Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πότε θα στηθούν οι κάλπες;

Για την ύπαρξη συμφωνίας μεταξύ του ιδίου και των πολιτικών αρχηγών που μετέχουν στην κυβέρνηση να διεξαχθούν Εθνικές εκλογές στην Ελλάδα στις 29 Απριλίου ή στις 6 Μαΐου, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος.

Αυτά γράφει η “Καθημερινή” και από το πρωί δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το πότε ακριβώς θα στηθούν οι κάλπες.

Υπενθυμίζουμε ότι Σαμαράς ς έχει πει να προκηρυχθούν οι εκλογές αμέσως μετά το PSI, ενώ μετά την τελευταία σύνοδο κορυφής του ΕΛΚ στις Βρυξέλλες όλοι στη ΝΔ μιλούσαν για εκλογές εντός του Απριλίου.

Ποιές είναι οι ημερομηνίες;

Το PSI αναμένεται να ολοκληρωθεί την άλλη Παρασκευή 9 Μαρτίου.

Στις 20 Μαρτίου αναμένεται να υπογραφεί και η Δανειακή.

Το ΠΑΣΟΚ βγάζει αρχηγό στις 18 Μαρτίου (αν βγάλει γιατί όπως διαβάζουμε οι τοπικές οργανώσεις είναι διαλυμένες και ούτε κάλπες δεν θα μπορέσουν να στήσουν σε πολλές περιοχές της χώρας)

Θεωρητικά λοιπόν οι εκλογές μπορούν να γίνουν και στις 8 Απριλίου, των Βαϊων, αφού για την διεξαγωγή τους απαιτείται ένα μίνιμουμ 20 ημερών.

Επειδή όμως το βλέπω λίγο δύσκολο να γίνονται εκλογές εκείνη την ημέρα, επειδή ορισμένοι δεν θα θέλουν να σταυρωθούν πριν από τον Χριστό και επειδή Πάσχα εκλογές δεν γίνονται, όπως και Κυριακή του Θωμά (22/4) επειδή το χριστεπώνυμο πλήρωμα δεν θα τους πιστέψει ότι τις κάνουν τότε και δεν θα προσέλθει στις κάλπες, μας μένει η 29η Απριλίου. Αλλά τότε θα μας πουν να μην σας βάζουμε να ξαναπηγαίνετε στα χωριά σας τόσο γρήγορα ας πάμε τον Μάιο που είναι παχιές οι μύγες και θα είναι έτοιμος και ο Βενιζέλος.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Οι εκλογες θα γινουν οχι μονο οταν ο Βενιζελος θα ειναι ετοιμος,αλλα και οταν ΟΛΑ τα "αντιμνημονιακα" μαντρια του αθλιου πολιτικου συστηματος θα εχουν πληρως σχηματιστει και οργανωθει σε τετοιο βαθμο σε ολα τα μηκη και πλατη της Ελλαδας που οι δημοσκοπησεις να τα "ανεβαζουν" στο πολιτικο προσκηνιο!!
    Για να γινουν εκλογες, πρεπει οι "εφεδρειες" να τραβηξουν πρωτα αρκετα προβατα!Και δυστυχως ετσι θα γινει!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mην τους κάνετε να βιάζονται και σπάσει κανένα αυγό! Μην ξεχνάτε πως έχουν πάρει θέση σαν τις κλώσσες τα λαμόγια και επωάζουν την επικύρωση της νέας εκδοχής του "μηχανισμού" ESM την 1η Ιουλίου. Και ποιοί θα επιτελέσουν αυτό το τιτάνιο έργο αν φύγουν από τη μέση αυτά τα φασιστόμουτρα; Και πώς γίνεται να σωριαστεί αυτό το όραμα της "οικονομικής διακυβέρνησης" που μας έλεγε ο Τζέφρι όταν εμείς θα πάμε στις κάλπες και τους μαυρίσουμε;

    Προσοχή στα αυγά, θα τους έλεγα εγώ. Τα φίδια που θα βγουν από μέσα μπορεί να δαγκώσουν πρώτα αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι εκλογες και πρασινα αλογα ;
    Με τι ; Με ενα λαο-μαζα , που κουτουλαει στα τυφλα δεξια και αριστερα ;
    Με τους Εθνομηδενιστες που διαλυσαν την χωρα και τωρα την παραδοσαν σε ξενα κατοχικα χερια ;
    Με δεξιους και αριστερους Εθνοπροδοτες Αθεους ;
    Με , (ποιος αληθεια ξερει ποσους;) λαθρεποικους εγκληματιες ;
    Τι θα αλλαξη εστω και με διαλυμενα τα δυο μεγαλα μαντρια , την στιγμη που οι ανωριμοι αγραμματοι και ασχετοι , τρεχουν απο δω και κει , σαν δαιμονισμενοι να βρουν μαντρια ; (Προβατα και βοσκοι) .
    Ειναι ποτε δυνατον οι ιδιοι γραικυλοι , που διαλουσαν την Πατριδα επι τοσα χρονια και μπουκωναν με σανο τα γιδια να μας σωσουν ;
    Για ονομα του Θεου .
    Κυριακη της Ορθοδοξιας σημερα . Ας γονατισουμε και ζητησουμε το ελεος και την προστασια ΜΟΝΟΥ ΣΩΤΗΡΑ μας .
    Καλη Σαρακοστη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην πιθανότητα και μόνο εκλογών πήραν τα πάνω τους τα πράσινα και γαλάζια ανθρωπάκια και πάλι (για τα πρόβατα μιλάω, όχι τους τσοπάνηδες). Μέχρι τώρα είχαν βγάλει το σκασμό αλλά άρχισαν πάλι να κελαηδάνε, γιατί πιστεύουν πως τώρα είναι ευκαιρία να ανακτήσουν ότι χάσανε από μειώσεις και να πέσουν στις μίζες και πάλι. Σιχαίνομαι και να τους κοιτάξω και λυπάμαι την πατρίδα και τα παιδιά μας που εξαρτάται το μέλλον μας από τέτοια σκουλήκια.
    Ελλάς το μεγαλείο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]