Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Μεϊμαράκης κάνει συστάσεις στην κυβέρνηση για τα εθνικά θέματα!!!

Γιατί μονομερώς πήρατε θέσεις για καταργήσεις ονομασιών υπουργείων, χωρίς αντάλλαγμα; Συνεννοηθήκατε με τα Σκόπια να καταργήσουν κάποιες δικές τους ονομασίες, πριν αλλάξετε την ονομασία του υπουργείου, ή με την Τουρκία να σταματήσει τις παραβιάσεις του εναερίου χώρου, πριν καταργήσετε το υπουργείο Αιγαίου;
Από πού ως πού επιτρέπεται σε σας να τα κάνετε μονομερώς;», αναρωτήθηκε ο κ. Μεϊμαράκης.
Βουλή - Προγραμματικές δηλώσεις - Ομιλία Γ. Μεϊμαράκη
«Μην αισθάνεστε πως η ΝΔ έχει εσωστρέφεια. Είμαστε και είμαι εδώ. Σταθήκαμε όρθιοι σε μεγαλύτερες διαβουλεύσεις μεταξύ μας. Ας μην ποντάρετε στην εσωστρέφειά μας», ήταν το μήνυμα, που απηύθυνε στην κυβέρνηση, μιλώντας για τις προγραμματικές δηλώσεις, στη Βουλή, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Μεϊμαράκης.
«Άκουσα πάρα πολλούς να λένε ότι οι εκλογές έγιναν για να μην αντιμετωπίσει η ΝΔ τα προβλήματα. Θέλω να υπενθυμίσω πως η θητεία της κυβέρνησης έληγε το 2011. Το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε ένα νοσηρό κλίμα, θέλοντας ακριβώς να εκβιάσει για να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές σε περίοδο κρίσης, την ώρα που απαιτείτο ενότητα ομαλότητα και σταθερότητα, καθώς έβλεπε ότι η ΝΔ θα ξεπερνούσε την κρίση και θα έκανε τα σωστά.
Ο Κώστας Καραμανλής, έχοντας υπόψη του μονάχα το κοινωνικό συμφέρον και γνωρίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ θα προσπαθούσε να επωφεληθεί, πήρε την απόφαση της προσφυγής στον ελληνικό λαό», είπε ο κ. Μεϊμαράκης και παράλληλα, κάλεσε τον πρωθυπουργό να επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να λήξει η εκκρεμότητα της υποψηφιότητάς του, αφήνοντας υπόνοιες για σκοπιμότητες πίσω από την μη διευκρίνιση του ζητήματος. Κατά τα άλλα, και ο κ. Μεϊμαράκης συμφώνησε πως «η αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση δεν μας αφορά», αλλά προειδοποίησε πως «τους επικίνδυνους ακροβατισμούς δεν πρόκειται να τους στηρίξουμε.
Όταν αμφισβητείτε εθνικής σημασίας στρατηγικές συμμαχίες, που σύνηψε η κυβέρνησή μας, τύπου λιμανιού Πειραιά, ή αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης, θα βρεθούμε απέναντί σας. Αν τολμήσετε να περάσετε τις διαχωριστικές γραμμές στα εθνικά θέματα, θα είμαστε απέναντί σας. Γιατί μονομερώς πήρατε θέσεις για καταργήσεις ονομασιών υπουργείων, χωρίς αντάλλαγμα; Συνεννοηθήκατε με τα Σκόπια να καταργήσουν κάποιες δικές τους ονομασίες, πριν αλλάξετε την ονομασία του υπουργείου, ή με την Τουρκία να σταματήσει τις παραβιάσεις του εναερίου χώρου, πριν καταργήσετε το υπουργείο Αιγαίου; Από πού ως πού επιτρέπεται σε σας να τα κάνετε μονομερώς;», αναρωτήθηκε ο κ. Μεϊμαράκης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. υπερβολες για αντιπολιτευτικη πολιτικη! αν δε κανω λαθος , το υπουργειο Μακεδονιας-Θρακης, ονομαστηκε γενικη γραμμματεια Μακεδονιας -Θρακης! Μην ξεχναμε οτι ειχε καθαρα διακοσμητικο χαρακτηρα! Τωρα αν θα αναβαθμιστει ο καιρος θα δειξει! Αν πραγματι μας πονεσε τοσο πολυ γιατι δεν ονομαζουμε το μετρο , σε Μακεδονικο Μετρο Θεσσαλονικης; Γιατι η Μπακογιαννη κοιμονταν ορθια τοσο καιρο στις προκλησεις των Σκοπιων;
    γιατι δεν διωχνουμε το προξενειο των Σκοπιων στη Θεσσαλονικη και να κλεισουμε και εμεις αμοιβαια το δικο μας στο Μοναστηρι; ετσι και αλλιως αχρηστα ειναι και τα δυο αφου ως γνωστον καταργουνται οι βιζες για τους κατοικους των Σκοπιων. Τελος γιατι δεν κανουμε ενα 'ατυπο' μπουκοταζ στις επενδυσεις μας στα Σκοπια; γιατι τρεχουν οι Ελληνες Μακεδονες στα σκοπιανα καζινο; Λυστε με την απορια μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Μην αισθάνεστε πως η ΝΔ έχει εσωστρέφεια. Είμαστε και είμαι εδώ. Σταθήκαμε όρθιοι σε μεγαλύτερες διαβουλεύσεις μεταξύ μας. Ας μην ποντάρετε στην εσωστρέφειά μας".

    Μονο εσωστρεφεια υπαρχει κ.Μεϊμαρακη??
    Εδω βριζεστε καθημερινα!!Εχουν πεσει ολα τα κορακια να διαφημισουν την προπαγανδα τους αναλογα με τα συμφεροντα τους!!

    "Το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε ένα νοσηρό κλίμα, θέλοντας ακριβώς να εκβιάσει για να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές σε περίοδο κρίσης, την ώρα που απαιτείτο ενότητα ομαλότητα και σταθερότητα, καθώς έβλεπε ότι η ΝΔ θα ξεπερνούσε την κρίση και θα έκανε τα σωστά."

    Ειναι οντως αληθεια οτι το κλιμα ηταν οντως νοσηρο!!
    Γιατι ομως κυριε Μεϊμαρακη αφου ΘΑ ξεπερνουσατε την κριση και ΘΑ κανατε τα σωστα δεν συνεχισατε να κυβερνατε τουλαχιστον για αλλους τουλαχιστον 6 μηνες??
    Ειχατε μια φοβερη ευκαιρια μεσα σε διαστημα 6 μηνων να παρετε γενναιες αποφασεις τοσο στην εξωτερικη μας πολιτικη οσο κκαι στην οικονομικη!!

    "Ο Κώστας Καραμανλής, έχοντας υπόψη του μονάχα το κοινωνικό συμφέρον και γνωρίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ θα προσπαθούσε να επωφεληθεί, πήρε την απόφαση της προσφυγής στον ελληνικό λαό".

    Μαλλον ο Καραμανλης απεδειχθη φυγοπονος και ανικανος να αναλαβει την ευθυνη για τα εθνικα και οικονομικα θεματα της χωρας!!
    Σιγα που νιαστηκε για το κοινωνικο συμφερον!!

    "Συνεννοηθήκατε με τα Σκόπια να καταργήσουν κάποιες δικές τους ονομασίες, πριν αλλάξετε την ονομασία του υπουργείου, ή με την Τουρκία να σταματήσει τις παραβιάσεις του εναερίου χώρου, πριν καταργήσετε το υπουργείο Αιγαίου; Από πού ως πού επιτρέπεται σε σας να τα κάνετε μονομερώς;"

    Αρα εσεις κ.Μεϊμαρακη αν ειχατε κανει τις αντιστοιχες συνεννοησεις θα τα καταργουσατε??????
    Απο που και ως που κ.Μεϊμαρακη επιτρεψατε την "κατ'εξαιρεση" πτηση του προεδρικου αεροσκαφους των Σκοπιων πανω απο την Κερκυρα??
    Ηταν μονομερης κινηση ή τα βρηκατε με τους Σκοπιανους??
    Απο που και ως που κ.Μεϊμαρακη συνεχισατε και εσεις την ενδοτικοτητα του ονοματος της Μακεδονιας στους Σκοπιανους???
    Ειναι συλλογικη σας αποφαση να υποτιμαται η νοημοσυνη μας???
    Οσο για την απορια του σχολιαστη 1'37 μμ,
    δυστυχως για καποιους τα λεφτα ειναι πιο σημαντικα απο την αξιοπρεπεια και τον αυτοσεβασμο!
    Ετσι ηταν, ειναι και θα ειναι!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]