Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συλλήψεις υπόπτων ως μέλη της Αλ Κάιντα στην Τουρκία

Η τουρκική αντιτρομοκρατική αστυνομία συνέλαβε περίπου 40 άτομα, μεταξύ των οποίων πιστεύεται ότι βρίσκονται στελέχη της Αλ Κάιντα στην Τουρκία, στη διάρκεια ευρείας επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε νωρίς σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, μετέδωσαν τα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα NTV και CNN-Turk.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με στόχο ισλαμιστικούς κύκλους της Αλ Κάιντα και της τουρκικής Χεζμπολάχ, η οποία δεν έχει σχέση με την ομώνυμη οργάνωση του Λιβάνου.

Σύμφωνα με το NTV, ο υπεύθυνος της Αλ Κάιντα στην Κωνσταντινούπολη, είναι μεταξύ των συλληφθέντων κατά τις ταυτόχρονες εφόδους που πραγματοποιήθηκαν σε 50 διαφορετικές διευθύνσεις.

Η τουρκική αστυνομία προβαίνει συχνά σε συλλήψεις στους τουρκικούς εξτρεμιστικούς ισλαμιστικούς κύκλους.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]