Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Π. Καμμένος: Θα είμαστε πρώτοι στις εκλογές!

Την αισιοδοξία του ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι πρώτο κόμμα στις επικείμενες εκλογές της 6ης Μαϊου εξέφρασε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο Πάνος Καμμένος.

“Εμείς προσδοκούμε να είμαστε στις εκλογές πρώτοι και να μας δώσει ο ελληνικός λαός την εντολή διακυβέρνησης του τόπου. Μακάρι με το πρόγραμμα που έχουμε εξαγγείλει και τον τρόπο με τον οποίο θα βγούμε από τα δεσμά της τρόικα και του μνημονίου που θεωρούμε αντισυνταγματικά και άκυρα και ανυπόστατα, να συμφωνήσουν και άλλες δυνάμεις και να έρθουν μαζί μας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος και επανέλαβε την πρότασή του για συνεργασία σε όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις.

“Είμαστε ανοιχτοί στις συνεργασίες και για αυτό κάνουμε ένα κάλεσμα σε όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις, έστω και την τελευταία στιγμή, να προχωρήσουμε σε ένα μέτωπο”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Εύχομαι να είναι πρώτο κόμμα οι Ανεξάρτητοι στις εκλογές, υπό τον όρο ότι είναι πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ. Κι αν μείνουν πιστοί στις διακηρύξεις τους θα τους υποστηρίξω ανεπιφύλακτα, να κυβερνούν την Ελλάδα όσο ζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]