Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η δύσκολη επόμενη ημέρα των κυβερνώντων


Η διάσωση της ελληνικής οικονομίας, είναι μια επικίνδυνη αποστολή που δεν θα τολμούσαν ν αναλάβουν από κοινού ήρωες σαν τον Μπλέκ, τον Τζάκ Μπάουερ, τον Ρόκυ Μπαλμπόα, τον Ταρζάν , τον Απόστολο Σουγκλάκο και τον Μωχάμεντ Αλι στα ντουζένια τους.

Το να πηγαίνουν στα διεθνή φόρα ο Παπανδρέου με τον Παπακωνσταντίνου πίνοντας στα διαλείμματα τσάι χωρίς τείνη και προσπαθώντας να πείσουν τους ομολόγους τους, ότι η χώρα δεν θα χρεοκοπήσει και ότι θα καταφέρει στο τέλος να εκπλήξει τη παγκόσμια κοινή γνώμη με τις αντοχές της, είναι κάτι τόσο αξιόπιστο όσο και ο όρκος της τσατσά που δηλώνει παρθένα.

Δεν αμφισβητούμε την ειλικρίνεια της προσπάθειάς τους, ούτε το αυτονόητο άγχος που τους διακατέχει.

Φυσικά το "λεφτά υπάρχουν, το μαζί τα φάγαμε και το δεν θα πάρουμε άλλα μέτρα", αποκαλύπτουν μια κάποια κρίση προσωπικότητας που ...
χαρακτηρίζει και το πολιτικό προσωπικό της χώρας.

Το χαρακίρι, είναι έννοια ξένη με τους Έλληνες πολιτικούς.

Διαφορετικά κάποιοι από τους πολιτικούς πρωταγωνιστές της μεταπολίτευσης, θα έπρεπε να είχαν επιλέξει ήδη αυτή τη μέθοδο αυτοχειρίας από τύψεις για τα σκάνδαλα που εξέθρεψαν και κατάντησαν την ελληνική οικονομία ρακένδυτο φρικιό να παίζει κιθάρα στο Μοναστηράκι για να αγοράσει σέρτικα.

Μόνο που αυτή τη φορά τα κόμματα εξουσίας-το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ- θα κληθούν, από την Ιστορία, να πληρώσουν το τίμημα που τους αναλογεί.

Ως το 2015 για παράδειγμα, ελάχιστοι από τους πολιτικούς που πρωταγωνιστούν σήμερα στη πολιτική ζωή της χώρας θα καταφέρουν να επιβιώσουν.

Ειδικά στο κυβερνητικό Πασόκ, η επόμενη μέρα θα θυμίζει σκηνικό Αποκάλυψης...



Η φωτοσύνθεση είναι από το Antista/Schef
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]