Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελληνικό κράτος: Ο μεγάλος μπαταχτσής που εκβιάζει όσους χρωστάει


Είναι πραγματικά απίστευτο και μοναδική παγκόσμια πρωτοτυπία αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα. Το Ελληνικό κράτος, ενώ έχει καταρρεύσει η οικονομία του κι ενώ δεν πληρώνει σε κανέναν τις υποχρεώσεις του, τολμά και εκβιάζει όσους του χρωστάνε, επιβάλλοντας και τόκους καθυστέρησης σε όσους δεν μπορέσουν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις – χαράτσια που καταχρηστικά τους έχουν επιβληθεί.

Η επιστολή που πήραμε είναι συγκλονιστική και αποδεικνύει την απόλυτη αναλγησία και το μηδενικό ηθικό υπόβαθρο της κυβέρνησης Σαμαρά. Θαυμάστε πολιτικό ήθος και αναλογιστείτε πως αύριο μπορεί να είστε εσείς το θύμα αυτού του κράτους μπαταχτσή, που τολμά να απειλεί και να εκβιάζει εκείνους στους οποίους χρωστάει!

Τα στοιχεία του αποστολέα αυτής της επιστολής υπάρχουν στην διάθεσή μας, αλλά είναι γνωστά και στον ΟΓΑ και όλους τους παραλήπτες.

ΠΡΟΣ: Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ)
ΕΟΠΠΥ (Πρώην ΥΠΑΔ)

ΚΟΙΝ: Υπουργείο Οικονομικών
Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας

ΘΕΜΑ: Καταβολή Επιδομάτων

Αξιότιμε Κύριε - Κυρία,
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω την διαμαρτυρία μου για την καθυστέρηση καταβολής των επιδομάτων που δικαιούμαι ως πολύτεκνη – πλέον – μητέρα τεσσάρων τέκνων.

Πιο συγκεκριμένα, σας παραθέτω με χρονολογική σειρά τα γεγονότα:

α) Είμαι ήδη εγγεγραμμένη στα μητρώα του ΟΓΑ από τον Σεπ 2011 (έχοντας γίνει ήδη μητέρα 3 τέκνων από τον Οκτ 2010 και καταθέτοντας όλα τα δικαιολογητικά απογραφής που απαιτούνταν από τον ΟΓΑ) και την 07 Απρ 2012 έφερα στον κόσμο το 4ο παιδί μου. Υποχρεώθηκα λοιπόν να επανυποβάλλω από την αρχή - στον τοπικό αντιπρόσωπο ΟΓΑ του Ν. Σερρών (Δ. Σερρών) - όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την αλλαγή της μερίδας μου στον ΟΓΑ και την αναπροσαρμογή των επιδομάτων που δικαιούμαι, πλέον ως μητέρα 4 ανήλικων τέκνων, πράγμα που έπραξα τον Απρ 2012. Επιπλέον, η κατάθεση των δικαιολογητικών αφορά και την καταβολή της Εφάπαξ παροχής του ποσού των 2.000€, σύμφωνα με τον Ν.3454/07-04-06.

β) Έχω καταθέσει στον ΕΟΠΥΥ (πρώην ΟΠΑΔ) του Δ. Σερρών, από τον Απρ 2012, όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την χορήγηση του επιδόματος τοκετού ποσού 900€, όντας μόνιμη Δημόσιος Υπάλληλος του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Παρά την πάροδο διαστήματος άνω των 4 μηνών έως σήμερα από την ημερομηνία υποβολής όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών για την ενημέρωση τόσο του ΟΓΑ όσο και του ΕΟΠΥΥ, εξακολουθώ να μην έχω καμία ενημέρωση για την τύχη της καταβολής των ανωτέρω επιδομάτων που δικαιούμαι, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Κλείνοντας την επιστολή μου αυτή, θα ήθελα να σας παραθέσω και τα παρακάτω δεδομένα, τα οποία με οδήγησαν στην υποβολή της παρούσης επιστολής:

Με την υποβολή και εκκαθάριση της Φορολογικής Δήλωσης έτους 2012, το ΥΠ.ΟΙΚ μου ζητά να καταβάλλω στα ταμεία του Κράτους το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1.800€.
Επιπλέον αυτού του ποσού, στον τελευταίο λογαριασμό της ΔΕΗ, ήρθε και το ΕΕΤΗΔΕ (κοινώς χαράτσι ΔΕΗ) με το ποσό των 350 €.
Λαμβάνοντας υπόψη τον ήδη μειωμένο μισθό μου των 800 €, έχοντας ήδη και ένα στεγαστικό δάνειο προς αποπληρωμή, σας παρακαλώ να με ενημερώσετε για τον τρόπο αποπληρωμής των παραπάνω χρεών ύψους 2.150€ προς το Κράτος, την στιγμή που το ίδιο το Κράτος μου οφείλει ποσό άνω των 2.900€ έως σήμερα!
Να σημειώσω δε πως εάν καθυστερήσω την πληρωμή έστω και μιας δόσης του φόρου εισοδήματος, επιβαρύνομαι με προσαυξήσεις της τάξεως του 1% μηνιαίως, αλλά για τους μήνες που καθυστερεί η καταβολή των επιδομάτων που δικαιούμαι, δεν ισχύει το αντίστοιχο!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

Και να θυμάστε πως αύριο μπορεί να είστε εσείς σε αυτή την τραγική θέση, επειδή οι ένοχοι καταστροφής της οικονομίας της χώρας, αποφάσισαν να καταστρέψουν και όλους τους πολίτες για να πληρώσουν την δόση της παραμονής τους στην εξουσία…




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]