Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Έλληνες ανάγκασαν τον Παπούλια να φύγει από την παρέλαση της Θεσσαλονίκης


Έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν τι τους έρχεται...

Εκνευρισμένος αποχώρησε ο Παπούλιας από την παρέλαση της Θεσσαλονίκης, ενώ οι πολίτες φώναζαν "προδότη"! Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στην νεώτερη ιστορία του Έθνους που αποχωρεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από παρέλαση στην Θεσσαλονίκη. Η αποχώρηση αυτή σηματοδοτεί την στάση των πολιτών έναντι ανίκανων και τοποθετημένων πολιτικών.

Υπό την πίεση μεγάλου πλήθους Ελλήνων πολιτών και συνθήματα κατά της κυβέρνησης, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εξαναγκάστηκε σε αποχώρηση από την εξέδρα των επισήμων. Μαζί με τον Κάρολο Παπούλια αποχώρησαν και αρκετοί παρευρισκόμενοι πολιτικοί.

Αφού οι πολιτικοί δεν είναι άξιοι να φτάσουν τον Εθνάρχη Μεταξά ούτε στο μικρό του δακτυλάκι. Το ΟΧΙ αποφάσισε να το πει ο κόσμος. Χιλιάδες πολιτών κατεβήκανε να παρακολουθήσουν την παρέλαση και όταν είδαν τα δρακόντεια μέτρα ασφάλειας αντέδρασαν και έκλεισαν τον δρόμο για να εμποδίσουν την παρέλαση. Ο Πρόεδρος της τωρινής δημοκρατίας εκνευρίστηκε με το ότι ακούστηκαν συνθήματα περί "προδοσίας" και αποχώρησε.

Ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας και των ανδρών των ΜΑΤ ανέλαβε την φρούρηση των επισήμων, που αποχώρησαν τάχιστα.

Δηλώσεις Παπούλια

«Εγώ ήρθα να τιμήσω την πόλη και την ημέρα. Λυπάμαι πάρα πολύ. Είναι ορισμένοι που θέλουν αυτή την εικόνα. Ο λαός δίνει μια μεγάλη μάχη. Την έδωσε σαν σήμερα πριν από χρόνια. Πρέπει όλοι μας να βάλουμε τις δυνάμεις μας. Εμείς πρέπει να καθαρίσουμε το σπίτι μας» είπε.

«Δεν γίνεται να με αποκαλούν προδότη», δήλωσε ο Κάρολος Παπούλιας πριν αποχωρήσει από την στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκης. Εμφανώς απογοητευμένος και λυπημένος από τις διαμαρτυρίες στην εξέδρα των επισήμων ο κ. Παπούλιας τόνισε ότι έχει πολεμήσει για την πατρίδα και είναι λυπηρό νέοι άνθρωποι να τον αποκαλούν προδότη.«Εγώ ήρθα να τιμήσω την πόλη και την ημέρα. Λυπάμαι πάρα πολύ. Είναι ορισμένοι που θέλουν αυτή την εικόνα. Ο λαός δίνει μια μεγάλη μάχη. Την έδωσε σαν σήμερα πριν από χρόνια. Πρέπει όλοι μας να βάλουμε τις δυνάμεις μας. Εμείς πρέπει να καθαρίσουμε το σπίτι μας» είπε.

Ο κύριος Παπούλιας αποχώρησε από την παρέλαση. Από την προεδρεία πότε θα αποχωρήσει; Εκεί δεν θίγεται με όσα κάνει η κυβέρνηση εις βάρος της χώρας, αλλά και του θεσμού που ο ίδιος εκπροσωπεί;



Και στο Ηράκλειο οι πολίτες εξεδίωξαν με βρισιές και αυγά τους επισήμους. Η κατάσταση είναι τεταμένη... γενικώς.

Ήρθε η ώρα κάποιοι να αρχίσουν να ψάχνουν για... τρύπες να κρυφτούν

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ?...ΟΤΙ Η ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ?...ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!...ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΗΣΟΥΝΑ ΚΟΛΟΓΕΡΕ ΠΑΝΤΑ, ΕΝΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΚΟ ΓΟΜΑΡΙ.
    ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΚΑΡΝΤΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εισαι ενα ΤΙΠΟΤΑ.
    Προδοτες πολιτικοι,σε εβαλαν σαν γλαστρα στην θεση,την οποια και ξεφτιλησες.
    Εισαι ενας προδοτης και ΤΙΠΟΤΑ αλλο.
    ΟΥΣΤ ΚΩΛΟΓΕΡΕ, ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Πρόεδρε της δημοκρατίας, μην έχεις παράπονο. Και εσύ στήριξες τον Παπανδρεϊσμό που μας έφτασε σε αυτό το χάλι. Τον ξέρατε τον... (δεν μπορώ να πω και τ' όνομά του μπας και ξεράσω,τι κουμάσι ήταν, αλλά που να τον φτύσετε. Η καρέκλα και τα παλαμάκια, ήταν πιο δυνατά από την ηθική σας.
    Θυμάστε που χειροκροτούσατε όταν μας έδειχνε τον Καιάδα της ΕΛΛΑΔΑΣ ; και το κοπάδι φώναζε...( δεν μπορώ να πω και τ' όνομά του μπας και ξεράσω)... προχώρα σε θέλει όλη η χώρα ; Μην παίρνεις τώρα το ύφος της μετανοούσας Μαγδαληνής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Κυριε" Παπουλια μην προκαλεις!!!
    Διοτι ενω την δεαετια του '90 ολοι εσεις οι πολιτικαντηδες δεν αποδεχοσασταν-υποτιθεται- συνθετη ονομασια στο "Σκοπιανο",τελικα βγαλατε αυτο το εκτρωμα ως "FYROM" και οχι μονο αυτο,αλλα θριαμβολογουσατε κιολας!!
    Και δεν μας λες και για τα δυο μνημονια που υπεγραφησαν παραλληλως με την ενδιαμεση συμφωνια,οπου οχι μονο αποδεχοσασταν την συνθετη ονομασια,αλλα και την διπλη ονομασια!!!!
    Τοτε δυστυχως δεν αγανακτησε κανεις!
    Αλλα ερχεται τωρα ολη μαζεμενη η οργη του κοσμου!!
    Ποσο "πατριωτης" αισθανεσαι τωρα???

    Απο εναν πολυ νεωτερο σου,
    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]