Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ηλ(ιθ)ίου φαεινότερον...!

Το εμπεδώσαμε πως η απόλυτη ανάγκη

του Indymedia είναι να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ!


http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=999961
Είναι πράγματι αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχουν διάφορες τάσεις και αμφισβητίες στον (ψεύτο) αναρχο-αντιεξουσιαστικό κ.λ.π. χώρο που φέρνουν «υπέρταση» στον «ΔΟΝ» ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά μετά τις επιθέσεις σε απλούς πολίτες, εργαζομένους και μετανάστες (τα όποια μέσα μεταφοράς τα χρησιμοποιούν εργαζόμενοι μετανάστες κατά κόρο). Η κατάσταση από στρατολογημένους ξένους δεν θα αργήσει να χτυπήσει και τους ίδιους.
Δεν τους σιχάθηκε μόνο ο κόσμος αλλά και οι δικοί τους, και δεν έχουν και άδικο, σαφώς πολλά παιδιά έχουν παραπλανηθεί από την ψεύτικη εικόνα που προωθεί ο Κροίσος! Κος Αλαβάνος και ο παραγιός του Αλεξάκης (που δεν έχει ούτε ένα ένσημο και μιλάει εκ μέρους όσων δουλεύουν σαν σκυλιά, αλλά σε περιουσία δεν πάει πίσω).

Κάπου λογικό είναι διότι σαφώς ο απλός νέος που νομίζει ότι συμμετέχει σε κάποιου είδους «επανάσταση» (που καίει περίπτερα από γριούλες), να σκεφτεί ότι κάτι δεν πάει καλά όταν βλέπει την βίλαρα του κάθε Αλαβάνου, τις αμαξάρες και όταν τον κλέβουν να αποκαλύπτετε ότι τον φυλάει ένα στρατός από Ιδιωτικές εταιρείες security, ΑΛΛΑ! Και από αστυνομικούς τους οποίους έχει κατ’ επανάληψη στοχοποιήσει και συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ξεκάθαρα δηλώσει ότι πρέπει να τους δείχνουμε έμπρακτα (με βία) την απέχθεια μας (Εφημερίδα «ΑΥΓΗ», φύλλο 03/2/2009, Συνιστώσα ΣΥΡΙΖΑ με το όνομα “ROZA”).
Στην πρώτη Φώτο (http://img9.imageshack.us/img9/7848/aplytoire8umn4.jpg) βλέπετε άλλη μια φορά την απεγνωσμένη προσπάθεια του κατ’ επάγγελμα επαναστάτη στο INDYMEDIA να παραπληροφορήσει και να πωρώσει με μίσος του αναγνώστες (λες και διαβάζουμε κείμενο του 1950), αν εκεί βλέπουμε μια καθαρή έχθρα προς το ΚΚΕ και εμμέσως πλην σαφώς καλεί άλλη μια φορά σε εμφύλιο σπαραγμό τους «δικούς» τους με τους ντόπιους ανθρώπους των εκάστοτε περιοχών. Στην συγκεκριμένη περιοχή φάγανε πάλι τα μούτρα τους στο Ρέθυμνο, όπως και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος, περιοχές που δεν έχει πολυτεχνείο κοντά και Άγιο Παντελεήμονα για να φωνάξουν τους λαθρομετανάστες να τους βάζουν μπροστά όπως συνήθως.
Το άλλο το παλληκάρι του απαντά όπως πρέπει (http://img14.imageshack.us/img14/8965/aplytoire8umno2.jpg) και στο τέλος λέει σαν κεντρικό νόημα " έλα μας ζαλίσατε τα…… δεν θέλουμε άλλους νταβατζήδες και βοσκούς να μας λένε τα ποιηματάκια τους για να χειροκροτούμε, το ξέρουμε ότι πρέπει να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ", (έλεος!).
....«κύριοι», εργαζόμενοι, κομματικοδίαιτοι του ΣΥΡΙΖΑ και ότι άλλο συναπάντημα, που έχετε σαν στόχο την Ελλάδα μας και βαράτε από παντού, στο τέλος όταν βγουν οι κουκούλες, θα φάτε το πρώτο γιαούρτι από αυτούς που χρησιμοποιείτε τόσο καιρό και θα καταλάβουν το τι είστε!
Μπράβο στα παιδιά που ακόμα σκέπτονται, το κατανοούμε ότι με τόσο δηλητήριο που σαν έχουν ποτίσει την ψυχή σας είναι δύσκολο να τους μουντζώσεις, είναι δύσκολο απλά να καταλάβεις ότι το μίσος και το αδιέξοδο δεν προέρχεται από τον διπλανό σου, τον συνάδελφο σου, τον αδερφό σου που δουλεύει 2 και 3 δουλειές και πρέπει και εσύ από πάνω να του κάψεις το μηχανάκι που βγάζει το ψωμί του! Έχουμε τους ίδιους εχθρούς, μην γίνεστε κρέας στην μηχανή του κιμά του κάθε ΣΥΡΙΖΑ, του George SOROS και ενός καταρρέοντα πολύ-Εθνισμού, τα συμφέροντά τους δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά σου!

ΠΗΓΗ (http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=50461394227&view=user#/photo.php?pid=30128911&op=1&o=user&view=user&subj=50461394227&aid=-1&oid=50461394227&id=1282908202)



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]