Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Άγκυρα στέλνει ψηφοφόρους στην Θράκη!

Αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος

υπέρ των τουρκικών συμφερόντων

Αυτή η «κάλπη» τελικά κρύβει πολλές εκπλήξεις για όλη την επικράτεια και ιδιαίτερα για την Θράκη. Οι ψηφοφόροι που αναμένονται από την Τουρκία (υπολογίζονται περίπου 8.000), το μόνο σίγουρο είναι πως θα αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης, αλλοιώνοντας ουσιαστικά τις ψήφους –και την βούληση- των Θρακιωτών (χριστιανών και μουσουλμάνων) που ζουν στην ακριτική αυτή περιοχή της Ελλάδας.
Το άξιο θαυμασμού είναι πως η συγκεκριμένη τουρκική παρέμβαση (και ουσιαστική αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος) γίνεται με τις ευλογίες του Ελληνικού κράτους, που μέσω των αρμοδίων υπουργείων (Εσωτερικών και Εξωτερικών, δηλαδή με ευθύνη του Παυλόπουλου και της Μπακογιάννη) έσπευσε να νομιμοποιήσει όλους εκείνους οι οποίοι θεωρούνταν μέχρι πριν λίγα χρόνια ως ανεπιθύμητοι και μάλιστα με βάση διεθνείς συμφωνίες και συνθήκες.
Στην Ελλάδα, λοιπόν, θεωρείται δημοκρατικό αυτό ακριβώς που παραβιάζει την δημοκρατία! Μία μεθοδευμένη κατάσταση, η οποία καταφέρνει και τραυματίζει θανάσιμα την Ελληνική δημοκρατία και που μεταβάλει την Ελληνική επικράτεια σε τουρκικό φέουδο, προτεκτοράτο ή… και κανείς δεν αντιδρά, ούτε καν συγκινείται!!!
Ποια είναι, πράγματι, εκείνη η χώρα που λειτουργεί δημοκρατικά και ανέχεται ωμές εξωτερικές παρεμβάσεις που αλλοιώνουν την ίδια την δομή του κοινοβουλευτισμού της; Πρωτοτυπώντας η Ελλάδα, μεταβάλλεται σε μία θλιβερή χώρα, της οποίας το εσωτερικό πολιτικό σκηνικό άγεται και φέρεται μέσα από κατευθυνόμενες ψήφους, οι οποίες προωθούν τα συμφέροντα τα Τουρκίας και ενδέχεται να μεταβάλουν τον πολιτικό χάρτη στην Θράκη, επιφέροντας έτσι δραματικές εξελίξεις στην περιοχή…
Οι μέχρι σήμερα «αποδόσεις» έδειχναν μία σταθερότητα στην ανάδειξη βουλευτών. Στην Ξάνθη, τα δύο μεγάλα κόμματα «έπαιρναν» τρεις (2-1) βουλευτές (εναλλασσόμενη κατάσταση εξαρτώμενη από το ποιο θα ήταν το κυβερνών κόμμα). Η εκλογή αναδείκνυε έναν μουσουλμάνο βουλευτή, ο οποίος αμέσως μετά δήλωνε Τούρκος (ανεξάρτητα από το κόμμα με το οποίο είχε εκλεγεί) στο Εθνικό Κοινοβούλιο (που αδιαμαρτύρητα αποδεχόταν Τούρκο ως Έλληνα βουλευτή!!!). Αμέσως, ο «τούρκος» πλέον βουλευτής άρχιζε την δράση του υπέρ των τουρκικών συμφερόντων χωρίς ούτε μία φορά να ενδιαφερθεί για τα συμφέροντα της Ελλάδας!
Στις επερχόμενες εκλογές η κύρια στόχευση του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, το οποίο έχει την ευθύνη της υλοποίησης των τουρκικών σχεδιασμών στη Θράκη, είναι η εκλογή 2+2 μειονοτικών υποψηφίων στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης. Δηλαδή, προσπαθούν να μεταβάλουν την εκπροσώπηση και στους δύο νομούς και αυτό είναι δυνατό να γίνει πραγματικότητα μέσα από την αύξηση των μουσουλμάνων ψηφοφόρων.
Το νέο όνομα, που «παίζει» για ανάδειξη μέσα από την σχετική προώθηση του δέχεται από τον τούρκο πρόξενο Σαρνίτς, είναι ο Χασάν Μαλκότς, που είναι υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν βάσιμες «υποψίες» γι αυτή την «πριμοδότηση» στο ΣΥΡΙΖΑ από την Άγκυρα, ως αντίτιμο της προκλητικής τοποθέτησης του νεαρού «αρχηγού» του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος υιοθέτησε πλήρως τις απαιτήσεις της Άγκυρας για διγλωσσία στον χώρο της εκπαίδευσης, αποδέχτηκε την εκλογή των ψευτομουφτήδων κ.α.!!!
Η μεταβολή του εκλογικού αποτελέσματος μπορεί να είναι «βαριά» για τη Νέα Δημοκρατία, η οποία ενδέχεται να μην εκλέξει ούτε έναν βουλευτή στο νομό Ξάνθης, ενώ μετά βίας αναμένεται να καταφέρει την εκλογή ενός (Ευριπίδης Στυλιανίδης) στο νομό Ροδόπης… εξαιτίας της διαρροής ψηφοφόρων προς τον κύριο Καρατζαφέρη.
Ο Αχμέτ Ιλχάν αναμένεται να δεχθεί την πριμοδότηση του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής, οπότε μαζί με τον Αχμέτ Χατζηοσμάν αναμένεται να επιτευχθεί πλήρως ο στόχος της Άγκυρας και για τις δύο περιπτώσεις.
Ποιος Έλληνας, άραγε, μπορεί να φανταστεί μία Ελληνική Βουλή στην οποία θα υπάρχουν τέσσερις μουσουλμάνοι βουλευτές οι οποίοι θα δηλώνουν Τούρκοι; Πιθανότερο βέβαια θεωρείται, τελικά, να υπάρξουν τρεις «τέτοιοι» κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των μουσουλμάνων της Θράκης και για μία ακόμη κυβερνητική θητεία θα κατορθωθεί να μην αναδειχθούν και να μην προωθηθούν τα πραγματικά προβλήματα που αφορούν τους Έλληνες μουσουλμάνους κατοίκους της περιοχής και φυσικά να μην υπάρξουν λύσεις σε αυτά, αφού το κύριο και μοναδικό μέλημα των «τούρκων» βουλευτών, θα είναι η (ατιμωρητί) δημιουργία προβλημάτων στο Ελληνικό κράτος, η επίσημη κατασκοπεία (πρόσβαση σε κρατικά έγγραφα)… Και όλα αυτά, φυσικά συνάδουν πλήρως με τις επιδιώξεις της Άγκυρας.
Γνωστό είναι, σε όσους διαμένουν στην Θράκη ή σε όσους παρακολουθούν τις εθνικές εξελίξεις σε αυτή την Ελληνική περιοχή, πως η αλλαγή πλεύσης των «τούρκων» (κατά δήλωση των ιδίων) είναι δεδομένη και πως δεν είναι δυνατόν να στεγαστούν ιδεολογικά σε οποιοδήποτε κόμμα και ούτε φυσικά είναι δυνατόν να «συγκρατηθούν» στο ανθελληνικό τους έργο.
Κάτω από τις σημερινές συνθήκες, η πίεση που θα ασκήσουν, οι πριμοδοτούμενοι της Άγκυρας βουλευτές, στην επερχόμενη κυβέρνηση, είναι δεδομένη και εφόσον η νέα κυβέρνηση (εάν και εφόσον υπάρξει με την πρώτη ή την δεύτερη κάθοδο σε εκλογές) εκλεγεί, η ισχνή της πλειοψηφία θα την καταστήσει έρμαιο των διαθέσεων και των ανθελληνικών πιέσεων των «πριμοδοτούμενων» της Τουρκίας.
Κι ενώ μπροστά στο, πασιφανές, επερχόμενο κακό κατά των ελληνικών συμφερόντων, ο καθένας θα περίμενε μία –τουλάχιστον- διακριτική παρέμβαση από την Ελληνική πολιτεία, μέσα από συντονισμένες κινήσεις και διαβουλεύσεις με τον «κουμπάρο» Ταγίπ Ερντογάν, προκειμένου να υπάρξει αποφυγή δυσάρεστων εξελίξεων που θα επιβαρύνουν τους κατοίκους της Θράκης, δυστυχώς δεν έχει γίνει καμία απολύτως ενέργεια αποφυγής του τουρκικού παρεμβατισμού στην εκλογική διαδικασία και στο αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών.
Η συνήθης αποβλάκωση, δεν έχει φύγει από αυτούς που έχουν τοποθετηθεί ως υπεύθυνοι για να φυλάσσουν τα εθνικά δίκαια, το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους και την ακεραιότητα της χώρας μας. Φυσικά, δεν πρόκειται να αποτελέσει έκπληξη εάν οι εκπρόσωποι του ελληνικού κοινοβουλίου αποκτήσουν ενδιαφέρον (πέρα από την απόκτηση αυτοκινήτου υπό την βουλευτική ιδιότητα) να μάθουν την τουρκική γλώσσα, από τη στιγμή που από φέτος γίνεται η εισαγωγή της και ως δεύτερης προαιρετικής γλώσσας στα γυμνάσια της Θράκης (όταν το ξεπούλημα ενός τόπου γίνεται σε δόσεις)!!!
Λέτε να αργεί πολύ εκείνη η στιγμή κατά την οποία θα «απολαμβάνουμε» πτέρυγα «τούρκων βουλευτών» μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο; Οι παράξενες αποδοχές, οι αδικαιολόγητες σιωπές και οι ανθελληνικές πρακτικές των βο(υ)λευτών και των κυβερνήσεών μας, δυστυχώς μας προϊδεάζουν για το χειρότερο…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ξυπνησε και ο ΣΥΡΙΖΑ!!!
    Δεν μας εφθαναν οι "τουρκοι" του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τωρα θα εχουμε και "τουρκο" μεταλλαγμενο νεοταξιτη κομμουνιστη!!
    Ας τους δωσουμε την απαντηση που τους αξιζει, για να μπορουμε πραγματικα να κοιμομαστε ησυχοι τα βραδια.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]