Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η WikiLeaks δεν έχει βγάλει τα έγγραφα που... καίνε


Στην Μητροπολιτική Αστυνομία του ΛΟΝΔΙΝΟΥ παρουσιάστηκε και παραδόθηκε (κατόπιν συνεννόησης των νομικών του συμβούλων) ο επικεφαλής των WIKILEAKS ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΑΣΑΝΤΖ(που κρύβονταν επί μέρες στη ΝΑ ΑΓΓΛΙΑ).
Για την παράδοση-σύλληψη είχαν γίνει τις τελευταίες 4 ημέρες οι σχετικές προεργασίες. Η σύλληψη συνδέεται με το ΈΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ που έχει εκδώσει η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ της ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ για δυο περιστατικά τον περασμένο ΑΥΓΟΥΣΤΟ στα οποία φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά δυο γυναίκες στην πρωτεύουσα της ΣΟΥΗΔΙΑΣ.
Το τελευταίο 8ήμερο είχαν ενισχυθεί οι οικονομικές και νομικές πιέσεις στην ιστοσελίδα του αφού οι AMAZON.COM-EVERY DNS-PAN PAL κα σταμάτησαν την συνεργασία λόγω των διεθνών πιέσεων που συνδέονται με την διαρροή απορρήτων του STATE DEPARTMENT.
Η ιστοσελίδα –παρά το γεγονός-ότι χιλιάδες έχουν προστρέξει να συνδράμουν οικονομικά, επί του παρόντος αδυνατεί να δεχθεί τα χρηματικά ποσά (λόγω των περιορισμών και στις προσωπικές του κάρτες πληρωμών που έχουν παγώσει…). Το τελευταίο 24ωρο δεν έχουν δοθεί πολλά νέα στοιχεία στην δημοσιότητα, ενώ πληθαίνουν οι φωνές ότι «κάποιοι βρίσκονται πίσω από την πρωτοφανή στα χρονικά διαρροή εγγράφων και διαβαθμισμένων τηλεγραφημάτων».

Με ή χωρίς τον ΑΣΑΝΤΖ τα πράγματα δεν αλλάζουν εντυπωσιακά, ενώ στο περιοδικό ΤΙΜΕ εμφανίζεται ως ο άνθρωπος της χρονιάς. Επισημαίνω ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεπεράσει τα 950 τα όσα έχουν διαρρεύσει μέσω κορυφαίων εφημερίδων και περιοδικών, ενώ στο πρώτο ολοκληρωμένο πακέτο ο συνολικός αριθμός προσεγγίζει τα 251.000 περίπου έγγραφα-τηλεγραφήματα(για την χώρα μας είναι γύρω στα 1350 περίπου /από Αμερικανική πρεσβεία στην ΑΘΗΝΑ και κάποια καίνε…..)

Στην ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ η εκπρόσωπος της ιστοσελίδας ΚΡΙΣΤΙΝ ΧΡΑΦΝΣΟΝ τόνισε ότι
«μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα αυτά που πραγματικά καίνε. Τα έχουμε διατηρήσει σε ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ και αν βρεθούμε σε κατάσταση ανάγκης τότε θα τα βγάλουμε και είναι εντυπωσιακά και θα προκαλέσουν σοκ…».

Αναφορικά με την ΕΛΛΑΔΑ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα σχετικά με την τραγική οικονομική κατάσταση, την τρομοκρατία, μειονοτικά, αρνητικά για Έλληνες πολιτικούς, στρατιωτικά καθώς και αίσθηση μου έχει προκαλέσει τα πολλά τηλεγραφήματα της περιόδου ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2008-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2010 για πυρηνικά κλπ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ήρεμα παιδιά, ο κύριος είναι ένα ακόμα θύμα του επιστημονικού προγράμματος MK ULTRA.

    http://tarpley.net/2010/12/05/assange-targets-cia-enemies/

    Η ΣΙΑ μετά το αναίμακτο πραξικόπημα εναντίον του Αμερικανικού λαού έχει βαλθεί να γνωστοποιήση αρκετά από τα "μυστικά" της, για δύο κυρίως λόγους.

    Πρώτον για να μας δείξη την δύναμη της και το ότι είναι υπεράνω νόμων και δεύτερο για να κλείση τα εναλλακτικά μέσα επικοινωνίας που της δημιουργούν πονοκέφαλο ολο και περισσότερο.

    Δηλαδή εμείς που γνωρίζουμε μέσες άκρες το τι γίνεται κάνουμε τη πάπια απο φόβο και αυτοί λένε στους χαζούς "Ααα κοιτάξτε οι κακοί "επαναστάτες" βαζουν σε κίνδυνο τις κυβερνήσεις και τους στρατιώτες. Πρέπει να τους κλείσουμε."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά τις επιταγές των Στηλών της Georgia, μας ενδιαφέρουν οι συνομιλίες των "υπαλληλίσκων"; Οι στόχοι και το μέλλον που επιδιώκουν είναι κατατεθημένα εκεί.
    Σε ποιόν αναθέτουν συγκεκριμένες εργασίες τα "αφεντικά" και πώς τακτοποιούν τις έριδες μεταξύ του προσωπικού τους, μόνο κουτσομπολιό είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]