Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χρυσοχοΐδης: Θα κερδίσουμε το στοίχημα

  • Μεγάλες αποφάσεις, από μικρούς πολιτικούς, που πληρώνονται αδρά με το αίμα αθώων πολιτών
Αποφασισμένος να κερδίσει το στοίχημα της ασφάλειας δηλώνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι χρειάζεται χρόνος. Χρόνος, ο οποίος θα πληρωθεί με ανθρώπινες ζωές αθώων ελλήνων πολιτών, αλλά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη προφανώς δεν υπολογίζει "τις παράπλευρες απώλειες" σε σχέση με τον στόχο που έχει θέσει, δηλαδή να παραδώσει την χώρα σε νεο-έλληνες λαθρομετανάστες που απειλούν ολόκληρο τον κοινωνικό ιστό.
Σε δηλώσεις του ο υπουργός υπογραμμίζει: "Η ασφάλεια είναι προσωπικό και κυβερνητικό στοίχημα. Και θα το κερδίσουμε. Χρειάζομαι, όμως, λίγο χρόνο. Θέλω να ξαναφέρω το φρόνημα στην Αστυνομία και μια τελείως διαφορετική λογική. Αυτά δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη. Έως το τέλος του χρόνου θα έχουμε αλλάξει την εικόνα".
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βήματος της Κυριακής, υπάρχει διαμάχη ανάμεσα σε αστυνομικούς και δικαστικούς, με αφορμή και την αποφυλάκιση του νεαρού που κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς. Οπως αναφέρει η εφημερίδα, το θέμα έχει απασχολήσει και τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα.
Μήπως κάποιος, εκεί στην κυβέρνηση Παπανδρέου, θα πρέπει να πει στον κύριο Χρυσοχοΐδη πως η Ελλάδα δεν είναι αντικείμενο τζόγου και ούτε κανείς πολιτικός δικαιούται να δοκιμάζει την τύχη του διακυβεύοντας την τύχη μίας χώρας;
Μήπως κάποιος, εκεί στην κυβέρνηση Παπανδρέου, θα πρέπει να ενημερώσει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, πως δεν κατέχει την θέση του υπουργού επειδή επιθυμεί κάτι, αλλά οφείλει από τη θέση του να επιβάλει την ασφάλεια των πολιτών, μη πειραματιζόμενος, εφαρμόζοντας τους νόμους που ορίζει το Σύνταγμα αυτής της χώρας και όχι τις όποιες προσωπικές του αντιλήψεις ή πεποιθήσεις;
Με πόσους νεκρούς Έλληνες πολίτες θα πειστεί, επιτέλους, ο κύριος Χρυσοχοΐδης, πως δεν έχει τα προσόντα ή πως δεν είναι ο κατάλληλος για την θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη; Ή μήπως πρέπει να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε ποιούς πολίτες προτίθεται να προστατεύει ο κύριος υπουργός;



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]