Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Πατάει γκάζι» για τις παραλίες ο Γιώργος


Εμφανίστηκε ηλιοκαμένος ο πρωθυπουργός που ματαίως αναζητούνταν από την Παρασκευή. Θα μπορούσε να ήταν και αγγελία εύρεσης εξαφανισθέντος αλλά μιλάμε για τον πρωθυπουργό της χώρας που μετά από πέντε μέρες απουσίας έσκασε μύτη χθες στην Αθήνα. Φωτογραφήθηκε με τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες του πόλο, μετείχε σε σύσκεψη για την ανεργία στη διάρκεια της οποίας έδωσε εντολή στους υπουργούς να… πατήσουν γκάζι και αμέσως μετά εξαφανίστηκε!

Στο πρωθυπουργικό πρόγραμμα δεν περιλαμβάνονται άλλα ραντεβού ή συναντήσεις κι ως εκ τούτου ο πρώτος που πάτησε γκάζι χθες για τις παραλίες είναι ο ίδιος ο Παπανδρέου!

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Σαμαράς δεν έχει κουνήσει ρούπι από το γραφείο του ανησυχώντας για τις οικονομικές εξελίξεις όπως δεν έχουν φύγει για διακοπές ούτε ο Θαπατέρο στην Ισπανία, ούτε ο Μπερλουσκόνι στην Ιταλία!

Το Μαξίμου ανακάλυψε δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα στο ΠΑΣΟΚ 2 μονάδων!

Πώς είναι δυνατόν το Μαξίμου να διακινεί πληροφορίες ότι το ΠΑΣΟΚ ξαναπήρε κεφάλι στις δημοσκοπήσεις μετά τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής από τη στιγμή που αυτή την περίοδο δεν διενεργούνται δημοσκοπήσεις;

Στις παραλίες πήγαν και βρήκαν τους ψηφοφόρους οι δημοσκόποι ή μήπως οι συνταξιούχοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι που χάνουν επιπλέον 100-400 ευρώ τον μήνα με το Μεσοπρόθεσμο, ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ; Οι άνθρωποι δεν είναι μόνο αστείοι, είναι γελοίοι.

Πηγή


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]