Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ευθύνες των υπουργών μεταφέρονται σε… στρατόπεδα

Η ανευθυνότητα είναι άραγε προσόν;

Η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε ζωή πολίτη χαθεί από επίθεση τρομοκρατών ή λαθρομεταναστών. Αυτό θα πρέπει να τονιστεί και να το εμπεδώσει ο κάθε Έλληνας πολίτης, ο οποίος δικαιούται να ζητήσει προστασία από την πολιτεία και την κυβέρνηση του Καραμανλή, της Μπακογιάννη και του Παυλόπουλου.
Έτσι τουλάχιστον, έχουν εξελιχθεί μέχρι στιγμής τα γεγονότα, που δικαιώνεται οποιοσδήποτε ζητήσει την φύλαξή του με συνοδεία αστυνομικού οργάνου ή την οπλοφορία και οπλοχρησία για προστασία σε περίπτωση επίθεσης!!! Σε αυτό το αδιέξοδο έχει φτάσει η σημερινή κυβέρνηση και ιδιαίτερα ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός κύριος Παυλόπουλος (ποτέ δεν είναι αργά να επιστρέψει σε κάποια έδρα πανεπιστημίου, όπου σαφέστατα θα αποδώσει καλύτερα), ο οποίος έχει κατορθώσει να υπάρχει πλήρης ανασφάλεια των πολιτών σε ολόκληρη την επικράτεια.
Μάλιστα, με την απόφαση «μετακίνησης» των λαθρομεταναστών, σε διάφορα μέρη της χώρας, προκειμένου να φιλοξενηθούν σε πρώην στρατόπεδα (κι ενώ είναι παράνομοι δεν τιμωρούνται και δεν απελαύνονται), χρεώνοντας στον Ελληνικό λαό την σίτισή τους αλλά φυσικά και την ασφαλή παραμονή τους… περισσότερο προκαλεί ο κύριος Παυλόπουλος, παρά ηρεμεί τους Έλληνες οι οποίοι έχουν αρχίσει να οργίζονται με την συστηματική ανικανότητά του...

Προσωπικά, δεν γνωρίζω, εάν υπήρξε τέτοια ανακοίνωση στην προεκλογική περίοδο των προηγούμενων βουλευτικών εκλογών (σαφέστατα και δεν υπήρξε) και απορώ με το θράσος του υπουργού, ο οποίος θέλει να υποχρεώσει τους Έλληνες πολίτες να στηρίξουν οικονομικά την προστασία και την διαμονή των λαθρομεταναστών, επειδή μέχρι πριν 15 ημέρες η κυβέρνηση δεν αναγνώριζε το –σημερινό πανευρωπαϊκό- πρόβλημα και «ποιούσε τη νήσσαν» (κοινώς, έκανε την πάπια) στις συχνές αναφορές και στις διάφορες προβληματικές που εμφανίζονταν στην δημοσιότητα, σχετικά με το ακανθώδες ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και τους κινδύνους που αυτή επιφέρει τόσο προς τους πολίτες (ραγδαία αύξηση εγκληματικότητας), όσο και προς την εσωτερική ασφάλεια της χώρας (μας είχε ήδη ειδοποιήσει το αμερικανικό Στέητ Ντιπάρτμεντ για μετακίνηση τρομοκρατών και πρακτόρων μυστικών υπηρεσιών). Έπρεπε να γίνει η έκρηξη για ένα σχισμένο κοράνι (που τελικά δεν ήταν κοράνι, όπως δήλωσε ιμάμης), να απειληθεί ευθέως η εσωτερική ασφάλεια της χώρας και να δημιουργηθούν μεγάλα σε έκταση επεισόδια από τους φανατικούς ισλαμιστές που απαίτησαν να επιβάλλουν τον δικό τους τρόπο σκέψης, ζωής και γενικότερα την δική τους κουλτούρα στην χώρα… για να καταλάβει επιτέλους ο κύριος Παυλόπουλος και να σκύψει το κεφάλι η κυρία Μπακογιάννη, για να ομολογήσει ο κύριος Μαρκογιαννάκης και να δηλώσει ο πρωθυπουργός της χώρας… πως υπάρχει πρόβλημα!!!
Αυτό που όλοι έβλεπαν, μία σειρά ανίκανων(;) υπουργών αδυνατούσε να δει, να κατανοήσει και να κινηθεί αναλόγως. Αποτέλεσμα; Σήμερα, η χώρα μας μετατρέπεται σε «στάνη» λαθρομεταναστών και τα πρώην στρατόπεδα (τα οποία σύμφωνα με σχεδιασμούς θα χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση εθνικής ανάγκης για συγκέντρωση και εξοπλισμό εφέδρων) μετατρέπονται σε μεγάλα στρατόπεδα συγκέντρωσης! Φυσικά, το πρόβλημα μετατοπίζεται από την Αθήνα προς την περιφέρεια, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία σε εγκληματικά στοιχεία (που βρίσκονται μεταξύ των λαθρομεταναστών) να εξαπλώσουν τις δραστηριότητές τους με μεγαλύτερη άνεση, απέναντι σε μικρότερες σε ισχύ αστυνομικές δυνάμεις…!!!
Δεν περιμένω από τον κύριο Παυλόπουλο ή την κυρία Μπακογιάννη να καταλαβαίνουν τι ακριβώς λέω… ούτε φυσικά περιμένω, πλέον, από τον Κώστα Καραμανλή να σκεφθεί το πραγματικό βάρος των ευθυνών που του μεταβιβάζουν καθημερινά οι «συνεργάτες» του… Απλά, θέλω σε μία ύστατη προσπάθεια, να προειδοποιήσω πως οι άνθρωποι της περιφέρειας δεν έχουν την «υπομονή» αλλά ούτε γενικότερα τις «ανοχές» ή τις «αντοχές» που έχουν αναπτυχθεί στα μεγάλα αστικά κέντρα… Δηλαδή, δεν πρόκειται να καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια, εάν οι «καημένοι μετανάστες» αρχίσουν να κινούνται εις βάρος της καθημερινότητάς τους, της προσωπικής τους ασφάλειας και των περιουσιών τους… Και τότε, μάλλον κολυμπώντας θα επιστρέφουν στις πατρίδες τους οι φονταμενταλιστές, οι τρομολάγνοι και οι κάθε είδους επιθετικά και επικίνδυνα φερόμενοι «στρατοπεδευόμενοι» και προστατευόμενοι λαθρομετανάστες…
Και για να γίνω απλούστερος, για να με κατανοήσουν οι κύριοι υπουργοί, σας καταθέτω πως είστε υπεύθυνοι για την προστασία των πολιτών, παντί τρόπω… Είτε επιτρέποντάς τους να οπλοφορούν (αδιανόητο φυσικά) είτε δίνοντας στον κάθε πολίτη έναν συνοδό αστυνομικό σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου!!! Δεν κατάλαβα, δηλαδή, εσείς τι παραπάνω έχετε και σας προστατεύουν; Έλληνες πολίτες δεν είστε; Σε ισόνομη και ισότιμη δημοκρατία δεν ζούμε; Ή τουλάχιστον έτσι δεν ισχυρίζεστε και διαριγνύετε τα ιμμάτιά σας για να σας πιστέψουμε; Αποδείξτε το λοιπόν και σταματήστε να επαναλαμβάνετε τον κακό σας εαυτό… Εσείς δημιουργήσατε το πρόβλημα, εσείς καλείστε και να το λύσετε… και όχι να το μεταθέσετε στην πλάτη του… «γαϊδάρου» (όπου γάϊδαρος είναι ο Έλληνας πολίτης, που με την τεράστια υπομονή του σας ανέχεται)… Εξάλλου, γι αυτές τις μετακινήσεις των λαθρομεταναστών, σε πρώην στρατιωτικά στρατόπεδα, δεν ρωτήσατε τις τοπικές κοινωνίες για το αν δέχονται αυτή σας την απόφαση (ή την σκέψη). Και ούτε φυσικά έχετε λάβει τα κατάλληλα και απαραίτητα μέτρα για την προστασία των τοπικών κοινωνιών που πρόκειται να δεχθούν τον «ιό του Αγίου Παντελεήμονα»…!
Και τέλος, απευθυνόμενος προς τον κύριο Καραμανλή, έχω να του πω το εξής: Για όσο διάστημα δεν θα αντιλαμβάνεστε την «αστοχία» στην επιλογή του κυρίου Παυλόπουλου και της κυρία Μπακογιάννη, για τα υπουργεία στα οποία τους θέσατε υπεύθυνους, τόσο θα βυθίζεστε, όχι μόνο σαν κυβέρνηση και κόμμα, αλλά κυρίως ως προσωπικότητα… και θα βυθίζεστε στα γραφόμενα της Ελληνικής πολιτικής ιστορίας, ως ο πρωθυπουργός που απλώς προΐστατο ενώ γύρω του γινόταν, κατ’ επανάληψη, τραγικά γεγονότα και ακόμη πιο τραγικά λάθη υπουργών που τους επέλεξε προσωπικά και τους στήριξε μέχρι να ολοκληρώσουν τα ολέθρια λάθη τους… Δυστυχώς, διατηρώντας τα συγκεκριμένα πρόσωπα, όσο και αν θέλετε ποτέ δεν θα μπορέσετε να κάνετε αυτά που σκέφτεστε, κύριε Καραμανλή. Θέληση έχετε, νόμοι (δόξα τω Θεώ) υπάρχουν, αρμόδιοι με ικανότητες όμως να εφαρμόσουν τους νόμους…
Κωνσταντίνος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Δυστυχως υπαρχει τετοιος πολιτικος παχυδερμισμος και τετοια ανικανοτητα, που τοσο απο την ΝΔ οσο και απο το ΠΑΣΟΚ αντι να προσφερονται λυσεις δημιουργουνται ακομα περισσοτερα προβληματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ. 7,2% ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.η ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι ευθυνες τους ειναι οτι μπηκανε στην χωρα απο το παραθυρο τωρα αν τους μαντρωσουν για ευλογο
    διαστημα το μονο που θα κερδισουνε θα ειναι κατακραυγη διεθνως διοτι δεν ειναι ζωα. το σωστο
    θα ητανε να πανε στις πατριδες τους εστω και με
    προικα,ολοινα δωσουμε,ομως κυριοι αυτους τους
    στειλανε για να αλωσουνε την ευρωπη και οι
    μαλακες τους ψηφιζουμε και τους πληρωνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]