Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα φτερά της στα Ιωάννινα ανοίγει η Turkish Airlines




Η Turkish Airlines επεσήμανε την παρουσία της στην Ελλάδα, τα τελευταία 65 χρόνια και υπογράμμισε τις προσπάθειες που οφείλουν να πραγματοποιηθούν για την προώθηση της πόλης

Αντιπροσωπεία της Turkish Airlines επισκέφτηκε τα Ιωάννινα, στις 8 και 9 Οκτωβρίου, εκφράζοντας το ενδιαφέρον για την επέκταση της συνεργασίας της εταιρείας με τον Δήμο Ιωαννίνων.

Με επικεφαλής, την Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κα Gulay Ozturk, η Turkish Airlines πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων, κ. Φ. Φίλιο.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιελάμβανε την ξενάγηση των στελεχών της εταιρείας, στα αξιοθέατα της πόλης των Ιωαννίνων, καθώς πρόθεση της Turkish Airlines είναι η περαιτέρω προώθηση της περιοχής και του εισερχόμενου τουρισμού με κάθε δυνατό τρόπο. Η αποστολή επισκέφτηκε το κάστρο των Ιωαννίνων και θαύμασε ορισμένα πολύ σημαντικά αξιοθέατα όπως το «Ιτς Καλέ», όπου βρίσκεται ο τάφος του Αλή Πασά και το Ασλάν Τζαμί. Την ξενάγηση ακολούθησαν σημαντικές συναντήσεις με ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους της περιοχής. Η αποστολή της Turkish Airlines διέμεινε στο ξενοδοχείο Grand Serai, της ξενοδοχειακής αλυσίδας Mitsis Hotels ΑΕ.   
   
Η Turkish Airlines επεσήμανε την παρουσία της στην Ελλάδα, τα τελευταία 65 χρόνια και υπογράμμισε τις προσπάθειες που οφείλουν να πραγματοποιηθούν για την προώθηση της πόλης, ως τουριστικού προορισμού. Η Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κα. Gulay Ozturk, ανέφερε μετά την επίσκεψη: 

«Σκοπός μας είναι να στηρίξουμε την τουριστική κίνηση προς την Ελλάδα. Τα Ιωάννινα είναι μία ιστορική πόλη και ένα πολύ σημαντικό μέρος για κάθε επισκέπτη. Αυτή την στιγμή πετάμε σε περισσότερους από 200 προορισμούς στον κόσμο και διαθέτουμε ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια δίκτυα. Το άνοιγμα της πόλης σε νέες και τεράστιες αγορές αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία. Αναμένουμε να προχωρήσουμε σε κοινές ενέργειες με τον Δήμο και να προωθήσουμε την πόλη των Ιωαννίνων. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν και ελπίζουμε σύντομα να ανακοινώσουμε περισσότερα θετικά αποτελέσματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο και τους εκπροσώπους του Δήμου για την υποδοχή που μας επιφύλαξαν».

Πηγή: Βόρεια
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]