Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Μεγάλη Αλβανία, η Δαρδανία, η Ιλλυρία, το Ισλάμ, ο UCK και η παραχάραξη της Ιστορίας

Στις προσωπικές μου αναζητήσεις μέσα στο διαδίκτυο και ψάχνοντας να βρω απαντήσεις σε ερωτήματα που με απασχολούν, ιδιαίτερα με τα τελευταία γεγονότα στην Ελλάδα, συνάντησα μία έρευνα του Greek American News Agency που με συντάραξε και με έκανε να σκεφθώ βαθύτερα τα γεγονότα, αλλά και να τα συνδυάσω με αναφορές για Αλβανούς καταστροφείς, εμπρηστές, για Αλβανικές σημαίες που υπήρχαν ανάμεσα στις τάξεις των κουκουλοφόρων... Σας παραθέτω κάποιες από τις πληροφορίες αυτές και σας παραπέμπω στο να σκεφθείτε, ώριμα, χωρίς πίεση τι συνέβη, γιατί συνέβη, ποιός το έστησε και που θέλουν σκοτεινά κέντρα να οδηγήσουν την χώρα μας.

Το Greek American News Agency, ύστερα από μια εμπεριστατωμένη και εις βάθος έρευνα-μελέτη, παρουσιάζει σήμερα μια μεγάλη δημοσιογραφική υπερ-παραγωγή με αδιάσειστα στοιχεία, ντοκουμέντα, video, μυστικές εκεθέσεις, αναλύσεις και πολλές άλλες αποδείξεις την ιδεολογική διαστρωμάτωση των υπερεθνικιστών της μεγάλης Αλβανίας που κάποιοι εντέχνως και με σκοπιμότητα σε βάθος χρόνου φαίνεται να καλλιεργούν (εδώ και μερικά χρόνια) όχι μόνο στο εσωτερικό της γειτονικής χώρας αλλά και στο εσωτερικό των Σκοπίων και της Ελλάδας!

Θα μάθετε πως και με ποιους τρόπους επιχειρείται η διαστρέβλωση της Ιστορίας του Ελληνικού Πολιτισμού και η αλλοίωση της εθνικής και εθνολογικής υπόστασης μας ως Έθνους με προπαγανδιστικό υλικό. Ποιοι και πως (διαστρεβλώνοντας την ιστορία) θέλουν να αναβιώσουν την αρχαία Ιλλυρία και την μεγάλη Δαρδανία.

Θα μάθετε πως οι Αλβανοί διεκδικούν για λογαριασμό τους μεγάλα κομμάτια και περιόδους της ιστορίας μας ως απόγονοι(sic) των αρχαίων Ιλλύριων και της Δαρδανίας με ανασύσταση και την δημιουργία του κράτους της Μεγάλης Δαρδανίας!

Θα το δείτε και θα το ακούσετε στα τραγούδια με τους αλυτρωτικούς στίχους που περνάνε από γενιά σε γενιά. Και κυρίως -και εδώ είναι το άκρως επικίνδυνο και μεγάλη βόμβα στα θεμέλια της ειρήνης στην περιοχή- πως συνδέεται ο Αλβανικός μεγαλοιδεατισμός με το ριζοσπαστικό Ισλάμ! Ποιος είναι ο Amir Hayrullah η μυστική οργάνωση φάντασμα που δρα εδώ και χρόνια σε ολόκληρο τον κόσμο ποιες οργανώσεις φανατικών ισλαμιστών δρουν κάτω από τη μύτη του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ στα Βαλκανια και με ποιο τρόπο ο UCK χρησιμοποιείται ως ανάχωμα και κάλυψη των Αμερικανών εναντίον της Σερβίας και της Ρωσίας. Θα δείτε και θα διαπιστώσετε πως χρησιμοποιούν την θρησκεία ως πρόσχημα για την ολοκλήρωση των σχεδίων τους και στο νέο διαμελισμό των βαλκανίων και την επαναχάραξη των συνόρων όπως ακριβώς συνέβει και το πρώτα χρόνια του 20ου αιώνα.

Θα δείτε βανδαλισμούς και βεβηλώσεις ιερών Ορθόδοξων Ναών που έγιναν και εξακολουθούν να γίονται στο Κόσσοβο και αλλού… Προάγγελος των εξελίξεων αυτών και των επερχόμενων συγκρούσεων υπήρξε ο καθηγητής εβραϊκής καταγωγής Σάμιουελ Χάντικτον ήδη από το 1993 με το βιβλίο του Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ.

Θα δείτε το νέο ριζοσπαστικό Ισλάμ και την ιερή Jihad που έχουν κυρήξει οι φανατικοί Μουσουλμάνοι πως ορθώνονται και οργανώνονται εναντίον της Ορθόδοξης Ρωσίας και των άλλων Ορθοδόξων κρατών(Σερβία-Βουλγαρία-Ρουμανία-Ελλάδα).

question_mark3.jpgΜέσα από όλα αυτά αυτά τα στοιχεία, τα ντοκουμέντα-πολλά από τα οποία έρχονται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας και τον ορυμαγδό της πληροφόρησης αυτής για την οποία δούλεψε μια μεγάλη ομάδα - γεννιέται ένα μεγάλο ερωτηματικό. Ένα ερωτηματικό που αναλύεται σε δεκάδες αγωνιώδη ερωτήματα. Που πάμε; Που μας πάνε; τι επιδιώκουν; Γιατί πάλι αίμα; Γιατί πάλι θυσίες; Γιατί τέτοια διαστρέβλωση και τέτοιος πόλεμος στη χώρα που γέννησε τον πολιτισμό και την δημοκρατία; Τι φοβούνται;

Στο ρεπορτάζ -ντοκυμαντέρ που ακολουθεί θα δείτε και θα διαπιστώσετε ανατριχιαστικά στοιχεία εις βάρος του Ελληνικού Πολιτισμού και της ιστορίας μας. Στοιχεία που δικαίως θα ξεσηκώσουν την οργή και το θυμό μας. Δεν επιχειρείται απλή ιστορική διαστρέβλωση της ιστορίας μας και προπαγάνδα αλλά ιερή βεβήλωση των όσιων και των ιερών μας! Φτύνουν στους τάφους των προγόνων των μαρτύρων του Έθνους και των ηρώων μας! Ασχημονούν! Δεν προσβάλλουν απλά, μας προκαλούν με κάθε τρόπο και μέσο! Τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ωχριούν μπροστά στις νέες αποκαλύψεις που έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Τα όσα θα δείτε και όσα θα διαβάσετε δικαίως θα (πρέπει να) ξεσήκωσουν την οργή και τον θυμό ολόκληρου του Ελληνισμού, ενώ επιβάλλεται να πάρουν θέση η Ελληνική κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα τα οποία κατά τα κοινώς ειωθότα θα σιγήσουν για ακόμα μια φορά φοβούμενοι αντιδράσεις, και φυσικά θα ποιήσουν την νήσσαν(κατά την κοινή λαϊκή ρήση θα κάνουν την πάπια(!) …
Οι μόνοι που αναμένεται να αντιδράσουν είναι οι απλοί πολίτες, μέσα από τα blog και τα εναλλακτικά site αν και θα έπρεπε από την στιγμή της δημοσιοποίησης να ξεσηκωθεί ολόκληρος ο απανταχού Ελληνισμός!

Η συνέχεια εδώ
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]