Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παραιτήθηκε η Κυπριακή κυβέρνηση!!!

  • Όλοι οι υπουργοί του Χριστόφια (ή κατά κόσμον Καταστρόφια) δήλωσαν παραίτηση
  • Κυβέρνηση εθνικής ενότητας στην Κύπρο ζήτησε ο Χριστόφιας μαζί με τις παραιτήσεις των υπουργών του
Παραιτήθηκαν σήμερα όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης στην Κύπρο μετά την σχετική έκκληση του προέδρου Δημήτρη Χριστόφια προκειμένου να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας που θα αντιμετωπίσει την τρέχουσα οικονομική κρίση και τις επικρίσεις για το πολύνεκρο δυστύχημα στη ναυτική βάση.

Εν μέσω επικρίσεων για το πολύνεκρο δυστύχημα στη ναυτική βάση της Κύπρου και την οικονομική κρίση στη χώρα που την οδηγεί σύντομα στο μηχανισμό στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης παραιτήθηκε σήμερα η κυπριακή κυβέρνηση.

Τις παραιτήσεις όλων των μελών της κυβέρνησης είχε ζητήσει στη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου ο πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας.

Σήμερα και 11 υπουργοί της κυβέρνησης υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους για να σχηματιστεί σε λίγες ημέρες κυβέρνηση εθνικής ενότητας από προσωπικότητες όλων των πολιτικών χώρων, ικανή να αντιμετωπίσει τη σοβούσα οικονομική και πολιτική κρίση στην Κύπρο.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]