Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ΚΚΕ διαδήλωσε σήμερα κατά της Bilderberg

Έλειπε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αντεξουσιαστές
Απόντες και οι κουκουλοφόροι...

Η Αριστερά (πλην ΣΥΡΙΖΑ) εκδήλωσε την απέχθειά της απέναντι στην Λέσχη των Φονιάδων (Bilderberg) διαδηλώνοντας έξω από το πολυτελέστατο ξενοδοχείο του Αστέρα της Βουλιαγμένης.
Μπράβο τους!
Αλίμονο σε εκείνους που έχουν σκυμμένα τα κεφάλια τους και προσπαθούν να γίνουν αρεστοί στους φονιάδες των λαών, απέναντι σε αυτούς που σχεδιάζουν πολέμους και απαιτούν νεκρούς προκειμένου τα σχέδιά τους να γίνονται πραγματικότητα.
Η Αριστερά της Ελλάδας, η πραγματική και όχι η ξεπεσμένη αριστερά του Κολωνακίου, σήκωσε το κεφάλι της, ύψωσε τη φωνή της και έδειξε το πρόσωπο του Έλληνα που δεν ανέχεται «νταβάδες» και φονιάδες.
Μπράβο τους!
Πολλοί είναι αυτοί που κατηγορούν την Ελληνική Αριστερά και θέλουν να επιμένουν πως ανήκει στο πολιτικό παρελθόν. Σήμερα, όμως, το ΚΚΕ έδωσε μία μάχη, δήλωσε την παρουσία της απέναντι στους ισχυρούς του πλανήτη και ταυτόχρονα δήλωσε πως επέλεξε την αντίσταση σε αυτούς που κάποιοι άλλοι προσκυνάνε.
Μπράβο τους!
Σήμερα η Ελληνική Αριστερά παρατάχθηκε μπροστά στους ηθικούς αυτουργούς της κατάντιας του πλανήτη, απέναντι στους σχεδιαστές εκατοντάδων ή εκατομμυρίων δολοφονιών, αποδεικνύοντας πως ο φόβος είναι το όπλο που δεν έχουν πια στα χέρια τους οι ισχυροί…
Μπράβο τους!
Έπρεπε όλοι μας να είμαστε εκεί… Και να τους δείξουμε πως το θράσος τους να έρχονται στη χώρα μας, να τους φιλοξενούμε και αυτοί να σχεδιάζουν σφαγές ανθρώπων, διαμελισμούς κρατών (ακόμη και της Ελλάδας που τους φιλοξενεί), δεν μας βρίσκει ούτε στο ελάχιστο σύμφωνους και σαν Έλληνες δεν θα σωπάσουμε επειδή αυτοί το επιθυμούν…
Σήμερα η Αριστερά έδειξε τις διαθέσεις της και αύριο είναι η δική μας η σειρά να σταθούμε μπροστά στους δολοφόνους που σχεδιάζουν ΚΑΙ την δική μας δολοφονία
Κωνσταντίνος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Οι Έλληνες προσκεκλημένοι της λέσχης Bilderberg.

    Ντόρα Μπακογιάννη, (υπουργός Εξωτερικών)

    Αννα Διαμαντοπούλου, (βουλευτής ΠΑΣΟΚ)

    Ι. Παπαθανασίου, (υπουργός Οικονομίας)

    Γ. Αλογοσκούφης, (πρώην υπουργός)

    Γ. Δαυίδ, (επιχειρηματίας, πρόεδρος Coca-Cola 3Ε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2 stous 5 apodedeigmena evraioi (David kai Diamondstone-Savalano).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πλήρης λίστα με τους Έλληνες της Μπίλντερμπεργκ από το 1954- 2008

    http://zorro-gr.blogspot.com/2009/05/1954-2008.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δείτε όμως και εδώ πως η ΝΔ χρηματοδοτεί παράνομα το ΚΚΕ μέσω του ΟΠΑΠ

    http://zorro-gr.blogspot.com/2009/05/blog-post_4809.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο και στο Λαος και στο ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]