Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στα άκρα η σύγκρουση Μπακογιάννη-Σαμαρά

Μαίνεται ο γαλάζιος εμφύλιος 11 ημέρες πριν από τις γαλάζιες κάλπες με τους υποψηφίους να "βγάζουν μαχαίρια". Η Ντόρα Μπακογιάννη εμμέσως πλην σαφώς συνέκρινε την άλλη πλευρά με το σύστημα ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι δεν δέχεται μαθήματα από αυτούς που ευθύνονται για τη συντριβή της ΝΔ.
Μιλώντας σε εκδήλωση γυναικών της ΝΔ, η κ. Μπακογιάννη επέκρινε την πλευρά Σαμαρά, χωρίς βεβαίως να την κατονομάσει, ότι έχει σιωπήσει "στην χυδαία επίθεση" που δέχεται η ίδια το τελευταίο διάστημα, προσθέτοντας με νόημα ότι "δεν θα βγάλει αρχηγό στη Νέα Δημοκρατία το σύστημα ΠΑΣΟΚ.
Είπε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη: "Με λύπη διαπιστώνω ότι τέσσερις μέρες μετά από αυτή τη χυδαία επίθεση κάποιοι δεν έχουν ακόμα καταδικάσει αυτή την αθλιότητα. Ως εδώ, λοιπόν! Δεν είναι ούτε ηθικό ούτε ακέραιο να σιωπάς μπροστά σε τέτοια φαινόμενα. Δεν υπηρετείται έτσι η ενότητα. Αφού όμως δεν μιλάνε αυτοί, την απάντηση θα τη δώσετε εσείς! Οι γυναίκες της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και όλης της Ελλάδας, γιατί αυτές οι συμπεριφορές έχουν αντίκτυπο σε κάθε γυναίκα αυτής της χώρας. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που αξίζουμε! Δεν θα διαμορφώνουν τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας οι λασπολόγοι και οι συκοφάντες. Και δεν θα βγάλει αρχηγό στη Νέα Δημοκρατία το σύστημα ΠΑΣΟΚ, που αυτή την περίοδο δίνει ρέστα εναντίον μου! Θα τον βγάλουν οι Νεοδημοκράτες! Ο περήφανος κόσμος της παράταξής μας".
Σαμαράς: Δεν δεχόμαστε μαθήματα
Απο την Αλεξανδρούπολη ο Αντώνης Σαμαράς σήκωσε το γάντι που πετά η Ντόρα Μπακογιάννη, χρησιμοποιωντας και αυτός σκληρή γλώσσα: "Σήμερα κάποιοι «σύμβουλοι» που έχουν μεγάλη ευθύνη για την πρόσφατη μεγάλη ήττα της Ν.Δ. μας κάνουν και μαθήματα. Μας εξηγούν γιατί εμείς η Ν.Δ. είμαστε φθαρμένο προϊόν" τόνισε ο Μεσσήνιος πολιτικός για να προσθέσει: "Ενδεχομένως και να ...ζητήσουμε συγγνώμη. Λυπούμαστε, αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Θα διακηρύξουμε τις απόψεις μας, της Ν.Δ.! Θα τις προβάλλουμε και θα κερδίσουμε την κοινωνία. Όπως κάνουν τα επιτυχημένα Κεντροδεξιά κόμματα σε όλη την Ευρώπη".
Ο κ. Σαμαράς επέλεξε να στείλει και μήνυμα μήνυμα στην Τουρκία, λέγοντας μεταξύ άλλων. Την αναγκαιότητα για διατήρηση της ενότητας στη Νέα Δημοκρατία επεσήμανε από το Ηράκλειο και το Λασίθι όπου περιόδευσε, ο υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης .
"Η μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη δεν αποτελεί αντικείμενο Ελληνοτουρκικών διαφορών. Συμπατριώτες μας είναι και δεν δεχόμαστε μαθήματα μειονοτικής πολιτικής από την Τουρκία. Το ιστορικό της παρελθόν, γνωστό σε όλο τον κόσμο, δεν της επιτρέπει να κάνει μαθήματα, αλλά να παίρνει μαθήματα. Γιατί όλα έχουν όριο! Οι κατ’ ιδίαν, τετ α τετ συναντήσεις του Γιώργου Παπανδρέου με τον Ταγίπ Ερντογάν τι σημαίνουν; Πηγαίνουμε σε απευθείας διαπραγματεύσεις και απεμπολούμε δικαιώματα που απορρέουν από τις θέσεις μας στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ; Η εικόνα αυτή πρέπει να ξεκαθαρίσει".
Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Αφού όμως δεν μιλάνε αυτοί, την απάντηση θα τη δώσετε εσείς! Οι γυναίκες της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και όλης της Ελλάδας, γιατί αυτές οι συμπεριφορές έχουν αντίκτυπο σε κάθε γυναίκα αυτής της χώρας."

    Ενω οι δηλωσεις στρεφονται κατα της Μπακογιαννη ειδικως, αυτη γενικως προσπαθει να οικειοποιηθει τον γυναικειο πληθυσμο, οχι μονο της ΝΔ, αλλα και ολοκληρης της Ελλαδας!!!!
    Αυτη η γυναικα ειναι αδιορθωτη!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]