Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα "νέα" και "άφθαρτα" υλικά με τα οποία η Μπακογιάννη θα οικοδομήσει τη νέα ΝΔ

«Δεν χρειαζόμαστε αυτούς που πλήγωσαν και έβλαψαν την παράταξη», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη χθες από την Λάρισα και πρόσθεσε: «για να αποφύγουμε τα φαινόμενα αυτά στο μέλλον πρέπει να καθιερώσουμε στη Νέα Δημοκρατίας κανόνες διαφάνειας, αξιοκρατίας και δημοκρατίας».
Μιλώντας στην πρόσφατη συγκέντρωση φίλων της στα Χανιά, η κα Θεοδώρα Μπακογιάννη είπε μεταξύ άλλων: «Δεν γίνεται να χτίσουμε νέα οικοδομήματα με παλιά, με φθαρμένα υλικά» και πρόσθεσε: «εμένα κατηγορούν για μηχανισμούς, αλλά άλλοι αξιοποιούν τα golden boys που χαντάκωσαν την παράταξη και απομάκρυναν την κυβέρνηση από τη βάση μας».
Με αφορμή την παραπάνω αναφορά της, παραθέτω ένα μέρος της λίστας με τα νέα, άφθαρτα και αυτόφωτα “υλικά” με τα οποία η κυρία Θεοδώρα Μπακογιάννη φιλοδοξεί να χτίσει το νέο οικοδόμημα της Ν.Δ. (η οποιαδήποτε σύνδεση με πρόσωπα, φέουδα, οικογενειοκρατία, συγγένειες, μηχανισμούς δηλ. διαπλεκόμενες σχέσεις, εξαρτήσεις και πολιτικές σκοπιμότητες, είναι εντελώς τυχαία).
1. Σουφλιάς Γιώργος (διανύει την δεύτερη εφηβεία του, αφουγκράζεται εξαιρετικά, προνομιακός συνομιλητής των μεγαλοεργολάβων, συνδαιτυμόνας της Α.Υ. Θεοδώρας στο Βυζαντινό και υπέρμαχος εισηγητής των πρόωρων εκλογών, υπεύθυνος υποκ/ματος Α.Υ. Θεοδώρας στη Λάρισα)
2. Γιώργος Βουλγαράκης (οικονομολόγος, εξειδικευμένος σε θέματα φοροδιαφυγής, φιλόσοφος, offshore specialist, σύζυγος εθνικής συμβολαιογράφου και γαμπρός νομικού συμβούλου μονής Βατοπεδίου, κλπ.)
3. Κακλαμάνης Νικήτας (πρώην υπαρχηγός Σαμαρά και νυν υπαρχηγός Α.Υ Θεοδώρας. Από δήμαρχος Αθηναίων υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στο παράρτημα της Α.Υ. στον Δημαρχείο. Αδιάφθορος, παρέχει την στήριξή του για λόγους αρχών. Καμία σχέση με ανταλλάγματα για την διεκδίκηση μιάς ακόμα 4ετίας στη Δήμο)
4. Βαληνάκης Γιάννης (η διαχρονική αξία σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, σύζυγος της κυρίας Χριστίνας Βαληνάκη της γνωστής υπόθεσης του παραδικαστικού, για την οποία απαλλάχτηκε από τους δικαστές που παρασημοφορούσε η Α.Υ. Θεοδώρα Μπακογιάννη και πατρονάριζε ο πατήρ Μητσοτάκης)
5. Κασσίμης Θεόδωρος (οικονομολόγος και δημοσιογράφος που χάριν Μητσοτάκη έγινε υφυπουργός εθνικής οικονομίας και υφυπουργός εξωτερικών παρά την Α.Υ. Θεοδώρα, διαχρονικό εξαπτέρυγο της αγίας οικογένειας)
6. Γιακουμάτος Γεράσιμος (ο χύμα στο κύμα μαϊντανός των τηλεοπτικών παραθύρων με την γόνιμη κριτική στην κυβέρνηση Καραμανλή, που δήλωσε πρόσφατα on air ότι μετάνιωσε που δεν έριξε αυτός την κυβέρνηση Καραμανλή! Ο λαός λέει ότι από τρελό και από μωρό μαθαίνεις την αλήθεια και ο νοήμων αυτός πολιτικός αποκάλυψε τους μύχιους πόθους δεκαετιών της Αγίας Οικογένειας και προφανώς τι «παιζότανε και από ποιούς» στην πλάτη του Καραμανλή και της παράταξης)
7. Έβερτ Μιλτιάδης (παρ’ ολίγον αιωνόβιος, ζωή νάχει ο άνθρωπος… και μέχρι πρόσφατα αντιμητσοτακικός. Αμάρτησε για το παιδί και τον γαμπρό του!)
8. Κεφαλογιάννης Μανώλης (της μέχρι πρόσφατα αντιμητσοτακικής οικογένειας)
9. Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης (“περιζήτητος” κρουαζιερίστας, εν αναμονή αρχηγός της Ν.Δ. στην μετά Θεοδώρα εποχή. Τρομάρα του…)
10. Αλογοσκούφης Γιώργος (καμία σχέση με τον φόνο της οικονομίας και των ελλειμμάτων και παντελώς ουδέτερος στις επιλογές των πηγών χρηματοδότησης του κράτους)
11. Παπαθανασίου Γιάννης (καμία σχέση με τον φόνο της οικονομίας και των ελλειμμάτων)
12. Δούκας Πέτρος (γαμπρός του Έβερτ και άσχετος με την υπόθεση των ομολόγων ή το σκάνδαλο Βατοπεδίου και παντελώς ουδέτερος στις επιλογές των πηγών χρηματοδότησης του κράτους και των golden boys)
13. Κοντός Αλέξανδρος (αθώος, καμία σχέση με το σκάνδαλο Βατοπεδίου!)
14. Κιλτίδης Κων/νος (αθώος, καμία σχέση με το σκάνδαλο Βατοπεδίου!)
15. Μπασιάκος Ευάγγελος (πλήρωσε το τίμημα της εμπλοκής του στο σκάνδαλο Βατοπεδίου με την αποπομπή του από την λίστα. Πρόσφατα υπέβαλε τα σέβη του στην Α.Υ. Θεοδώρα προκειμένου να τύχει επιστροφής στην πολιτική και εύνοιας ανάλογης των προηγούμενων δύο σε περίπτωση εκλογής της!)
16. Γιαννόπουλος Αθανάσιος (αυτός δεν ήτανε που συναγωνιζότανε τον Τατούλη στην εσωκομματική αντιπολίτευση όταν ο Καραμανλής τον έβγαλε από το Υγείας με συνεντεύξεις στον οικογενειακό δημοσιογράφο;)
17. Φάνη-Πάλλη Πετραλιά (η αναμορφώτρια του ασφαλιστικού συστήματος)
18. Κεφαλογιάννη Όλγα (κόρη του Γιάννη Κεφαλογιάννη και φανατικού αντιμητσοτακικού… μέχρι πρόσφατα)
19. Καλαντζάκου Σοφία (με σπουδές στη πολιτική ιστορία και ιταλική φιλολογία θα ήταν καλύτερη για ακαδημαϊκή καριέρα παρά να θεωρεί εαυτόν μεγάλη πολιτικό! Όμως ως υπεύθυνη υποκ/ματος Α.Υ. Θεοδώρας στη Καλαμάτα και κόρη του πρώην υπουργού, όλα είναι δυνατά!)
20. Πάλλη Αλεξάνδρα (κόρη της Φάνη-Πάλλη Πετραλιά)
21. Έβερτ Αλεξία (κόρη Έβερτ και σύζυγος Δούκα)
22. Μεϊμαράκης Ευάγγελος (το έτερο ντοράκι που μαζί με τον Βουλγαράκη ήσαν οι πρώτοι που απέκτησαν δικαίως τον «τιμητικό» αυτό τίτλο. Εκτός από θεματοφύλακας της ιστορίας της Ν.Δ. και φωνή της βάσης της παράταξης διαθέτει και έναν επιπλέον τίτλο. Του «αρχιλαγού» της Α.Υ. Θεοδώρας!)
23. Σπηλιωτόπουλος Αριστόβουλος (Ο φέρελπις αυτός πολιτικός, συνεπέστατος με τις αρχές του τις οποίες διατυμπάνιζε καθημερινά στα κανάλια σχετικά με την ανάγκη να ανοιχθεί η διαδικασία εκλογής αρχηγού στην κοινωνία – πρόταση Αβραμόπουλου και Σαμαρά – υπέβαλε τα σέβη του στη Θεοδώρα, που άκουγε εκλογή από το λαό και έβγαζε καντήλες! Η απόφασή του υπαγορεύτηκε αποκλειστικά και μόνο από πολιτικά κριτήρια… και αφού συμβουλεύτηκε προηγουμένως το Νο 1 της λίστας, τον Γεώργιο Σουφλιά!!!)
Όσον αφορά τα golden boys να αναφέρουμε ενδεικτικά τον κ. Τάκη Αράπογλου της μεγάλης μας φίλης της Εθνικής Τράπεζας, the greatest of the golden boys και επιστήθιο φίλο της Α.Υ. Θεοδώρας Μπακογιάννη! Για την λίστα με τα υπόλοιπα golden boys να ερωτηθεί ο κος Πέτρος Δούκας… Όσο για τους μηχανισμούς η Α.Υ. δεν ξέρει τίποτα. Απλά μετά από το «γεύμα» στο Βυζαντινό με τον Σουφλιά, άρχισε να μαζεύει υπογραφές από σύνεδρους έτσι για να τις έχει κάβα…
Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ποιοι υποστηριζουν τον Σαμαρα??
    Ας τους μαθουμε και αυτους!
    Μονο τον Αβραμοπουλο γνωριζω ως ενθερμο υποστηρικτη του Σαμαρα,ο οποιος προεβληθη πολυ περισσοτερο απ'οτι ολη η Ελλαδα σαν Υπουργος Τουρισμου και μετεπειτα στο Υπουργειο Υγειας καταφερε να φθασουν τα χρεη και τα ελλειματα στα νοσοκομεια στο ζενιθ!!
    Που ειναι οι "μητσοτακικοι" να προβαλλουν τους υπολοιπους υποστηρικτες του Σαμαρα??
    Που χαθηκαν ολοι τους??

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]