Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η οικογενειοκρατία στην Ελλάδα εξαπλώνεται αποκτώντας νέα μέλη!

  • Θ. Τζάκρη: Ο άντρας μου πήγε στο πολιτικό μου γραφείο κατ’ επιταγή των πολιτών της Πέλλας, γιατί ήθελαν έναν άνθρωπο να απευθύνονται σαν να είμαι εγώ
Μα καλά για πόσο “βλίτα” μας περνάνε; Τι άλλο θα ακούσουμε; Ειδικά αυτή η κυρία όπου καλείται να μιλήσει κάνει αισθητή την παρουσία της με αυτά που εξαπολύει στους ανυπεράσπιστους συνομιλητές της!
Έτσι, μετά τους “νόμιμους μετανάστες που ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα“, την ευφράδεια της και αυτά που “πρόκειται να συμβούν”, μας είπε και αυτό και μας αποτελείωσε! “Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ πήγε στο πολιτικό μου γραφείο κατ’ επιταγή των πολιτών της Πέλλας, γιατί ήθελαν έναν άνθρωπο να απευθύνονται σαν να είμαι εγώ”.
Τι μας λέτε κυρία Τζάκρη!
Μας γυρίσατε δεκαετίες πριν, τότε που οι πολιτικάντηδες γύριζαν στα χωριά και αράδιαζαν παραμύθια στους αγράμματους χωρικούς. Ντροπή κι είστε νέα πολιτικός!
Ποιά είναι όμως η κυρία Τζάκρη;
Εκλέγεται στο Ν. Πέλλας. Κύριο χαρακτηριστικό της οι ανύπαρκτες ρητορικές ικανότητες και τα συνεχή σαρδάμ. Ως βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είχε ζητήσει την ίδρυση τμήματος ΤΕΙ στα Γιαννιτσά για μικροπολιτικούς λόγους.
Πρώτα δείγματα γραφής τουλάχιστον αποθαρρυντικά, πέταξε με τη περιβόητη μεταμεσονύκτια πτήση της “Ολυμπιακής” για Θεσσαλονίκη, δέχθηκε το δωράκι-laptop του “Πρώτου Θέματος” και διοργάνωσε την εκδήλωση για την “Ημέρα του Μετανάστη” στη πλατεία Κουμουνδούρου με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων ενώ η χώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν τη χρεωκοπία.
Έχει δηλώσει: “Η Ελλάδα είναι μια φιλική χώρα για τους μετανάστες”!
Μετά από όλα αυτά, νομίζω πως η ντροπή έχει μεταναστεύσει από την Ελλάδα. Αφού μία κυρία Τζάκρη διορίζει σήμερα τον άντρα της, γιατί να μην διορίσει αύριο και το παιδί της σε υπουργείο; Αχ βρε Μητσοτάκη, ήσουν τελικά ο μεγάλος δάσκαλος της πολιτικής... Τώρα αν δεν σου βγήκε το "θέμα" διδασκαλίας στην οικογένεια, μην ξεχνάς πως "ουδείς προφήτης στον τόπο του...". Όσο για την κυρία Τζάκρη, καλά κάνει και διόρισε τον άντρα της στο γραφείο της. Δικό της είναι και ό,τι θέλει κάνει... Ή είσαι κυβέρνηση και κάνεις ό,τι θέλεις ή είσαι αντιπολίτευση και κάνεις ό,τι σου πούνε...
Και σήμερα η κυρία Τζάκρη είναι στην κυβέρνηση και μάλιστα στο υπουργείο Εσωτερικών!
Πηγή



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ακόμη μία απόδειξη ότι μας κυβερνούν ανάξιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ακομη μια αποδειξη οτι δεν θα μαθουμε ποτε ποιους πρεπει να ψηφιζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]