Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λαζόπουλος: Ο σημαιοφόρος του διανοητικού ιησουϊτισμού

Ζούμε, ίσως, την πιο βάρβαρη εποχή της ιστορίας: Μια εποχή όπου η αλήθεια αποτελεί «έγκλημα εσχάτης προδοσίας» και δέχεται, από τους καθεστωτικούς μηχανισμούς, μια ολοκληρωτική, «παγκοσμιοποιημένη» και άγρια επίθεση.
Ζούμε ένα παγκόσμιο καθεστώς όπου η ανανδρία, η υποταγή και η ρουφιανιά έχουν αναχθεί σε υπέρτατες αρετές. Το μόνο «θάρρος» που δεν ατιμάζει, σήμερα, είναι το να εγκρίνεις και να υποστηρίζεις όλα τα ψέματα, τις υπερβασίες και τις ανομίες της πλανητικής Τάξης Πραγμάτων. Το να χορεύεις, σαν πίθηκος, μπροστά στους ισχυρούς του χρήματος και στον «νταβά» σου: Όπως οι τηλεοπτικοί πίθηκοι και γελωτοποιοί…
Σε αυτούς τους πιθήκους και γελωτοποιούς του θεάματος έχει αναταθεί ο ρόλος των διανοητών Ιησουϊτών, για να μας διδάξουν ότι: Η «δημοκρατία» είναι η αυθαιρεσία, η «ελευθερία» είναι να λες ψέματα και ο «στοχασμός» είναι η προπαγάνδα των αφεντικών και τα ιδεολογήματα των παγκοσμιοποιητών.
Αυτοί οι προφήτες του θεάματος πληρώνονται με πακτωλούς χρημάτων και με ποικίλα «δώρα», από ποικίλους μηχανισμούς της εξουσίας. Το «κασέ» τους είναι ανάλογο με την «ειδίκευση» που έχουν στην πώληση των ψεμάτων και του εαυτού τους και κυρίως στην πώληση της αποβλακωτικής αποχαύνωσης και παραπληροφόρησης…
Σημαιοφόρος σε αυτό το «είδος» του διανοητικού ιησουϊτισμού είναι ο Λάκης Λαζόπουλος. Αυτός έχει το ταλέντο να πουλάει την προπαγάνδα των «νταβάδων» του, την απουσία ιδεών και τον εαυτό του με ένα γυαλιστερό περικάλυμμα: Τις σατιρικές ικανότητές τους (ομολογουμένως) και τα «αριστερά» χρώματα.
Έτσι το «ταλέντο» του τον βοηθάει να πουλάει, σε ένα μαζικό αποχαυνωμένο κοινό προοδευτικούληδων του καναπέ και «αριστερών» χαζοχαρούμενων, την απουσία ιδεών σαν «στοχασμό», την προπαγάνδα των «νταβάδων» του σαν «αριστερή σκέψη», τη βεβήλωση των πάντων σαν «Επανάσταση», τις βάρβαρες αυθαιρεσίες του σαν «ελεύθερη άποψη», την εξουσιαστική του αυθάδεια σαν «δημοκρατία», το φαιό ψεύδος του σαν «αλήθεια» και τον εαυτό του σαν σύγχρονο Αριστοφάνη…
Ο Λαζόπουλος αποτελεί από τις πιο μοχθηρές γκριμάτσες της νεοαταξικής προπαγάνδας, από τους πιο δόλιους και γλοιώδεις «λακέδες» των ηγεμόνων του χρήματος και των μονοπωλίων της εξουσίας. Ο μοχθηρός και δόλιος ρόλος του υπερτερεί των άλλων επειδή αυτός διαθέτει ταλέντο: τη σατιρική ικανότητα να καυτηριάζει επιλεκτικά τα κακώς κείμενα και έτσι, υποκριτικά, πιο εύκολα και ύπουλα, να σφετερίζεται και να εμπορεύεται τις αριστερές ιδέες και τις αγωνιστικές παραδόσεις…
Με αυτά τα μεγάλα του προσόντα εκτελεί τις υπηρεσίες που του έχουν ανατεθεί.
Μόνο που οι μάσκες του ψεύδους και τις απάτης, πέφτουν όλο και περισσότερο όταν οξύνονται τα κοινωνικά γεγονότα. Το ίδιο κατεδαφίζονται και τα κλισέ της προπαγάνδας που πλασάρει σε κάθε εκπομπή του, κλισέ με τα οποία βομβαρδίζεται εδώ και πολλά χρόνια η ελληνική κοινωνία.
Γιατί είναι σκανδαλώδης πρόκληση ο Λαζόπουλος, ο ακριβοπληρωμένος και ο «μύστης» του θηριώδους τηλεθεάματος της αγοράς και του χρήματος, να μας μιλάνε για το «ρατσισμό» της ελληνικής κοινωνίας και να στιγματίζει τον ελληνικό λαό σαν «ρατσιστή».
Ποιοι; Ο Λαζόπουλος και τα αφεντικά του; Οι Τράπεζες, τα χρηματιστηριακά Ιδρύματα και όλες οι δομές του ιμπεριαλισμού που επιδοτούν τον «αντιρατσισμό» και τους διατεταγμένους υπηρέτες τους, τύπου Λαζόπουλου;
Μα τόσο ηλίθιο περνάνε τον ελληνικό λαό;
Φαίνεται, πως πιστεύουν όλοι αυτοί οι «διατεταγμένοι» υπηρέτες ότι απευθύνονται σε ηλίθιους υπηκόους. Ταυτίζουν τον ελληνικό λαό με τους χαζοχαρούενους χειροκροτητές των στούντιο;
Η ζωή, κύριε Λαζόπουλε, δεν είναι τα ανεκδοτάκια των μικροαστικών μορμολύκειων που σε χειροκροτούν…
Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

  1. Είναι ώρα να πέσουν οι μάσκες κάθε λογής, οι ιδεολογικές κουκούλες πρωτίστως. Επειδή όσο πιό εύκολα μασάμε στην κοροϊδία τόσο πιό εύκολα χειραγωγούμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά που υπάρχει και ο Λαζόπουλος και μας θυμίζει των Αριστοφάνη.
    Ο αρθρογράφος είναι άσχετος με την σάτιρα στην επικαιρότητα που πολλή εύστοχα καυτηριάζει ο Λάκης.
    Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή στων αντικομουνισμό που τους διακατέχει,βλέπουν παντού φαντάσματα και απειλές από αριστερά δήθεν πανικοβλημένοι.
    Θέλουν πάση θυσία και διχαστικά να μεταφέρουν το συνωμοσίολογικό τους αμόκ σε λάθος πλευρά.
    Εάν δεν λέει αλήθειες ο Λαζόπουλος τότε ποιος τις λέει,μήπως τα πρωινά τηλεοπτικά καφέ.
    Η αποδοχή στην τηλεοπτική εκπομπή του Λαζόπουλου σημαίνει κάτι αληθινό και όχι φανταστικό.
    Τέλος δε μπορεί να μας φταίνε τα γαϊδούρια και να δέρνουμε τα σαμάρια.
    Επιτέλους ας μιλήσουμε αληθινά.

    ΑΛ-ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΤΕ...ΑΝΤΕ ΑΠΑΛΑΞΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΙΑΣ,ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 'Η αποδοχή στην τηλεοπτική εκπομπή του Λαζόπουλου σημαίνει κάτι αληθινό και όχι φανταστικό'

    'δισεκατομύρια μύγες τρώνε σκ.τά, δεν μπορεί να κάνουν λάθος!'

    ατράνταχτα παραπλήσια επιχειρήματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα σε όλους.

    Εμένα η γνώμη μου είναι πως ναι μεν ο Λαζόπουλος έχει χιούμορ, αλλά πως δε έχει πολλές εμμονές.

    Καλό θα ήταν να σταματήσει να ασχολείται με θέματα που είναι "λεπτά" σαν:

    - το θέμα των παρελάσεων,
    - το θέμα του καψίματος της σημαίας,
    - το κάψιμο του άγνωστου στρατιώτη,
    - και τους αναρχικούς και τρομοκράτες
    (ασχολήθηκε με αυτά).

    Και αυτό το λέω γιατί σε αυτά τα θέματα, είναι σταθερά μονόπλευρος, ούτε σάτυρα κάνει, αλλά και ούτε θέλει να αντιληφθεί πως τις ιδέες που εκείνος προσπαθεί να μας επιβάλει στο όνομα της...δημοκρατίας, εκμεταλλευόμενος το "αλάθητο" της τηλεθέασης, το αποδέχονται μόλις ένα 4-5% των Ελλήνων.

    Οι Έλληνες όλους όσους βγαίνουν στη τηλεόραση και "κλαίνε" για αυτούς, στο τέλος μια μέρα θα τους πάρουν στο κυνήγι γιατί απλούστατα...όσα οικονομικά λαμβάνουν το 70% των Ελλήνων σε όλη τους τη ζωή, το λαμβάνουν κάποιοι ολίγοι σε μόνο ένα μήνα.

    Το τελευταίο δεν "φωτογραφίζει" αποκλειστικά το Λαζόπουλο, "φωτογραφίζει" όλους τους δημοσιογράφους που τσακώνονται μεταξύ τους για...εμάς στα "παράθυρα" των χλιδάτων στούντιο.

    Αυτά τα ολίγα από μένα.

    Φιλικά / Λουκάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΣ Ο ΛΑΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗΣ...ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΟΥ,ΜΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ 800 ΕΥΡΩ??ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ?ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ,ΟΙ ΛΑΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΩΧΟΥΛΗΔΕΣ...ΑΝΑΡΩΤΕΙΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΙΑ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ??ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ''ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ'',ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΟΣ ΜΑΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΜW 750 ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥUGO ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ?ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΤΥΡΙΖΕΙ ΝΑ ΣΑΤΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΟ ΨΩΝΙΟ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΕΣΑΝΕ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΔΕΣ ΦΥΤΡΩΣΑΝΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς 29-10 3.38 Μ Μ
    Όσο και εάν με προκαλούν οι θέσεις που εκφράζεις εγώ θα συνεχίζω να πιστεύω ότι θέλεις βοήθεια και όχι απαξίωση που είναι και το εύκολο.
    Εάν ο Λαζόπουλος είναι Καραγκιόζης δεν είμαι εγώ αυτός που θα υπερασπιστώ τυφλά τις απόψεις του φίλε μου.
    Όσο για τον εκφυλισμό που με κατηγορείς πρέπει να μάθεις ότι ο διάλογος και οι θέσεις δεν είναι ύβρις,ούτε στη πατρίδα ούτε στη κοινωνία γενικότερα.
    Το μίσος που εκτοξεύεις με τα γραφόμενα σου είναι που με δικαιώνουν όσο αφορά το αμόκ που φαίνεται να σε διακατέχει.
    Τα δε πλούτη μου είναι ευτυχώς μέσα στην Ελληνική ψυχή μου.
    Και αφού σίγουρα δεν είσαι αριστερός και κουμουνιστής γιατί τα βάζεις με τους πλούσιους.
    Με αγάπη ένας φίλος που παρεξήγησες βάναυσα και πιστεύει πώς υποτιμάς των εαυτό σου.
    ΑΛ-ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς, παρακολουθώντας τηλεόραση ή μάλλον έχοντάς την μέσα στο σπίτι μας, δίνουμε την ευκαιρία στον καθένα να περάσει σε μάς και τα παιδιά μας κάθε σκουπίδι και προπαγάνδα.

    Το ότι τους κάνουμε πλούσιους, αυτό δεν με ενδιαφέρει. Έτσι και αλλοιώς μας κλέβουν με διάφορους τρόπους. Με ενδιαφέρει μόνον το τι εκφυλισμό παθαίνει ο Έλληνας επιτρέποντας να μπαίνει στο σπίτι του ο κάθε γελωτοποιός που γίνεται αρρωστημένο πρότυπο. Με εδιαφέρουν οι ιδέες που περνάνε χωρίς έλεγχο στον αποκοιμισμένο παθητικό τηλεθεατή.

    Νομίζω η σπουδαιότερη πράξη αντίστασης που έχει να κάνει κάποιος ενάντια στο Νεοταξισμό, είναι να πετάξει την τηλεόραση από το σπίτι του. Τα υπόλοιπα όπλα τους είναι λιγότερο επικίνδυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περιμενα πολυ καιρο απο τον Κωνσταντινο να προβαλλει καποια αρθρο σχετικα με τον Λαζοπουλο.
    Καταρχιν, ο Λαζοπουλος δεν κανει σατυρικη εκπομπη!!
    Χρησιμοποιει την σατιρα, το αισθημα της συγκινησης και την πολιτικη σηψη και ανικανοτητα για να προβαλλει τις δικες του πολιτικες αποψεις.
    Και με τις αποψεις του προσπαθει να αναδειξει κομμουνιστικα κομματα (ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ).
    Ηταν απο τους πρωτους που υποστηριξε την επιλογη Τσιπρα στον ΣΥΡΙΖΑ με την δικαιολογια οτι "ο κοσμος και η κοινωνια προχωραει με γοργους ρυθμους και οφειλουμε να εμπιστευτουμε την νεα γενια".
    Το τι εκανε ο Τσιπρας το εχουμε ηδη διαπιστωσει.
    Υστερα προβαλλει την Παπαρηγα και την Κανελλη ως προτυπα,αλλα οταν η Κανελλη αποστομωθηκε απο τον Αδωνι Γεωργιαδη, δεν ακουστηκε κουβεντα!!!!
    Ο Λαζοπουλος δεν αναφερεται σε ιστορικα δρωμενα του ΚΚΕ αλλα ουτε ρωτα και το ΚΚΕ πως ο βασικος μισθος στην Ελλαδα μπορει να φτασει τα 1500 ευρω!!
    Διοτι στα λογια ειναι ολοι καλοι,στις πραξεις ομως??
    Επιπλεον αυτοπροσδιοριζεται σαν "δημοκρατης" και ετεροπροσδιοριζει αυτους που αντιμαχονται την ψευτοιδεολογια του κομμουνισμου ως "φασιστες" και "ακροδεξιους".
    Με την μονη διαφορα οτι απαιτειται και καποια επιχειρηματολογια για αυτους τους χαρακτηρισμους αλλα και ενας διαλογος, στον οποιο ο Λαζοπουλος δεν προκειται να συμμετασχει ποτε λογω του "αντικομμουνισμου" καποιων!!
    Αυτοματως οποιος "αντι-λεγει" και μαλιστα με επιχειρηματολογια εγινε "αντι-κομμουνιστης"!!
    Δηλαδη αν επιχειρηματολογω κατα του Ναζισμου ειμαι "αντιναζιστης"????
    Δεν υπαρχουν τετοιες λεξεις!!!!
    Ολα αυτα εχουν επινοηθει απο τους κομμουνιστες ,διοτι οποτε καταλαβαινουν οτι το δογμα τους κινδυνευει αμεσως συνθηματολογουν και ετεροπροσδιοριζουν τους ιδεολογικους τους αντιπαλους θεωρωντας πως ετσι δεν θα χασουν το δικιο τους!!!
    Ας σταματησει αυτη η ιδεολογικη προπαγανδα και ας κοιταξουμε την πατριδα μας.
    Και η πατριδα μας δεν χρειαζεται Λαζοπουλο,Τριανταφυλλοπουλο και αλλους "θολοκουλτουριαρηδες".

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε "περίπου" ανώνυμε (ΓΜ),

    παραθέτω τη δική μου άποψη...

    καταρχήν, θέλω να τονίσω.

    Ο Λαζόπουλος έχει λυσει το πρόβλημα της ζωής του, και τώρα αναζητά πόρους τέτοιους που θα τον καθιερώσουν είτε σαν ένα κοινωνικό είδωλο, είτε σαν έναν ανύπαρκτο ιδεολόγο. Δύο απιστευτα εκ' διαμέτρου αντίθετες ιδολογίες.

    Το πιο συνηθισμένο επάγγελμα, και ακριβοπληρωμένο, αρκεί να βάλεις για τα μάτια του κόσμου μια κουκούλα... είναι το.............

    Το λεγόμενο κράτος - πρόνεια, το λεγόμενο κράτος - εθνική άμυνα, το λεγόμενο κράτος παιδεία - μαθησιακή βούληση, το λεγόμενο και κράτος υγείας - φακελάκια, ειναι ακόμα στα σπάργανα....ή το αντίθετο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και αφού σίγουρα δεν είσαι αριστερός και κουμουνιστής γιατί τα βάζεις με τους πλούσιους.


    ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ.ΓΙΑΥΤΟ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ BMW 750,ΕΧΕΙ ΒΙΛΑΡΑ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΚΟΛΗΤΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΤΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ...ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΝΤΖΑΖΕΣΑΙ.ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ IQ ΠΑΝΤΟΦΛΑΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΑΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΥΤΕ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ.ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]