Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κάντε κάτι ή σκάστε



Η ώρα της αλήθειας για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ:

Κύριε Τσίπρα,

Η πρόσκληση - πρόταση του κ. Καμμένου να μπλοκάρετε την ψήφιση των μέτρων με την από κοινού παραίτηση των βουλευτών των κομμάτων σας (που θα έχει σαν συνέπεια την αναγκαστική διενέργεια εκλογών),

σας δίνει τη δυνατότητα να σταματήσετε την ψήφιση των απάνθρωπων μέτρων που απειλούν να αφανίσουν το λαό και την χώρα μας.

Σας θυμίζω το ακριβές κείμενο της πρόσκλησης:

«Εμείς κατ' αρχήν δίνουμε και θα δώσουμε τη μάχη μέσα κι έξω από τη Βουλή, αλλά μπορούμε να μπλοκάρουμε τα μέτρα και την παράδοση της χώρας και του ελληνικού λαού, προκαλώντας εκλογές. Σύμφωνα με το Σύνταγμα, απαιτείται η παραίτηση 60 βουλευτών και των αναπληρωματικών τους».

«Με τους 20 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τους αναπληρωματικούς τους, καλώ τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, να προχωρήσει και αυτός στις παραιτήσεις των βουλευτών και των αναπληρωματικών τους στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, για να προκληθούν έτσι πρόωρες εκλογές».

Πριν συνεχίσω, θέλω να σας ενημερώσω ότι δεν εμπιστεύομαι ούτε εσάς, ούτε τον Καμένο. Για πολλούς λόγους που τώρα δεν έχει σημασία να απαριθμήσω.  Είμαι έτοιμος όμως να αναθεωρήσω, και να υποστηρίξω και εσάς και τον Καμένο, αν συμφωνήσετε την απο κοινού παραίτηση σας και σταματήσετε τη λαίλαπα που έρχεται.  Και είμαι σίγουρος ότι όχι μόνο εγώ, αλλά και πολλοί άλλοι Ελληνες θα σας ανταμείψουν με την εμπιστοσύνη τους στις επόμενες εκλογές. Παρόμοια κίνηση θα έφερνε επίσης και τα άλλα δύο αντί-μνημονιακά κόμματα - λάτρεις των καθεστώτων του Β' παγκοσμίου πολέμου προ των ευθυνών τους.

Αυτή είναι μια ευκαιρία να αποδείξετε αν οι εξαγγελίες του Σύριζα περί λαϊκών αγώνων, μαζικών κινητοποιήσεων και εκδηλώσεων αλληλεγγύης είναι κάτι παραπάνω από κούφια λόγια και να κλείσετε το στόμα των κακόβουλων που κατηγορούν το σύριζα ως αντεθνικό δεκανίκι της εξουσίας, ή νέο πασόκ ή οτιδήποτε άλλο και να αυξήσετε το κύρος το δικό σας και του κόμματος σας.

Αυτή τη φορά, δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Η είστε κατά των μέτρων και κάνετε ότι μπορείτε για να τα σταματήσετε, ή είστε υπέρ, αφού παρά τη γκρίνια και τις φωνές σας, με τη συνολική στάση σας επιτρέπετε την ψήφιση τους.

Δώστε λοιπόν εντολή στους βουλευτές και τα στελέχη σας να πάψουν να μας τα ζαλίζουν από τηλεοράσεως με τις αναλύσεις τους και τα ευχολόγια και κάντε το σωστό.

Για να το πούμε πιο απλά, όπως ίσως θα το έθετε κάποιος χωρίς τη δική μου καλή ανατροφή,

"Κάντε κάτι ή σκάστε".

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. η τακτική της καμένης γης ( δύσοσμη υπηρεσία του τρίο μπελκάντο ) αφήνετε στους άλλους με την εξής πρόφαση : πρώτα να ξεβρακωθούν οι ήδη γυμνοί ( κι άλλο σύντροφε Αλέξη ; ), αιτιολογήθηκε (αν δεν με απατά η μνήμη μου) πως θα γίνουν μόνο εκλογές για τους αναπληρωματικούς . όταν δεν θέλεις να ζυμώσεις , σαράντα μέρες κοσκινίζεις έως ότου χριστείς από τα «εργαστήρια ακατέργαστων αδαμάντων » των Βρυξελλών ( εξουσία εκ του ασφαλούς ) , σε καινούργιο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω ; να είχαμε να λέγαμε για ένα καλύτερο αύριο, στα πλαίσια της ισότιμης ευημερίας ,της ειρήνης και της αλληλεγγύης των λαών της Ε.Ε που λάθεψε στο μονοπάτι εδώ και κάτι χρόνια . απόδειξη ο διεφθαρμένος κι ανεπρόκοπος Νότος, με τις εταιρείες του Βορρά να φορούν κατάλευκα γιλέκα . τα περίφημα « δανεικά λουκάνικα » με συνοδεία τις μίζες και τις λίστες που χάθηκαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]