Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελλάδα, ένα ξέφραγο αμπέλι για τα καρτέλ

1821: Η απελευθέρωση του ελληνικού λαού από την ξένη κατοχή και την Καρτελοκρατία, παραμένει το ζητούμενο 188 χρόνια μετά

Από την Τουρκοκρατία, που κράτησε 360 χρόνια ,περάσαμε στην Αγγλοκρατία,1831-1947,και αμέσως μετά στην Αμερικανοκρατία, που συνεχίζεται. Η ρίζα της συμφοράς για τον ελληνικό λαό, βρίσκεται στην εξάρτηση της Πατρίδας μας. Η εθνική ανεξαρτησία και η λαϊκή κυριαρχία που θα επιτρέψουν την κοινωνική ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ παραμένουν στόχοι για διεκδίκηση.
Η πατρίδα μας έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι. Η πολιτική και πνευματική ηγεσία, τα κόμματα, ο κρατικός μηχανισμός, ο συνδικαλισμός, έχουν διαβρωθεί, ώστε να καταστεί δυνατή η επιβολή των ξενοκίνητων σχεδιασμών, που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Ουάσιγκτον. Η ελληνική οικονομία έχει διαβρωθεί από τις «μονοεθνικές» πολυεθνικές, και τα Καρτέλ της ντόπιας μεταπρατικής ελίτ.

Η ελληνική ύπαιθρος, ερημώθηκε και ο Έλληνας δεν είναι πια μετανάστης αλλά άνεργος που ανταγωνίζεται το μεροκάματο του λαθρομετανάστη.
Στην πρόσφατη ιστορία μας, τα επτά μεσαιωνικά χρόνια της στυγνής στρατιωτικής δικτατορίας και η τραγωδία της Κύπρου ήσαν μια ιδιαίτερα σκληρή έκφραση της εξάρτησης της Ελλάδας από το ιμπεριαλιστικό κατεστημένο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
Η υποτέλεια, η υπονόμευση των εθνικών μας συμφερόντων, η διάβρωση της λαϊκής κυριαρχίας, ο οικονομικός μαρασμός και η εκμετάλλευση του Έλληνα εργαζόμενου πρέπει να ανακοπούν.
Το αίμα των αγωνιστών της Επανάστασης περιμένει ακόμα την δικαίωση.
Έξω τώρα οι Αμερικάνοι
Κάτω η Χούντα των Καρτέλ
Ζήτω η Ελληνική Επανάσταση
Ζήτω η Δημοκρατία
Ζήτω η Ελλάδα και το Ελληνικό Έθνος
Σπύρος Χατζάρας



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]