Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γονιδιακό ζήτημα ο φόνος...

Πολύ μελάνι έχει ρίξει η επιστήμη, για να αναδείξει την πιθανή σχέση των γονιδίων με την λανθάνουσα συμπεριφορά (συνήθως) των απογόνων κάποιων εγκληματιών. Πολλές φορές, πολλοί επιστήμονες ανά τον κόσμο, έχουν υποστηρίξει πως ο "βίος" των γονέων και η παραβατική τους τάση και η γενικότερη ροπή τους στο έγκλημα (τις περισσότερες φορές σε εξειδικευμένο τύπου εγκλήματος) επηρεάζει τα παιδιά της οικογένειας.
Αυτό ακριβώς το φαινόμενο φαίνεται πως θέλησε να αναδείξει και η Τουρκοκυπριακή εφημερίδα "Κίμπρις", η οποία εμφάνισε μία παράξενη "τάση" αδελφών, που αρέσκονται στο να πραγματοποιούν δολοφονίες...
9-7-2010 Τ/Κ εφημερίδα Κίμπρις
Αναφέρεται πως ο Κεμάλ Ακίν που αναζητείται στην Τουρκία επειδή στη Ταντέμποστάν – μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Κωνσταντινούπολης- σκότωσε δυο άτομα και τραυμάτισε άλλα δύο, φέρεται να έχει φύγει στην KKTC(Τουρκική Δημοκρατία της Β. Κύπρο. Έγινε γνωστό ότι ο Κεμάλ που είναι ο μεγάλος αδερφός του τέως βουλευτή και υπουργού Γεωργίας και Φυσικών Πόρων Κενάν Ακίν, αναζητείται επίσης και από την αστυνομία της KKTC (9-7-2010, Τ/Κ εφ. Κίμπρις).

Σχόλιο: O Κενάν Ακίν (βλ. φωτογραφία) είναι ο δολοφόνος που πυροβόλησε στον ιστό τον ήρωα Σολωμό Σολωμου. Τώρα λοιπόν φόνους διέπραξε και ο αδερφός του. Άμα έχουν μια κλίση τα γονίδια… τότε τι να υποθέσουμε εμείς; Μάλλον σόι πάει το... βασίλειο!


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]