσβειαις της Θεοτοκου Σωτερ σωσον ημας..."γεροντας Παϊσιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]