Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εκδήλωση: Γεωπολιτική, Γεωστρατηγική και Διπλωματία

Επιτυχημένη η εκδήλωση των ιστολογίων

που την παρακολούθησε μεγάλο πλήθος


Πραγματοποιήθηκε χθες στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, στον πολυχώρο διαλόγου «Παλλάδιον» η εκδήλωση των ιστολογίων «Στρατηγική-Γεωπολιτική» και «Ινφογνώμων» με την συμμετοχή των διακεκριμένων δημοσιογράφων Παντελή Σαββίδη της ΕΤ3 (εκπομπή Ανιχνεύσεις- και της Στέλλας Μαργαριτίδου (εφημ. Μακεδονία).
Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται μια τέτοιου είδους εκδήλωση στην Ελλάδα από ιστολόγια η οποία έγινε αποδεκτή με μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό.

Ο αριθμός των παρευρισκομένων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ χαρακτηριστικό γεγονός της σημασίας της εκδήλωσης ήταν η παρουσία μεταξύ των θαμώνων, Βουλευτών, Ακαδημαϊκών, Καθηγητών, Ξένων Διπλωματών, Στρατιωτικών, Καθηγητού της γείτονος Τουρκίας και πλήθους αναγνωστών μας, από πολλά μέρη της Ελλάδος.
Ως διοργανωτές και συντελεστές της εκδήλωσης, ευχαριστούμε ενθέρμως και εκθύμως όλους τους φίλους και παρευρισκομένους, των οποίων η καθολική και πολυπληθής συμμετοχή, σ΄ ένα γεγονός που για πρώτη φορά συμβαίνει στην Ελλάδα, μας υποχρεώνει να το επαναλάβουμε και σε άλλες περιοχές της Ελληνικής επικράτειας, πιθανόν σε συνεργασία και με άλλα ιστολόγια.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση καταδεικνύει την δύναμη που διαθέτουν τα ιστολόγια και την αποδοχή που απολαμβάνουν από τους ενεργούς ΄Ελληνες πολίτες.
Ζητούμε συγνώμη σε όλους όσους δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στον χώρο της εκδήλωσης, λόγο υπερβολικού αριθμού συμμετεχόντων.
Η πρωτοπόρος αυτή εκδήλωση ευχόμεθα να εμπνεύσει και άλλα ιστολόγια, και, πέραν της ηλεκτρονικής επικοινωνίας με το κοινό τους, να επεκταθούν και σε ουσιώδη επικοινωνία και επαφή μαζί τους.
Η εκδήλωση των δύο φιλικών ιστολογίων με την συμμετοχή διακεκριμένων δημοσιογράφων, έρχεται σε μια περίοδο όπου ο ηλεκτρονικός τύπος, η ελευθερία διακίνησης ιδεών μέσου του διαδυκτίου, χρησιμοποιήθηκαν από κάποιους ως μέσο για άνομες ενέργειες και για πρόκληση σοβαρών ταραχών στην χώρα, τον διεθνή διασυρμό της, τις καταστροφές περιουσιών, κλπ...
Ευχαριστούμε και πάλι θερμά όλους τους συμμετέχοντες.
Όμηρος Φωτιάδης
Σάββας Καλεντερίδης



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]