Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

H Μπακογιάννη αντιλήφθηκε ότι "είναι εν μέρει ανεπιθύμητη στη ΝΔ"!!!

  • Σε συνέντευξη της στο σημερινό ΒΗΜΑ η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι νιώθει «εν μέρει ανεπιθύμητη» στη ΝΔ. Προφανώς άργησε να κατανοήσει το αυτονόητο ή βρίσκεται στον προθάλαμο της δημιουργίας νέου κόμματος και θέλει να μετρήσει τους φίλους της που θα σταθούν στο πλάι της;
Αναλύοντας, εξάλλου, τα αίτια της μεγάλης ήττας της από τον Αντώνη Σαμαρά αναγνωρίζει προσωπικά λάθη και επισημαίνει ότι χρεώθηκε την αντίδραση των πολιτών απέναντι στην οικογενειοκρατία και στα λάθη της κυβέρνησης Καραμανλή.
Χρειάζεται πράγματι τεράστια διανοητική προσπάθεια για να αντιληφθεί κανείς τώρα αυτό που ο κόσμος της ΝΔ κατάλαβε πριν από σχεδόν τρεις μήνες. Σύμφωνα με την συγκεκριμένη εξέλιξη -τη δημοσιοποιημένη συνέντευξη της κυρίας Μπακογιάννη- προφανώς η παρ' ολίγο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας έχει τουλάχιστον αυτή την διανοητική ικανότητα.
H συνέντευξη-εκτός από δημοσιογραφική επιτυχία-είναι και σημειολογικά σημαντική.
Θυμίζει τις ισχυρές διασυνδέσεις της κ.Μπακογιάννη με το Συγκρότημα και τους ισχυρούς που έχουν πάρει μερίδιό του ή φΙλοδοξούν να το κάνουν(Ρέστης, Μαρινάκης)
Θυμίζει την παράδοση που έχει το Συγκρότημα, να θέλει με το ζόρι να καθορίσει τις εσωκομματικές εξελίξεις:
- 1965: οι οπαδοί της Ενωσης Κέντρου αγανακτισμένοι καίνε τις εφημερίδες του Συγκροτήματος, που αληθώριζε προς τους αποστάτες. Μετά έβαλαν μυαλό.
- 1997: φωτογραφία Κ. Καραμανλή δίπλα στη προβατίνα Ντόλυ
- 2007: απροκάλυπτοι χλευασμοί εναντίον του Γ. Παπανδρέου και εξοργιστική στήριξη στον Ε. Βενιζέλο
- 2009-2010: συνεχή προπαγανδιστικά αρνητικά δημοσιεύματα για τον Αντώνη Σαμαρά και ξεδιάντροπη υποστήριξη της ενσάρκωσης του πολιτικού αριβισμού, που λέγεται Ν.Μπακογιάννη.
Περισσότερο ειλικρινές που θα πρόδιδε μεγαλύτερη αυτογνωσία, θα ήταν εάν η κυρία Μπακογιάννη δήλωνε “με βλέπουν σχεδόν όλοι και εμένα και το μπαμπά μου και αηδιάζουν” θα ήταν πιο κοντά στην πραγματικότητα.
Όμως η κυρία Μπακογιάννη δεν είναι ειλικρινής. Ενώ αποδέχεται την αλήθεια, ενώ γνωρίζει την σκληρή -για την ίδια- πραγματικότητα, τολμά να αναφέρεται στη μισή αλήθεια, αφού δηλώνει πως "ενα μικρό μέρος της βάσης της Νέας Δημοκρατίας δεν την αποδέχεται"...
Θέλει να αγιάσει, αλλά προφανώς δεν μπορεί, αφού εμμένει στην στρεβλή απόδοση της πραγματικότητας. Αφού ούτε στο τέλος -όπως όλα δείχνουν- της πολιτικής της συμμετοχής στη Νέα Δημοκρατία αποφασίζει να κρυφτεί από την αλήθεια και συνεχίζει να... ζει με ψέμματα!!!
Πηγή



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. μας κουρασε η κυρια. καιρος να ασχοληθει αυτη και μερικες αλλες εκει μεσα με την μπουγαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ αναγνώστη, μήπως εννοείς με τα κεφτδάκια η με τα ντολμαδάκια; Γιατί, αυτά αποτελούν οικογενειακή παράδοση... ή μάλλον, για να είμαι ορθότερος, επειδή ΚΑΙ αυτά αποτελούν οικογενειακή παράδοση (ή τέχνη...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσο καιρό τής πήρε νά τό καταλάβη;Σπίρτο ή Κυρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]