Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φραστική επίθεση μετά απειλών δέχτηκε ο «Γιαννιώτης» από οπαδό κουκουλοφλώρο του ΣΥΡΙΖΑ!

Λακέδες του συστήματος

και λεκέδες της κοινωνίας


Σε ένα πολύ καλό κείμενο, το πάρα πολύ καλό ιστολόγιο Gianniotis σύγκρινε τα ασύγκριτα και χωρίς δυσκολία κατέγραψε την πραγματικότητα. Τους φοιτητές επαναστάτες που πολέμησαν την χούντα του Ιωαννίδη, με τους ανθρώπους των σκιών, που βγήκαν από τα φέρετρά τους και άρχισαν έναν αδυσώπητο καταστροφικό αγώνα στο όνομα του χαβαλέ και του υποβόσκοντος ναζισμού που έκρυβαν κάτω από τα Gucci και τα Armani τους.
Η σύγκριση βέβαια τοποθέτησε τα πράγματα στη θέση τους και ξεσκέπασε τη βρωμιά των κουκουλοφόρων που τολμούν να απειλούν τις περιουσίες και τις ζωές των πολιτών, στο όνομα του δικού τους χαβαλέ.

Είναι τόσο γενναία αυτά τα σκουληκάκια, που κρύβουν το πρόσωπό τους, ενώ σε σύγκριση με τους πραγματικούς αγωνιστές (π.χ. Πολυτεχνείο) η μιζέρια τους είναι έκδηλη μέσα από την δειλία της ανωνυμίας τους μπροστά στα γυμνά στήθια των αληθινών αγωνιστών επαναστατών.
«ΦΑΣΙΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ. ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΣΙΣΤΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ»
Αυτό το κείμενο της ντροπής, αυτές οι λέξεις που τόσα κρύβουν και άλλα τόσα φανερώνουν, δεν μπορούν να μην στηλιτευθούν και είναι αδιανόητο να πιστεύει ο «συγγραφέας» τους πως έχουν εκείνη τη δυναμική και την ειδική βαρύτητα που απαιτείται αλλά ταυτόχρονα είναι και ικανή ώστε να σταματήσει την κριτική των πολιτών και να μετατρέψει τον λόγο του απλού πολίτη σε λόγο υπεράσπισης των δειλών, ιδεολογικά ανύπαρκτων, υποκινούμενων χαβαλέδων.
Το ιστολόγιο αυτό συμπαρίσταται στον Γιαννιώτη και του αποδίδει εύσημα τιμής στον αγώνα του κατά της επιβολής του χάους που επιθυμούν οι λεκέδες της κοινωνίας να επιβάλουν. Θεωρώ δε, πως η επίθεση και οι απειλές εναντίον του καλού ιστολογίου του Γιαννιώτη, είναι ταυτόχρονα και επίθεση σε όλους τους bloggers, οι οποίοι χωρίς να κατευθύνονται από συμφέροντα ή κόμματα καταθέτουν τις απόψεις τους και κριτικάρουν (ως οφείλουν) ως ελεύθεροι πολίτες αυτά που διαπιστώνουν στην λειτουργία του κράτους, του παρακράτους, των θεσμών, ακόμη και των αλητών που προσπαθούν να λύσουν τα υπαρξιακά τους προβλήματα.
Είνα δικαίωμά μας, δημοκρατικό, κουκουλοφόροι μου.. κι εμείς τα δικαιώματά μας δεν τα απεμπολούμε σε κανένα ανθρωποειδές ή άνθρωπο των σκιών... Κατανοητό;
Και για να μην ξεχνιόμαστε, αν είναι στόχος ο Γιαννιώτης, δίπλα του είμαι κι εγώ, στόχος σας είμαι κι εγώ...
Για ελάτε, για ελάτε... Μολών λαβέ, όπως λέγανε κάποιοι για τος οποίους δεν έχετε μάθει...
Μολών Λαβέ κουκουλοφλωράκια...
Κωνσταντίνος



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]