Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πανικός Παπανδρέου στα Καλάβρυτα – Τεράστια η οργή των πολιτών


Με ελικόπτερο Cinook (φοβούμενος πιθανή «υποδοχή» στην διαδρομή) μεταφέρθηκε στα Καλάβρυτα τελικά ο σκεπτόμενος κοσμοπολίτης και βραβευμένος –πλην σε όλα αποτυχημένος- Γιώργος Παπανδρέου, πρωθυπουργεύων της τροϊκανής κυβέρνησης στην χώρα που ακόμη λέγεται Ελλάδα.

Τα συνθήματα των πολιτών «είσαι ανεπιθύμητος σε αυτή τη γη», «ξεπουλημένε που πούλησες την Ελλάδα» (και άλλα που δεν επιτρέπεται –επειδή ενδέχεται να διαβάζουν και ανήλικοι- να τα γράψουμε) ανάγκασαν την μετακίνηση με ισχυρή συνοδεία σωματοφυλάκων του σύγχρονου Τσολάκογλου.

Πραγματικός αναβρασμός υπάρχει στην πόλη των Καλαβρύτων, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν επίθεση των οργισμένων πολιτών κατά του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, ο οποίος θεώρησε πως δεν διατρέχει κίνδυνο και απομακρύνθηκε από τον πρωθυπουργικό κλοιό προστασίας.

Περισσότεροι οι αστυνομικοί από τους κατοίκους
Πάνω από 3000 αστυνομικοί σύμφωνα με δημοσιογραφικές ανταποκρίσεις έχουν ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ την μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων για να εξασφαλίσουν τον κ. Γεώργιο Παπανδρέου από την "Κοινωνία των Πολιτών" οι οποίοι στα πλαίσια της "Συμμετοχικής Δημοκρατίας" θέλουν να του υπενθυμίσουν μερικά ιστορικά γεγονότα και ότι ανεπιθύμητος για όλο τον ελληνικό λαό.

(συνεχείς ανανεώσεις)
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

  1. ποσο ευχαριστιεμαι που δεν μπορουν να κυκλοφορουν ανετα λιγα τα ψωμια σου τζεφρει ταχα γιωργακης ε;μαθε πωσ η ελλαδα ποτε δεν πεθαινει ρε και ενας ελληνας να μινει πανω σε τουτο το δοξασμενο χωμα παλι στην οικουμενη θα γραφτει στην ιστορια.ο θεος μασ αγαπαει και τιποτα δεν φοβωμαστε ελληνες μην τουσ ψηφηζετε κανεναν ουτε το πουλημενο πασοκ ουτε νεα.δημοκρατια κανεναν ακυρα ολα ο λαος ξυπνησε.τζεφρει γυρνα στην πατριδα σου την αμερικα δεν σε περνει για πολυ ακομα......παλιομασωνοι ζητω η ορθοδοξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσεχτικά Έλληνες. Αγαπημένοι και ακομμάτιστοι.
    Να μη το σκασουν οι προδότες γιατί μια μερα θα παρουσιαστούν στα παιδιά μας σαν εθνοσωτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΕΔΡΕ,ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ!!!!!ΣΑΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ κ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΠΟΥ"ΔΗΛΩΝΕΙΣ"ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΓΗ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΟΥ κ ΟΧΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος πληρώνει τους 3000 σωματοφύλακες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συνεχισε να μας σωνεις τζεφρυ

    να δουμε ποιος θα σωσει εσενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ως άλλος εφιάλτης το σημερινό ακατανόμαστο και άσχετο (μα πόσο ΑΣΧΕΤΟΣ μπορεί να είναι;) ανρδίκελο προδίδει τη χώρα και τον υπερήφανο λαό της.Το όνομα του εφιάλτη πλέον έχει σάρκα και οστά,δεν είναι αρχαία ιστορία.Ως άλλοι όμως 300 του ΛΕΩΝΙΔΑ αντιστεκόμαστε στον σύγχρονο κατακτητή και βροντοφωνάζουμε....ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ , ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ....Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ, Ο ΤΣΑΝΤ, ΞΕΡΕΤΕ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ 1963 ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΩΝΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ...ΧΡΟΝΙΑ. Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΩΝ ΚΩΛΟΠΑΙΔΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΑ. ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΥΝΕΔΡΑΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΣΤΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ. ΤΕΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόνο όταν τον στείλουμε στον διάολο, και μετά τον βάλουμε να σαπίσει στην φυλακή, τότε και μόνο τότε θα καταλάβει. Τότε θα καταλάβει αυτό που δεν θέλει τώρα να καταλάβει. Πως παίζει με ένα ολόκληρο λαό σαν να πρόκειται για μαριονέτες, πως ψεύδεται, επιορκεί, κατεδαφίζει την ιστορία, ξεπουλά την χώρα και το μέλλον της, βυσσοδομεί στην υπομονετικότητά μας και καταπατά κάθε έννοια νομιμότητας εντός της εθνικής επικράτειας. Αν είχαμε έστω και ελάχιστη σύμπνοια θα έπρεπε να τον είχαμε κρεμάσει στο σύνταγμα, όχι να τον έχουμε πρωθυπουργό. Μια καλοστημένη απάτη, μια χωρίς προηγούμενο παράδοση της χώρας μας στις βεβηλες απαιτήσεις της πιο σκοτεινής λαίλαπας του πλανήτη. Ο άνθρωπος είμαι σίγουρος πως θα έχει την τιμωρία που του αξίζει, την τιμωρία που δεν μπορεί να φανταστεί. όσο για τα εναπομείναντα βοθροκομματόσκυλα που λυμαίνονται ακόμα τα τελευταία ψιχία του ιδρώτα του ελληνικού λαού κάποια στιγμή θα βρεθούν μπροστά σε κάτι για το οποίο θα εκπλαγούν...
    Ακόμα νομίζουν πως η Ελλάδα είναι προέκταση του κόμματός τους...
    Δεν έχουμε πλέον πολλά περιθώρια χρόνου, ο δωσίλογος πρωθυπουργός βιάζεται να επιτελέσει το έγκλημά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλα τα λογια παιδιά. Οι πράξεις ομως πρέπει να είναι συγκεκριμενες. Να απαιτήσουμε να ακυρωθεί η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ απο την Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αθήνα, 31/5/11

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Όλα όσα αναφέρονται, σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας Olympia.gr, για δήθεν αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του κου Παπαϊωάννου αλλά και στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού, κατά την τελευταία παρουσία τους στα Καλάβρυτα, κινούνται στο χώρο της φαντασίας και διακινούνται από όσους έχουν θέσει ως στόχο την αποδυνάμωση της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού στη χώρα μας.

    Ο κ. Παπαϊωάννου βρέθηκε, όπως βρίσκεται καθημερινά, μέσα στο πλήθος των συμπατριωτών του και έτυχε, όπως πάντα, θερμής υποδοχής και αγάπης. Ο ένας, γνωστό κομματικό στέλεχος άλλου χώρου, που διαμαρτυρήθηκε, φυσικά, δεν μπορεί να εκφράζει το σύνολο και τις επιθυμίες της πλειοψηφίας των πολιτών.

    Αυτή είναι η αλήθεια και όσοι έχουν μάτια και κυρίως όταν είναι και παρόντες βλέπουν και αξιολογούν.

    Η παραπληροφόρηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο και δυστυχώς φιλοξενείται και από εσάς.

    Γραφείο Τύπου
    Βουλευτή Β΄ Αθηνών
    Μιλτιάδη Παπαϊωάννου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]