Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο φίλος μας ο Ταλάτ συνέλαβε Κύπριους θηροφύλακες

Θηροφύλακες στα μπουντρούμια του Αττίλα

Με τη σύλληψη δύο θηροφυλάκων από τις κατοχικές «Αρχές» στιγματίστηκε η πρώτη ημέρα του θερινού κυνηγίου φάσσας και τρυγονιού που άρχισε χθες.
Οι θηροφύλακες Παύλος Παύλου και Ελευθέριος Φράγκου, στην προσπάθειά τους να σταματήσουν λαθροκυνηγούς που επιδίδονταν στο κυνήγι πέρδικας στη γραμμή αντιπαράταξης, στην περιοχή Τρούλλων, έχασαν τον προσανατολισμό τους, μπήκαν στις κατεχόμενες περιοχές και κατέληξαν στα χέρια της ψευδοαστυνομίας.
Οι δύο θηροφύλακες μετά τη «σύλληψή» τους μεταφέρθηκαν σε «Αστυνομικό Σταθμό» στο κατεχόμενο Πραστειό Αμμοχώστου.
Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής τους άρχισαν διαβήματα με στόχο την απελευθέρωσή τους, τα οποία και συνεχίζονταν μέχρι αργά χθες το βράδυ.
Στο μεταξύ, η σημερινή ημέρα θα καταδείξει τα αποτελέσματα της χθεσινής κάρπωσης από την πρώτη ημέρα του κυνηγίου. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Ταμείου Θήρας Παντελή Χατζηγέρου, χθες δεν έγινε η καταμέτρηση. Όσον αφορά στις ενέργειες της Υπηρεσίας για καταπολέμηση της λαθροθηρίας, ο κ. Χατζηγέρου είπε ότι μέχρι χθες το απόγευμα καταγράφηκαν τρεις υποθέσεις λαθροθηρίας, μη ανανέωσης κυνηγετικής άδειας, αλλά και κυνηγίου σε απαγορευμένες περιοχές. Με βάση τους υπολογισμούς του Ταμείου Θήρας, αλλά και τους κυνηγούς που ανανέωσαν τις άδειες κυνηγίου, χθες εξόρμησαν στην πρώτη ημέρα του φετινού κυνηγίου 20.000 κυνηγοί.
Επισημαίνεται ότι το κυνήγι της φάσσας και του τρυγονιού θα καλύψει όλες τις ορεινές, ημιορεινές και άλλες επιτρεπόμενες περιοχές με βάση το χάρτη κυνηγίου και αρχής γενομένης από τις 16 Αυγούστου θα διαρκέσει για πέντε συνεχείς Κυριακές. Το εν λόγω κυνήγι θα επιτρέπεται σε κάποιες περιοχές και τις καθημερινές, μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2009.
Η συγκεκριμένη σύλληψη είναι καταδεικτική της αντίληψης των Τουρκοκυπρίων και του ίδιου του Ταλάτ, όσον αφορά τις διαθέσεις για ένωση της Κύπρου. Ίσως κάποιοι θα πρέπει να προσέξουν αυτού του είδους τις ενέργειες και να τις καταγγείλλουν, όπως πρέπει, στη διεθνή κοινότητα προκειμένου να αποδείξουν ποιός τελικά δεν θέλει την λύση και τι πραγματικά επιδιώκει μέσα από τις συνομιλίες για την ένωση της Μεγαλονήσου.
Μικρά γεγονότα με μεγάλη όμως σημασία, τα οποία συνήθως μένουν ανεκμετάλλευτα από τους "αρμόδιους" και "υπεύθυνους" πολιτικούς...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]