Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το αστείο παρατράβηξε και δεν είναι πια αστείο Είναι πλέον επικίνδυνοι

  • Κάθε μέρα που περνάει η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου επιβεβαιώνει τους φόβους και τις υποψίες μας
Δεν είναι δυνατόν όλα όσα γίνονται να είναι τυχαία.
Δεν είναι δυνατόν η διάλυση της χώρας να είναι αποτέλεσμα μόνο ανικανότητας και ασχετοσύνης.
Δεν είναι δυνατόν να δρουν από μόνοι τους.
Η κατάρρευση της οικονομίας είναι αποκλειστικό έργο ΠΑΣΟΚ. Τα spread ότι κι αν μας ταϊζει ο Παπακωνσταντίνου παραμένουν σταθερά υψηλά και οι αγορές σπάνε πλάκα με το Γιώργο και τα παλληκαράκια του.
Η Διαμαντοπούλου ανέλαβε να διαλύσει ότι όρθιο είχε απομείνει στην ταλαίπωρη παιδεία μας με αποκορύφωμα το άνοιγμα των Πανεπιστημίων στους μαθητές κάτω του 10 "ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ".
Ο Χρυσοχοΐδης παρά τη σύλληψη μελών του Ε.Α. (με τις όπιες απορίες και ερωτηματικά που έχω θέσει), εξασφάλισε μια "ΑΣΦΑΛΗ ΧΩΡΑ" , όπου κάθε μέρα γίνεται της π.....ς παντού.
Ο Βενιζέλος έβαλε μπρος τη διάλυση του στρατεύματος αν αληθεύουν οι προθέσεις που ακούγεται ότι έχει για είσοδο αλλοδαπών στο στράτευμα.
Η Ξενογιαννακοπούλου εξαφανισμένη παρακολουθεί το μπουρδ....ο των νοσοκομείων να συνεχίζεται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.
Το νέο ασφαλιστικό αποτελεί άλλο ένα αισχρό νομοθέτημα.
Οι άνθρωποι μας είπαν προεκλογικά ότι είχαν σχέδιο.
Μόνο που δε μας είπαν ότι το σχέδιό τους ήταν η απόλυτη διάλυση της οικονομίας, του κοινωνικού ιστού και της χώρας τελικά.
Μόνοι τους ενεργούν;
Είναι δυνατόν όλα αυτά να γίνονται από ασχετοσύνη;
Πολύ φοβάμαι ότι δε θα μάθουμε ποτέ για πιο ακριβώς λόγο ήρθαν στην εξουσία μετά το δώρο του Καραμανλή και ποιος αποφασίζει σ' αυτόν τον τόπο.
Πηγή



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΠΟΥ ΣΕ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 10 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ???ΛΕΩ ΕΓΩ......

    ΑΠΟ ΤΟ 75 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΡΩΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ (ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 4,5 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΩΝ) ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ. ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]