Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκόπια: Η Εκκλησία των Σκοπίων δεν δικάζει σοδομιστές ιερείς!

Θα τον κρίνει ο Θεός…

Χθες, στην πόλη την Σκοπίων, συνελήφθη κοπέλα 21 χρόνων, για εκβιασμό. Ο εκβιασθείς, ήταν 67χρονος συνταξιούχος ιερέας, ο οποίος αρέσκονταν να απολαμβάνει την χαρά ενός καλού μασάζ.
Η νεαρή κοπέλα, εργαζόμενη σε επιχείρηση μασάζ των Σκοπίων, γνώρισε τον συνταξιούχο ιερέα ο οποίος πολύ συχνά επισκεπτόταν την συγκεκριμένη επιχείρηση προκειμένου να απολαμβάνει την χαρά ενός καλού «μασάζ». Μόνο, που το μασάζ, που προτιμούσε ο συνταξιούχος ιερέας της αιρετικής εκκλησίας των Σκοπίων, περιελάμβανε και πρωκτικό σεξ στην νεαρά που του χάριζε πολλά άλλα πέρα από την χαλάρωση των μυών.
Οι επαναλαμβανόμενες επισκέψεις του ιερέα και η προτίμησή του στην 21χρονη κοπέλα, οδήγησαν στο «στήσιμο» ενός εκβιασμού κατά του ιερέως. Έτσι, με τη βοήθεια του αγοριού της, η νεαρά κατάφερε και εκβίαζε τον ιερέα (ο οποίος δεν σταμάτησε να την επισκέπτεται) και κατάφερε να του αποσπάσει συνολικά το ποσό των 1000 €, μέχρι χθες που συνελήφθη από αστυνομικούς στους οποίους κατέφυγε ο εκβιασθείς!!!

Η κοπέλα και ο νεαρός σύντροφός της οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο και στη συνέχεια στη φυλακή, ενώ ο ιερέας κυκλοφορεί ελεύθερος χωρίς να αντιμετωπίζει καμία ποινή από την (αιρετική) εκκλησία των Σκοπίων, αντιπρόσωπος της οποίας αρκέστηκε να ανακοινώσει πως δεν μπορεί η εκκλησία να δικάσει εκκλησιαστικά τον συνταξιούχο ιερέα (ο οποίος όμως είχε σαφέστατη προτίμηση στο πρωκτικό σεξ σε νεαρές κοπέλες) και πως αφήνει στα χέρια του Θεού να κρίνει τις πράξεις του συγκεκριμένου ιερέα!!!
Προσωπικά, δεν θέλω να κρίνω την στάση της (αιρετικής) εκκλησίας των Σκοπίων για το συγκεκριμένο θέμα. Η στάση αυτή όμως δημιουργεί εύλογα ερωτήματα, όπως: πως και από που μπορούσε ο ιερέας να βρίσκει χρήματα προκειμένου να ικανοποιεί το πάθος του; Γιατί δεν μεσολάβησε η εκκλησία και για τη νεαρή κοπέλα και τον σύντροφό της ώστε να μην καταδικασθούν, αλλά να αφεθούν και αυτοί στην κρίση του Θεού;
Να θυμίσω πως κατά το παρελθόν (πριν δύο μήνες) όταν αξιωματούχος αρχιμανδρίτης της (αιρετικής) Εκκλησίας των Σκοπίων αγόρασε μία τεράστια ξενοδοχειακή μονάδα στην πόλη των Σκοπίων, κανείς δεν ασχολήθηκε που βρέθηκαν τα χρήματα για την συγκεκριμένη αγορά, ενώ σχεδόν αμέσως μετά (με την πάροδο 15 ημερών) συνελήφθησαν οι πρώην ιδιοκτήτες της ξενοδοχειακής μονάδας και τους αποδόθηκαν κατηγορίες για λειτουργία συμμορίας και ξέπλυμα χρήματος!!! Κακές γλώσσες αναφέρουν πως κατασχέθηκε από την κυβέρνηση Γκρούεφσκι, στη συνέχεια, ολόκληρη η περιουσία των συλληφθέντων!!!

Στο video που παραθέτουμε μπορείτε να παρακολουθήσετε το ρεπορτάζ της Σκοπιανής τηλεόρασης για το συγκεκριμένο θέμα του εκβιασμού του ιερέα που του άρεσε να σοδομίζει νεαρές κοπέλες...



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]