Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι εκλογές που θα κρίνουν τους πολίτες

  • Η αποχή, το άκυρο και το λευκό εξυπηρετούν τα συμφέροντα της προδοτικής κυβέρνησης, των αναπληρωματικών και των δεκανικιών της!
Άν και μια ψήφος σε οποιοδήποτε υποψήφιο, φαίνεται κι ως ένα βαθμό είναι έτσι, να νομιμοποιεί και να αποδέχεται το επαίσχυντο σχέδιο "Καλλικράτης", ωστόσο δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ηχηρής διαμαρτυρίας από την υπερψήφιση ακομμάτιστων υποψηφίων ή υποψηφίων εξωκοινοβουλευτικών κυρίως κομμάτων, αυστηρά αντιμνημονιακών και όχι γιαλαντζί τύπου Δημαρά, οι οποίοι να καταδικάζουν και να καταγγέλουν το επαίσχυντο σχέδιο "Καλλικράτης" στο σύνολό του!!!
Αυτό συμβαίνει γιατί, όπως μου έλεγε πρώην υπουργός, ο πλέον έντιμος και μαχητής υπέρ της αναγνωρίσεως του λευκού ως εγκύρου, ουδέποτε το λευκό προσμετρήθηκε στα έγκυρα ψηφοδέλτια, παρά την προτροπή προς τις τότε κυβερνήσεις, του σπουδαίου συνταγματολόγου Αριστόβουλου Μάνεση, όχι μόνον να προσμετράται το λευκό στα έγκυρα αλλά το ποσοστό του να έχει αντίκτυπο στη σύνθεση της βουλής, αφήνοντας τα αντίστοιχα έδρανα κενά!!
Κατα μείζονα λόγο το άκυρο και η αποχή όχι μόνον δεν βλάπτουν αλλά συμφέρουν το υπάρχον πολιτικό σύστημα, διότι τα μεν άκυρα είναι προφανές ότι δεν προσμετρώνται, η δε αποχή μετατρέπει την οργή του κόσμου σε παθητική αντίσταση του καναπέ και επιτρέπει στους υπεύθυνους για τον διασυρμό και την εξαθλίωση της χώρας να συνεχίσουν ανενόχλητοι το έργο τους!
Το έλλειμα δημοκρατίας που υπάρχει είναι φανερό!
Ας δώσουμε το πιό ηχηρό χαστούκι στους δοσίλογους με ότι μέσον διαθέτουμε!
Να ψάξουμε πολύ και να στείλουμε στις περιφέρειες, αντιπάλους των μνημονιακών και εχθρούς του άθλιου σχεδίου "Καλλικράτης!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. συγγνωμη κανετε ενα σοβαρο λαθος!! η αποχη απο τις εκλογες ειναι αποδοκιμασια του πολιτικου μας συστηματος! οταν δεν παω να ψηφησω σημαινει οτι δεν με εκφραζει κανενα κομμα κανενας υποψηφιος! ειναι ενα απο τα 'οπλα ' του πολιτη και εφαρμοζεται κατα κορον στην ευρωπη!! εμμεσα πλην σαφως μας καλειται να ψηφησουμε καποιον η καποιους! οχι η αποχη να βγει πρωτο κομμα! δεν εχουμε να χασουμε τιποτα! οι πολιτικοι φοβουνται την αντιδραση του κοσμου! η ψηφος στις εκλογες σημαινει αναγνωριση του 'εργου' των πολιτικων μας! ο μεν ενας ελεγε υπαρχουν λεφτα ο δε αλλος οτι θα βγαλει τη χωρα απο το μνημονιο σε δεκαοκτω μηνες! μας δουλεουν; ενω το ΚΚΕ προτεινει να δοθει στους ανεργους 1100 ευρω επιδομα! μα με τι λεφτα; θα τα βαλει απο την τσεπη της η κ, Παπαρηγα; δεν χρωσταμε 300 δισ ευρω; που θα βρεθουν αυτα τα χρηματα; μας δουλευουν ολοι! μονο η ψηφος τους ενδιαφερει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας δουλευουν ολοι!!
    Υπαρχουν αξια εξωκοινοβουλευτικα κομματα που μπορουν να προσφερουν λυσεις!!Παντα υπαρουν εξαιρεσεις!!
    Η αποχη ενισχυει οχι απλως το δικομματισμο,αλλα ολοκληρο το πολιτικο συστημα!!
    Οση μεγαλυτερη η αποχη,τοσο περισσοτερο αυξανουν τα κοινοβουλευτικα κομματα τα ποσοστα τους και βλεπουμε παλι μια απο τα ιδια!!
    Ευγε στον αρθρογραφο!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]