Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Χίλαρι Κλίντον αναβαθμίζει μηχανισμό των ΗΠΑ για "χρωματιστές επαναστάσεις"

  • Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν πάλι "επαναστάσεις";
Réseau Voltaire
Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, η Χίλαρι Κλίντον αποφάσισε να ενισχύσει την αρωγή του αμερικανικού υπουργείου εξωτερικών προς οργανώσεις εκτός ΗΠΑ που θα μπορούσαν στο μέλλον να αποβούν χρήσιμες στη διοργάνωση "χρωματιστών επαναστάσεων" και μάλιστα να εμπλέξει και το Ισραήλ στα σχέδια αυτά. Η εκτέλεση τέτοιων σχεδίων στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολη η εσπευσμένη στρατολόγηση διαφόρων ατόμων, των οποίων η επιλογή και η εκπαίδευση ουσιαστικά χρειάζεται περισσότερο χρόνο.
Για τον σκοπό αυτό, η Κλίντον προσέλαβε στο επιτελείο της τον Τomicah Tillemann ως σύμβουλο σε θέματα πολιτικής οργάνωσης και διαχείρισης νεοσύστατων δημοκρατιών.
Ο Tilleman είναι εγγονός του γνωστού Τom Lantos (1928-2008), ενός Ουγγροεβραίου που διασώθηκε απο το κυνήγι των Ναζί χάρη στον Raoul Wallenberg και αργότερα εξελέγη βουλευτής στην Καλιφόρνια.
Τελώντας υπό την στενή επιτήρηση και στήριξη του προέδρου του Ισραήλ, το "Ίδρυμα Lantos για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Δικαιοσύνη" έχει ως στόχο την χρηματοδότηση αντιεξουσιαστικών ομάδων σε διάφορες χώρες και ιδιαίτερα στην Κίνα.
Άτομο ιδιαίτερης ευφυίας, ο Tomicah Tilleman μπήκε στο πανεπιστήμιο Yale όταν ήταν μόλις 14 χρόνων. Εργάστηκε σε διάφορες επιτροπές της αμερικανικής Γερουσίας με επικεφαλής πότε τον Joe Biden και πότε τον Βarack Obama. Στενή συνεργασία είχε και με την Χίλαρι Κλίντον, για την οποία για ένα διάστημα έγραφε πολιτικές ομιλίες.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]