Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πακιστανικός πολιτισμός - Σύντομα και στη γειτονιά σας


Το βίντεο που ακολουθεί, συστήνουμε να μην το δούνε μικρά παιδιά. Αλλά αυτό ακριβώς το βίντεο δείχνει την κουλτούρα αυτών που βγαίνουν στους Ελληνικός δρόμους και διαμαρτύρονται για τα δικαιώματά τους και την καταπίεση που νιώθουν στην Ελλάδα.

Επειδή, όμως, αυτοί οι άνθρωποι έχουν την δική τους κουλτούρα και καμία απολύτως διάθεση αφομίωσης στην Ελλάδα, καλό θα είναι να δούμε και να θυμόμαστε το βίντεο που ακολουθεί. Να σημειώσουμε ότι ήδη δρουν και εντός της Ελλάδας με τους δικούς τους νόμους, με τη δική τους αστυνομία και τα δικά τους δικαστήρια.

Ότι και αν έχουν κάνει οι νεαροί που ξυλοκοπούνται στο βίντεο έως θανάτου, το μένος των "δικαστών" τους δείχνει και τον τρόπο με τον οποίο υπερασπίζονται τα ήθη, τα έθιμα και την γενικότερη κουλτούρα τους. Και αν αναρωτιέσται που συνέβη το περιστατικό αυτό, θα σας στενοχωρήσουμε, αλλά είναι στο Πακιστάν.

Σε λίγο καιρό τέτοιες σκηνές πιθανότατα θα βλέπουμε και στους δρόμους και στις γειτονιές της Αθήνας...





Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]