Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προκαλούμε τον Τούρκο Πρόξενο να απαντήσει στις ερωτήσεις μας

Ο Τούρκος πρόξενος οφείλει

να απαντήσει σε όσα του καταλογίζουν


Παρακολουθώντας την πορεία, τα έργα και τις ημέρες του τούρκου Πρόξενου της Κομοτηνής, Μουσταφά Σαρνίτς, θα πρέπει να τονίσουμε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος υπηρετεί στο απόλυτο τα συμφέροντα της πατρίδας του, της Τουρκίας.
Εργάζεται μεθοδικά, σιωπηλά και φροντίζει να τον καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου. Σαφέστατα είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά πώς να ολοκληρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δουλειές που αναλαμβάνει.
Ο άνθρωπος αυτός, έχει κατηγορηθεί πλειστάκις για τον ρόλο του στον εκτουρκισμό της Θράκης, αλλά και για τον ρόλο του στην Βοσνία… Παρά το γεγονός πως έχει βληθεί επανειλημμένως, δεν έχει απαντήσει και εξακολουθεί να κρατά χαμηλούς τους τόνους (όπως η θέση του επιβάλλει).
Μετά από ώριμη σκέψη και χωρίς κανέναν ενδοιασμό, το παρόν ιστολόγιο ζητάει-προκαλεί τον κύριο Σαρνίτς να τοποθετηθεί σε ερωτήσεις που ίσως να ξεκαθαρίσουν πολλά περισσότερα από τα όσα μονόπλευρα μέχρι σήμερα έχουν κατατεθεί στην δημοσιότητα για τον ίδιο αλλά και για το έργο που έχει αναλάβει στην Ελληνική Θράκη.
Εξάλλου, στο όνομα της ισότιμης ενημέρωσης, οφείλουμε να αιτηθούμε προς τον κύριο Σαρνίτς να τοποθετηθεί σε ερωτήσεις που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες τόσο για τον ίδιο όσο και για τους σχεδιασμούς της Τουρκίας στην Θράκη.
Τι λέτε κύριε Σαρνίτς; Δέχεστε να συναντηθούμε και να σας ρωτήσουμε σαν Έλληνες πολίτες όλα αυτά που ποτέ κανείς δεν σας ρώτησε;
Κωνσταντίνος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αποκλειεται να δεχθει την προκληση!!!
    Διοτι απλουστατα θα εξευτελιστει!!
    Υποτιθεται ομως οτι θα τον εστελναν στην Βουλγαρια!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]