Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το δουλεμπόριο των λαθρομεταναστών, η Τουρκία και ο "ύπνος" της Ελλάδας

  • Η συμφωνία σοκ της Τουρκίας με Αλγερία και Μαρόκο και ο μακάριος ύπνος της Ελλάδας (πολύ το χρήμα του δουλεμπορίου…)

Η Ελληνική κοινωνία κλονίζεται τους τελευταίους μήνες από τα απανωτά κρούσματα εγκληματικών ενεργειών εις βάρος γυναικών και ηλικιωμένων, αλλά και την καταπάτηση του ιερού της Εστίας με τρόπους που αυτή η χώρα έζησε μόνο στις περιόδους Τουρκικής και Γερμανικής κατοχής.

Δράστες αυτών των κρουσμάτων ήταν Αλγερινές και Μαροκινές συμμορίες, πράγμα ασυνήθιστο, αφού αυτές οι εθνικότητες δραστηριοποιούνταν συνήθως στην Ισπανία και στην Γαλλία. Τι μεσολάβησε λοιπόν και η Ελλάδα γέμισε από αδίστακτους παραβατικούς αυτών των χωρών που ήρθαν να προστεθούν στην εικόνα του χάους;

Έχουμε πει επανειλημμένα ότι το εμπόριο ανθρώπων και πρέζας αποφέρει κολοσσιαία ποσά, πραγματικά ασύλληπτα σε μέγεθος. Αυτά τα ποσά σύμφωνα με την πρόσφατη έκθεση της ΕΥΠ για την λαθρομετανάστευση στο κέντρο, διατίθενται ακόμα και για ενίσχυση “πολιτικών”. Δεν χρειαζόταν βέβαια η έκθεση αφού είναι αυτονόητο ότι κάποιος που μοχθεί για να κερδίσει τα προς το ζειν, δεν θα δώσει ούτε μία δεκάρα σε “πολιτικούς”, όσο εύπορος και αν είναι.

Αντίθετα, οι πακτωλοί του μαύρου χρήματος, είναι μία πρώτης τάξεως “κινητήρια δύναμη” για να ικανοποιήσει επίορκους αλλά ακόμα και για να συντηρήσει “πολιτικές κινήσεις” που θα εξασφάλιζαν την θωράκιση του δουλεμπορίου με ιδεολογικές αρλούμπες και δαιμονοποίηση όσων επιχειρούσαν να το αναχαιτίσουν. Από κοντά και οι γνωστοί – άγνωστοι της δημοσιογραφίας όπως τους είδαμε στις επιδόσεις τους με το “Κοράνι”!

Η νέα φάμπρικα εισαγωγής εγκληματιών από Μαρόκο και Αλγερία λοιπόν “ιδρύθηκε” όταν η Ισπανία ήρθε σε συμφωνία με τις χώρες “transit”, η εντατικοποίηση των περιπολιών, το τείχος-συρματόπλεγμα του Γιβραλτάρ και άλλα μέτρα, που έκλεισαν τις άμεσες διόδους των περισσοτέρων εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, για τους Μαροκινούς και Αλγερινούς.

Η Τουρκία τότε, με μία πρωτοφανή απόφαση, κατήργησε την βίζα για τους Αλγερινούς και τους Μαροκινούς ΑΝΔΡΕΣ άνω των 30 ετών, με διακρατικές συμφωνίες! Μιλάμε για μία εφιαλτική ενέργεια, αφού εάν υπήρχαν κάποιοι που θα είχαν πραγματικά ανάγκη να δραπετεύσουν από αυτά τα επίγεια κολαστήρια, θα ήταν οικογένειες και γυναικόπαιδα. Αντ’ αυτού, η Τουρκία άνοιξε τις πύλες για τους “μάχιμους” που στο κάτω – κάτω, μπορούν να φροντίσουν τον εαυτό τους ή να αγωνιστούν για να αποτινάξουν τους τυράννους.

Αυτοί βέβαια δεν μένουν στην Τουρκία, αλλά έρχονται “τράνζιτ” στην Ελλάδα με τα αποτελέσματα που πλέον βλέπουμε καθημερινά.

Εάν αυτό είχε γίνει σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα, η αντίδραση θα ήταν ακαριαία και σκληρή. Βλέπετε όμως, στην Ελλάδα της σήψης, όχι μόνο δεν έχουν γίνει πολιτικές ενέργειες αλλά και τα ΜΜ”Ε” απέκρυψαν -πλην ελαχίστων- αυτό το θέμα, για ευνόητους λόγους.

Την πιό επικίνδυνη διάσταση την δίνει ο τ. υποδιοικητής της αντιτρομοκρατικής, υποστράτηγος ε.α. Π. Λαγγαρης:

Μαροκινοί και Αλγερινοί εισέρχονται πλέον από την Ελλάδα στην ΕΕ μέσω Κωνσταντινούπολης, η οποία έχει καταστεί το κέντρο διακίνησης των λαθρομεταναστών. Εκεί αποφασίζεται αν θα διακινηθούν προς τα νησιά της Ελλάδας και να περάσουν από εκεί ή θα περάσουν στην Ελλάδα μέσω του Έβρου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που είδαν και το φως της δημοσιότητας, εκεί ορισμένοι από τους λαθρομετανάστες αυτούς του Βορειοαφρικανικού χώρου εύκολα διαβρώνονται από τις Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και ιδίως από την πανίσχυρη ΜΙΤ και διοχετεύονται στην Ελλάδα, ικανοί για κάθε πρακτορικό ρόλο ή «προβοκάτσια». Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται και από την πρόσφατη διαρροή των εμπιστευτικών αμερικανικών διπλωματικών εγγράφων που ομιλούν για απαξίωση του πλέγματος ασφαλείας της Ελλάδας σε συνδυασμό με τις προσωπικές εκτιμήσεις του πρώην Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα Ντάνιελ Σπέκχαρτ που αναφέρονταν σε εμπιστευτικά προς την Ουάσιγκτον διπλωματικά έγγραφα, που διέρρευσαν μέσω Wikileaks και απεκάλυψε η εφημερίδα Guardian του Λονδίνου πρόσφατα. Εκτιμήσεις, σύμφωνα με τις οποίες «οι ομάδες που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας των μουσουλμάνων ενδεχομένως θα ριζοσπαστικοποιηθούν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για το ξέσπασμα ταραχών». Δεν θα ήταν υπερβολή να λεχθεί ότι η κατάληψη της Νομικής τον Ιανουάριο του 2011 από τους Μαροκινούς, Αλγερινούς, Αφγανούς κ.λ.π. μουσουλμάνους λαθρομετανάστες ήταν μια «πρόβα» εξέγερσης και ταραχών τύπου Δεκεμβριανών του 2008





Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]