Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί...

Κομπλεξικοί, παράφρονες

κι εχθροί του έθνους...


Για όσους ακόμη δεν κατάλαβαν, αλήτες γκρεμίζουν την Ελλάδα, επειδή επιθυμούν να την κάνουν χώρα δουλική και να εγκαθιδρύσουν ένα καθεστώς χειρότερο και από αυτό του Εμβέρ Χότζα στην Αλβανία.
Είναι άκρως επικίνδυνοι. Μεταχειριζόμενοι το αγαθό της δημοκρατίας προσπαθούν σήμερα να επιβάλουν την άποψη και την θέληση των λίγων στους πολλούς! Και ισχυρίζονται πως η δράση τους είναι δημοκρατική!!! Χρησιμοποιούν όλα τα μέσα που τους έχουν διατεθεί γι αυτό. Χρόνια ολόκληρα εργάστηκαν επάνω στο σχέδιο αυτό. Σήμερα επιτίθενται στην λογική και στην ηθική και απορούν επειδή εμείς δεν τους επευφημούμε!!!

Γνωρίζοντας πλέον ότι δεν μπορούν να πείσουν τους Έλληνες πολίτες έχουν στραφεί μέσω του διαδικτύου στο εξωτερικό και προσπαθούν να στρεβλώσουν εκεί, να παραχαράξουν για μία ακόμη φορά την αλήθεια, και να δώσουν την δική τους εικόνα και την δική τους στρεβλή άποψη, αγνοώντας ή εξαφανίζοντας την εικόνα και την άποψη που έχουν σχηματίσει οι Έλληνες πολίτες για τον "αγώνα" των κουκουλοφόρων.
Εργάζονται με μανία για να σπείρουν το ψέμα, ελπίζοντας πως θα θερίσουν καρπούς!!!
Τρισάθλιοι, σαν ερπετά σέρνονται διαβάλλοντας την πατρίδα τους για να επωφεληθούν οι ίδιοι. Απατεώνες ολκής, μιάσματα, σκουπίδια της κοινωνίας, απόβλητοι και εχθροί των απλών πολιτών, παίρνουν την εκδίκησή τους καταστρέφοντας τους κόπους και τους αγώνες των Ελλήνων...
Επιχείρησαν να καταλάβουν την επαρχιώτικη Ελλάδα, αλλά έφαγαν τόσο ξύλο που κατάλαβαν ότι μόνο οι εκκλήσεις τους προς το εξωτερικό μπορούν να ευοδωθούν. Έτσι άρχισαν να καλούν έμμεσα τους "φίλους" τους καταστροφείς, τους μανιακούς και τους παράφρονες που κατοικούν σε άλλες χώρες. Κάθε κατακάθι της Ευρώπης πήρε πρόσκληση να έρθει εδώ, για να μας αντιμετωπίσει.
Σήμερα κινδυνεύει η Ελλάδα, κινδυνεύει το πολίτευμα, κινδυνεύουν οι πολίτες.
Σήμερα κινδυνεύουν τα πάντα....
Και ο δυστυχισμένος στο μυαλό Αλαβάνος προκαλεί, λέγοντας πως η κυβέρνηση μεταχειρίζεται την αστυνομία σαν στρατό, επιδιώκοντας την πλήρη σύγκρουση, προκαλώντας για την πλήρη ρήξη, έτσι ώστε να επέμβουν οι εξωτερικοί παράγοντες και να εξαναγκάσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες να υποκύψουν...
Φωνάζουν οι "ακρίδες" να σκύψουμε!
Μας διατάζουν τα σκουλήκια να τα ταΐσουμε με τις σάρκες μας!!!
Μας σπρώχνουν να λυγίσουμε και να τους δηλώσουμε υποταγή!
Σκύψτε στους προσκυνημένους για να νιώσουν ότι βρίσκονται στο επίπεδό μας.
Σκύψτε στους αλήτες, για να νιώσουν άρχοντες.
Σκύψτε στους καταστροφείς για να νιώσουν πως δημιούργησαν κάτι στη δύστυχη ζωή τους.
Σκύψτε για να ικανοποιήσετε τα αφεντικά τους...
Σκύψτε... Σκύψτε... Σκύψτε...
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]