Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΓΕΝΟΠ: Διακόπτες; Θα τους ξηλώσουμε!

  • Του Θανάση Νικολαΐδη
ΕΧΕΙ εργαζόμενους και εναερίτες η ΔΕΗ, στρατιά διοικητικών, συμβούλια και επιτροπές. Διαθέτει προέδρους με το χιλιαρικάκι τους ημερησίως στη τσέπη, οδηγούς διευθυνόντων συμβούλων των 150.000 ευρώ το χρόνο και σου στέλνει και το «χαρτί» φορτωμένο με τα χαράτσια του. Υπέρ δήμων για τις «αναθέσεις», με το αζημίωτο κάποιων… δραστήριων δημάρχων. Υπέρ «εργαζομένων» στην ΕΡΤ, που δεν λένε να λιγοστέψουν. Καιρός να πληρώνουμε μέσω της ΔΕΗ και για τους συγγενείς πολιτικών που «εργάζονται» στη βουλή…
ΑΠΕΝΑΝΤΙ στη ΔΕΗ στήθηκε η ΓΕΝΟΠ των «αγωνιστών». Με συνδικαλιστές μπροστάρηδες που βάζουν τις φωνές για να τρομάξεις, μη τους ψάξεις μη τους δεις τι κάνουν και πώς σκέφτονται. Κατέβαζαν διακόπτες και φάνταζαν μπαμπούλες που σε ρίχνουν στο σκοτάδι ή σου καταστρέφουν την περιουσία. Μέχρι που έναν-έναν του έβγαλε στον αφρό η κρίση. «Εκτέλεσε» τον έναν τους ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος, αλλά περίσσεψαν οι άλλοι. Με τις κραυγές και τα πανό, με τα ‘μοβόρικα πως «δεν θα κατεβάσουμε διακόπτες, αυτήν τη φορά. Θα τους ξηλώσουμε!». Την περιουσία του… μπαμπά τους πάει να πει, που τη μασουλάνε με τέχνη, αργά, μεθοδικά (συνδικαλιστές, συμβούλια, πρόεδροι) κι άσε του «μαύρους» στα λιγνιτωρυχεία και τους εναερίτες. Για αυτό και θα πούλαγαν τη μάνα τους για πόστο και «προσφορά» στον συνδικαλισμό. Με παραμάγαζα μέσα στη συντεχνία τους και δάνεια υπέρ εργαζομένων και σε τσέπες φαρδιές.
ΤΟΥΣ ζήτησαν στοιχεία και να δεις που δεν θα τα παρουσιάσουν. Πού πήγε ο παράς που τους πληρώνουμε, τι δήλωσαν στην εφορία και πόσο ειλικρινείς είναι στο «πόθεν έσχες» αυτοί οι… σκληροί του «θα περάσουν πάνω απ’ τα πτώματά μας»; Σκληροί, όσο τους «παίρνει». Με τη μονιμότητα και το χάϊδεμα των κυβερνήσεων μη τα χαλάσουν με τους συνδικαλιστάρες και κατεβάσουν τους διακόπτες. Μη χαθεί η ψήφος 22.000 εργαζομένων (και όχι μόνο) της προνομιακής μεταχείρισης.
ΠΡΙΝ «ξηλώσουν τους διακόπτες», να τους προλάβουμε. Ρίξαμε μια ματιά στο λογαριασμό για το «κινητό» και το «σταθερό» μας. Οι μεγαλοετερείες της τηλεφωνίας είναι ιδιωτικές και ο ανταγωνισμός ρίχνει τις τιμές και βελτιώνει το «προϊόν». Αν, λοιπόν, αύριο σου πουλάνε ρεύμα ιδιώτες, δεν ήρθε δα η συντέλεια του κόσμου. Με τη φορά των πραγμάτων και τη σοσιαλιστική ιδέα πνιγμένη στα βαθιά του καπιταλισμού μην έχεις απαιτήσεις, μην επιμένεις περίεργα με έμμονες ιδέες. Δώσε γερή κλωτσιά στα μονοπώλια και τη δεύτερη και πιο γερή στα παλικάρια που σε απειλούν εκ του ασφαλούς. Πριν σου «ξηλώσουν τους διακόπτες».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ! ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ(τωρα τουσ εργαζομενουσ τησ δεη) ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟ. ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ . ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΕΝΟΧΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ! ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΔΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΙΑΣ ΙΔΙΟΤΥΠΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

    ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ! ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .
    ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ,ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΑΛΛΕΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ,ΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλιό το κόλπο, άστο ρε φίλε, δεν πιάνει άλλο.
    Στοχοποιείς μια μερίδα του λαού... οκ, σας μάθαμε πια, εσάς τους "δημοσιογράφους", τσομπανόσκυλα του συστήματος.

    Δεν είμαι ΔΕΗτζής, αλλά θα χαρώ να "ξηλώσουν τους διακόπτες".
    Με δικά μας λεφτά γίνανε ΚΑΙ αυτοί. Τώρα το συνάφι σου θέλει να τους πουλήσει στους μεγαλοκαρχαρίες, μαζί με τους λιγνήτες και τους λοιπούς φυσικούς πόρους.

    Δεν γουστάρουμε ρε μπάρμπα, δεν γουστάρουμε. Πώς το λένε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα με τους παραπάνω. Μέρος του Colpo Grosso και η ΔΕΗ. Δικοί μας και οι διακόπτες και ο λιγνίτης! Ας πορευτούν με την "Πράσινη Βλακεία" οι νέοι πάροχοι ενέργειας, τι τα θέλουν τα "απαρχαιωμένα" της ΔΕΗ; Αν έχουν @@ ας μας δείξουν τι μπορούν να κάνουν με τα ηλιακά πάρκα και τις ανεμογεννήτριες μόνο. Αλλά αυτά είναι μόνο για να πουλήσουν τα σκουπίδια τους οι Γερμανοί στους ιθαγενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]