Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλήθεια, πότε έγινε ο διεθνής διαγωνισμός για την Αγροτική;

Και η Αγροτική και η Πειραιώς είναι τράπεζες εισηγμένες στο ελληνικό χρηματιστήριο και είναι υποχρεωμένες να ενημερώνουν το επενδυτικό κοινό για τις κινήσεις τους, όπως και να παίρνουν το πράσινο φως από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς.‘Οσο και να ψάξαμε, δεν βρήκαμε κάποια επίσημη ενημέρωση για το σκανδαλώδες ξεπούλημα της Αγροτικής.Πώς γίνεται να μην είναι ενημερωμένο το επενδυτικό κοινό ότι η Αγροτική έχει βγάλει διεθνή διαγωνισμό (έβγαλε;) για την πώλησή της και – όλως τυχαίως – προσφορά να έχει καταθέσει μόνο η Πειραιώς; Πως γίνεται να ξέρουν ορισμένοι τις εξελίξεις και να αφήνουν τη μετοχή της ΑΤΕ να πέφτει 22,33% στη συνεδρίαση της Πέμπτης;Να επέμβει άμεσα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, γιατί αν δεν το κάνει θα σημαίνει ότι ήξερε και κάνει τα στραβά μάτια…Γιατί τα “σύμφωνα εμπιστευτικότητας” κτλ δεν περνάνε όταν πρόκειται να δημόσια περιουσία και πρέπει να υπάρχει πλήρης διαφάνεια!

Πίνακας ανακοινώσεων Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (καμία αναφορά στην ΑΤΕ – Πειραιώς):


Πίνακας ανακοινώσεων ΑΤΕ:

Πίνακας ανακοινώσεων Πειραιώς (έχει μόνο διαψεύσεις και μια επιβεβαίωση ενδιαφέροντος για την ΑΤΕ και φυσικά την ανακοίνωση της Παρασκευής όταν η δουλειά είχε “κλείσει”):


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]