Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Bild: Πόσα παραμύθια ακόμη θα μας σερβίρουν για τους Έλληνες


«Κυβέρνηση Γκριμ- Πόσα παραμύθια ακόμη θα μας σερβίρουν για τους Έλληνες», είναι ο τίτλος πρωτοσέλιδου άρθρου της η Bild, η οποία κατηγορεί την κυβέρνηση Μέρκελ για ανακολουθία λόγων και έργων. 

Στο δημοσίευμα, αφού υπενθυμίζονται οι δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών που αποκλείουν την παραχώρηση περισσότερου χρόνου στην Ελλάδα, υπογραμμίζεται: 

«Τώρα η Άγκελα Μέρκελ έπεσε στην παγίδα. Βέβαια, ποτέ δεν δεσμεύθηκε ρητά να μην παραχωρήσει χρόνο στους Έλληνες, ωστόσο στην πραγματικότητα τους εγγυήθηκε την παραμονή τους στην ευρωζώνη. 
Το γεγονός ότι αλλάζει το χρονοδιάγραμμα του ελληνικού προγράμματος υποχρεώνει τη Μέρκελ να φέρει το θέμα στο κοινοβούλιο, το οποίο και θα αποφανθεί. Το εάν τα κυβερνητικά κόμματα, Χριστιανοδημοκράτες και Φιλελεύθεροι καταφέρουν να συγκροτήσουν δική τους πλειοψηφία είναι πάρα πολύ μα πάρα πολύ αβέβαιο», επισημαίνει το σχόλιο. 

Επικριτικό και το σχόλιο της «ομόσταβλης» Die Welt, η οποία παρατηρεί με αυστηρό ύφος: «Για άλλη μια φορά επιείκεια, λοιπόν. Για τελευταία όμως φορά. Και αυτό γιατί όποιος θεωρεί απαραβίαστη την νομισματική ένωση και την σύνθεσή της γίνεται εκβιάσιμος και μικρός. Και σε τελική ανάλυση δεν προσφέρει στην ευρωπαϊκή ιδέα καμία καλή υπηρεσία».
 
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]