Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και τώρα, θα σπείρουν τον τρόμο...


Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως "τα κουκιά δεν βγαίνουν". Εν μέρει αυτό αποτελεί και μία από τις προβλεπόμενες (αλλά όχι απαραίτητα επιθυμητές) λύσεις. Κι επειδή βλέπουν πως η πτώση που συμβαίνει (στα κόμματα της συγκυβέρνησης) τις τελευταίες ημέρες είναι κάτι περισσότερο από απότομη, έχουν αρχίσει τον αντιπερισπασμό (θέματα που δεν αφορούν τις εκλογές), τον αποπροσανατολισμό (διαρροές "δημοσκοπήσεων" που δείχνουν ψευδή δεδομένα σε σχέση με τα πραγματικά στοιχεία) και, τέλος, πέρασαν στο στάδιο του εκφοβισμού και της επιβολής τρόμου στους πολίτες, προκειμένου οι τελευταίοι να πεισθούν πως εάν δεν υπάρξει η "προβλεπόμενη" (ή η κατά παραγγελία της τρόικας) κυβέρνηση, τότε θα έρθουν όλα τα δεινά και θα χτυπήσουν την χώρα και τους πολίτες.

Το σενάριο της επιβολής του τρόμου, θέλει να εμφανίσει το χάος σαν την κατάσταση που θα υπάρξει εάν δεν κυβερνήσει ο Σαμαράς ή ο Βενιζέλος... το ίδιο σενάριο θέλει να απειλεί με περισσότερη ανεργία, περισσότερη φτώχεια, περισσότερη εξαθλίωση, αλλά και για πρώτη φορά θέλει να εισάγει και τον παράγοντα πείνα, που θα έλθει ως μέγιστο κακό εάν οι πολίτες αποφασίσουν να μην μπούνε στα κομματικά μαντριά, εάν οι Έλληνες αποφασίσουν να ψηφίσουν Ελληνικά και όχι "κολλεγιακά" ή σύμφωνα με τις επιταγές της τρόικας, της Μέρκελ ή της Νέας Τάξης...

Ναι, ο νέος παράγοντας που ήδη άρχισε να εισάγεται είναι η πείνα, η οποία θα επέλθει λόγω έλλειψης δημοκρατίας (πρέπει να μάθουμε πως δημοκρατία είναι ό,τι βολεύει εκείνους που κυβερνούν επίσημα ή... ανεπίσημα!!!), λόγω έλλειψης ικανής κρίσης, λόγω επιβολής του θυμικού στο... λογικό!!! Αυτό είναι το "κόλπο" που παίζεται ήδη από σήμερα. Αυτή είναι η επιλογή αυτών που επιμένουν να σώζουν την χώρα και να αυξάνουν το χρέος, την ανεργία, να αυξάνουν τις τιμές των προϊόντων και τους φόρους, να μειώνουν τους μισθούς, να κλείνουν επιχειρήσεις, να οδηγούν σε αυτοκτονία όσους απελπίζονται κοιτώντας την κατάντια της Ελλάδας... Οι υπεύθυνοι της κρίσης, ξεχνώντας πως είναι οι δημιουργοί της, έχουν αρχίσει τώρα να μας απειλούν πως χωρίς αυτούς η κρίση θα γίνει μεγαλύτερη και θα πεινάσει ο λαός, θα πεινάσουν γέροι και παιδιά... αλλά ξεχνούν πως η πείνα είναι ήδη ένα γεγονός σε ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού. Πείνα που επέβαλλαν οι πολιτικές, οι αποφάσεις και ο νενεκισμός τους.

Το πανίσχυρο όπλο της μαζικής τρομοκράτησης του λαού, βγήκε από τα συρτάρια των κυβερνώντων και έχει στραφεί (μέσα από τα γνωστά προπαγανδιστικά κανάλια του συστήματος) κατά των Ελλήνων πολιτών. Μην τρομάξετε με όσα θα διαβάσετε ή θα ακούσετε τις επόμενες ημέρες. Έτσι κι αλλιώς, έχουν ήδη σχεδιάσει οι συγκυβερνώντες σε μία "έκρηξη" του πατριωτισμού τους να επέλθει η πείνα που θα λειτουργήσει πειθαναγκαστικά στον λαό για να δεχτεί ο τελευταίος την χωρίς όρους παράδοση των πάντων. Απλά, λόγω του κινδύνου να βρεθούν πίσω από τα σίδερα (παρέα με τον Άκη Τζοχατζόπουλο), αποφάσισαν να εισάγουν τον τρόμο, το ύστατο όπλο της εξουσίας απέναντι στον λαό. Και, πρέπει να αποδεχθούμε πως η πείνα είναι ο ύστατος τρόμος για όλους, αφού οι εικόνες που αυτή διασπείρει δεν αφήνουν ασυγκίνητο κανέναν φυσιολογικό άνθρωπο...

Σημειώστε, λοιπόν, η τρομολαγνεία και η έμμεσες απειλές του συστήματος, μόλις άρχισαν. Το σχετικό εγχειρίδιο έχει πολλές σελίδες κυβερνο-τρόμου, τις οποίες ενδέχεται πολύ σύντομα να τις "διαβάσουμε" προσωπικά, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί...


Μερικά σημερινά δείγματα (δια)"σποράς" τρόμου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. Πάρτε το χαμπάρι μας κυβερνούν τα δαιμόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι και να κάνουν και θα κάνουν πολλά, όσο και να τρομοκρατήσουν τον Λαό, στο τέλος θα τους πάρει και θα τους σηκώσει....
    Έλληνες μη φοβηθείτε τα όσα ακούσετε και τα όσα γίνουν....
    Οι μπουρδολογίες τους και οι εκβιασμοί τους θα φθάσουν στο έπακρο..
    Πριν σηκωθεί σύσωμη η Έλλάδα και τους γδάρει, σαν πρώτο βήμα την 6η Μαίου, τσακίστε τους, κάντε τους να νοιώσουν τον πραγματικό τρόμο και τον απόλυτο πανικό για τα όσα θα πάθουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μπρεχτ είχε γράψει..."Οταν ο λαος δεν συμφωνει με την κυβερνησι αλλάζουμε τον λαό"...εννοούσε όμως έναν πολύ εξαγριωμένο και πεινασμένο λαό που δεν είχαν την πρόνοια να του σφήσουν περιθώριο;...γιατί αν είναι έτσι τότε τους επιβήτορες αφορά το υπό Τσώρτσιλ ρηθέν..."εάν ξεκαβαλικεύσεις, έστω και λίγο, από μία μαστιγωμένη και εξαγριωμένη τίγρη μή περιμένεις να σου δείξει καλούς τρόπους!!"...και το καπνογόνο με το ΜΑΤόξυλο πήγε τόσο σύννεφο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα δαιμόνια που λες.....είναι καλό να γνωρίζουν ότι η πείνα ενεργοποιεί τις αισθήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το δίλημμα σε εθνικό επίπεδο είναι απλό:

    Κυβερνητικό πρόγραμμα εκτός Μνημονίου από τις εκλογές της 6/5
    ή
    Κυβερνητικό πρόγραμμα εκτός Μνημονίου στις επόμενες εκλογές, περίπου σε 6 μήνες, με την Ελλάδα εσωτερικά κατεστραμμένη και εξωτερικά ακρωτηριασμένη;

    Δεν είναι πλέον θέμα κομματικό ή ιδεολογικό, είναι ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eγώ θα αρκεστώ στο να θυμίσω κάτι από ένα πρόσφατο, πολύ όμορφο άρθρο του Κωνσταντίνου για το μέτρο. Αυτό που δεν μέτρησαν όλοι αυτοί οι ξιπασμένοι απατεώνες είναι το μέτρο με το οποίο γεννιόμαστε εμείς οι Έλληνες. Το μέτρο, που αποτελεί τμήμα του γενετικού μας κώδικα, όποιος το αγνοήσει και το υπερβεί, ανοίγει ξαφνικά το κουτί της Πανδώρας και τότε καλά θα κάνει να βρει ελικόπτερο να φύγει. Και τον τρόμο να σπείρουν... και καναβούρι... και ό,τι άλλο τους κατέβει στο ξερό τους, το έχουν χάσει το παιχνίδι, αφού με τα καμώματά τους ξύπνησαν μέσα μας αυτό που τόσα χρόνια προσπαθούσαν να κοιμήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μόνο σίγουρο είναι ότι επικείμενη κυβέρνηση ΣΑΜΑΖΕΛΟΥ (ΝΔΠΑΣΟΚ) οδηγούν ,ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ, σε απίστευτη πείνα, αρρώστια, εξαθλίωση , ΚΑΙ κατάλυση της Δημοκρατίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εάν είναι να τελειώσουμε.... ώς Έλληνες ας το κάνουμε όπως μας αρμόζει ιστορικά σε όρθια στάση με αξιοπρέπεια και όχι προσκυνημένη.
    Σε αυτόν τον τόπο γεννήθηκε η Ελεύθερη βούληση,η Δημοκρατία,η Ελευθερία,το Δράμα και η Σάτυρα,η Φιλοσοφία και ο Στοχασμός,μας επέβαλαν
    το μεταφυσικό,την κόλαση και το παράδεισο γιατί τότε δέν υπήρχε το Δ,Ν,Τ, σήμερα αδειάσουν το μαγαζί γωνία που λέγεται Εκλλησία και η τρομοκράτηση μας γίνεται πιό φυσική.
    Ας μήν κιοτέψουμε λοιπόν ας τους στείλουμε απο εκεί που ήρθαν.

    Π.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφου εσπειραν θυελες θα θερισουν καταιγιδες .
    Ο κοσμος πειναει , αλλα θα πεινασουν και αυτοι που δεν πεινασαν , πανω στον θερισμο ΤΟΥΣ .
    Οσοι ακομη πιστευουν οτι οταν λεμε ο κοινοβουλευτισμος ειναι σαπιος και εννοουμε μονο τους γκεστ σταρς , συντομα η Αληθεια θα τους δωση τετοιο χαστουκι , που θα το θυμουνται για πολλες γενιες μπροστα μας .
    Οσοι ακομη πιστευουν οτι οι Ελληνες ΜΟΝΟ την δημοκρατια σκεφτηκαν σαν το καλυτερο συστημα , συντομα θα αλλαξουν (οσοι ζησουν) ιδεες ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ .
    Αμαρτησαμε και απο κοσμημα γιναμε ΥΒΡΙΣ και η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ .
    Εχετε παρει "χαμπαρι" οτι ο Αρμαγεδδων ξεκινησε και οτι η χωρα ειναι σκορπιο χωριο ;
    Αν στην κατοχη που τα περιβολια εφθαναν μεχρι την ομονοια και η Αθηνα ειχε ΜΟΝΟ 500.000 χιλιαδες ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ , πεθαναν απο πεινα 200.000 , ποσοι θα ντουμπανιαστουν τωρα ;
    Απλα μαθηματικα ειναι .
    Αφου ΚΑΝΕΝΑ μαντρι δεν απαιτησε να ξεκουμπιστουν οι αχυρανθρωποι πριν τις εκλογες και εμειναν στα υπουργεια οι ιδιοι Εφιαλτες με αρχηγο τον τραπεζοτσολια και δεχθηκαν τους σιχαμερους προδοτες να οργανωσουν το θεατρο των εκλογων , δεν καταλαβαινεται οτι οι εκλογες ειναι κενου περιεχομενου ;
    Για ακομη μια φορα τα προβατα ειδαν το σανο και δεν ειδαν το σφαγειο .
    Ποιος νοημων μπορει να πιστεψη οτι θα πουν , ενταξει χασαμε , αντε γεια ;
    Ποιος νοημων πιστευη οτι θα αφηση η παγκοσμια δικτατορια να κυβερνησουν την χωρα αντιμνημονιακοι ; Ετσι ...απλα ;
    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ . κλειστε τα διαβολοκουτια και ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ .
    Οσοι αληθεια πιστευουν οτι οι Ελληνες δινουν την μαχη των μαχων , ξερουν οτι πολλοι θαναι οι νεκροι .
    Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ'ΗΜΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν θέλει πολύ να καταλάβει κανείς γιατί ξεκίνησαν από εμάς, αλλά όχι, δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να εξαφανιστούμε ως έθνος. Ό,τι σπείρουν θα θερίσουν τα ανθρωπόμορφα τέρατα. Την πίστη μας να μη χάσουμε, και όλα δικά μας θα μείνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]