Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αφοπλίστε τα τσουτσέκια (ή εγκώμιο στην προοδευτική μαλάκυνση)


Ξαναχτύπησαν λοιπόν... οι γνωστοί θολοκουλτουριαραιοι-αρουραίοι, καλυμμένοι με τον μανδύα της "δημοκρατικότητας" και δήθεν... σοκαρισμένοι απ' τους "εθνικιστές", διεκδικούν δυναμικότερα από ποτέ έναν ακόμα ρόλο για να προσθέσουν στο... πλούσιο βιογραφικό τους: αυτόν του κυβερνομπατσου ή καλύτερα κυβερνοχαφιε-τσατσου.
Δράστης, κάποιος ανεκδιήγητος Γιώργος Πηττας, ποιητης (?), φιλοσοφος -οπως αρεσκονται να αυτοαποκαλουνται οι απανταχοι θολοκουλτουριαρηδες-, συγγραφεας (?), αγνωστο τι τελικα... η ουσια ειναι πως με ενα αρθρο στο ιστολογιο του, καταφερεται εναντίον των "βλαμμενων", οπως τους αποκαλει, "εθνικιστων και φασιστων" που ειναι εναντιον της προδοτικης πολιτικης Χριστοφια & απειλουν με αντιδρασεις.
Συγκεκριμένα γράφει, μεταξύ άλλων:

Πρόσφατα είχαμε το επεισόδιο με την προσβολή της προτομής του Κεμάλ στην Πύλα. Ευτυχώς η Τ/Κ πλευρά δεν έδωσε τη σημασία που θα έδινε σε άλλες εποχές και αυτό έγινε χάριν της στάσης που κράτησε η πολιτική ηγεσία της Κοινότητας. Πόσες φορές όμως θα μπορέσει η ηγεσία να φιλτράρει τα πράγματα;
Ανερυθρίαστα, η ανεπίσημη ιστοσελίδα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ δημοσιεύσει άρθρο του κου Φτωχόπουλου με τον τίτλο «ο Φασίστας Πρόεδρος» εννοώντας τον κο. Χριστόφια.


Η δουλικη και ανθελληνικη αποψη του συγγραφεα δεν εχουν ορια:"χαιρεται" επειδη οι τουρκοκυπριοι...ανεχτηκαν την "προσβολη" της προτομης του αρχισφαγεα Κεμαλ!!!Εμπρος λοιπον,αγαπητε!Γιατι δε ζητατε συγνωμη γι'αυτη την...επαισχυντη πραξη?Μηπως πρεπει να κλαψουμε κιολας για το κακο που καναμε στον καημενο Ατατουρκ?

Και συνεχιζει...

Αν κανείς όμως περάσει την πρώτη σελίδα και μπει μέσα στο forum που οι νεαροί κατά κανόνα, φανατικοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ «συζητούν», τότε μάλλον θα του…πεταχτούν τα μάτια έξω και θα αναρωτηθεί: Ποιοι άραγε έχουν συμφέροντα να επιδοκιμάζουν ή και να καλλιεργούν τέτοιες συμπεριφορές; Ποιοι θέλουν να έχουν μία χούφτα θερμόαιμα πιτσιρίκια έτοιμα, με τη μηχανή αναμμένη, για να τα ξαμολήσουν στους δρόμους να κάνουν τάχα αγώνα υπέρ πίστεως και πατρίδος διακυβεύοντας ίσως το ίδιο τους το μέλλον; Δεν θα πρέπει κάποτε επιτέλους η Πολιτεία να λάβει τα μέτρα της;
Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί η Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που κάνει πολύ καλή δουλειά στον έλεγχο της ερωτικής πορνογραφίας δεν πράττει αναλόγως και για την Πολιτική Πορνογραφία που εν τέλει είναι πολύ πιο επικίνδυνη;


Εδω ο...φιλοσοφος τσουβαλιαζει ολους τους αντιπαλους τους,κατονομαζοντας τους υποτιμητικα "πιτσιρικια".Επειτα,δειχνει το πραγματικο του προσωπο,καλωντας...βοηθεια στους μπατσους,μιλωντας ταχα για "πολιτικη πορνογραφια" (σιγουρα βαρυγδουπος ορος που θα εκτιμηθει αναλογως απο το θολοκουλτουριαρικο συναφι της πλατειας Κολωνακιου,Εκαλης & Μυκονου).

Και καταληγει:

Πρέπει να αφοπλισθούν οι Βλαμμένοι. Εδώ και τώρα. Πρέπει οι υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να κοιτάξουν λίγο στην Πολιτική Πορνογραφία από όπου και αν αυτή εξασκείται. Πρέπει οι ιστοσελίδες που καλλιεργούν τη διαίρεση, τον φασισμό, τον εθνικισμό , την ύβρη και το μίσος είτε να κατέβουν είτε να συνετισθούν και οι υπεύθυνοί τους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Γιατί είναι σαφές πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η συντήρηση των μαγαζιών τους.
Και θα πρέπει επιτέλους να αποπολιτικοποιηθεί το ποδόσφαιρο και να κρυφτούν οι πάσης φύσεως εθνικές σημαίες από τα γήπεδα.
Είναι αξιοπερίεργη η ανοχή σε αυτό το σημείο, ανοχή που επιδεικνύουν όλοι.


Καταρχην,ο μονος που ανεχτηκαμε διαβαζοντας το καταπτυστο κειμενο,ειναι ο ιδιος ο "ποιητης".Δευτερον,ο ιδιος δεν καλλιεργει το μισος,την υβρη,το φανατισμο,τη διαιρεση και τις λοιπες καραμελιτσες που ευαγγελιζεται για τους αλλους?Οταν τους αναφερει συνεχως "βλαμμενους",δεν υβριζει?Ή μηπως το κανει για καλο & πανω στον...κουλτουριαρικο οιστρο του?

Αγαπητε Πηττα,ατομακια σαν κι εσας τα εχουμε για...πρωινο.Οσο κι αν σκυλιαζετε,οι πατριωτικες ("εθνικιστικες" για σας) ιστοσελιδες και ιστολογια θα υπαρχουν & θα διαβαζονται απο χιλιαδες ανθρωπους που διψουν για πραγματικη και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ενημερωση:κι αυτο ειναι που σας τσουζει:η τεραστια αποδοχη που εχουν αυτοι οι...βλαμμενοι στον κοσμο.Κι επειδη προφανως δεν μπορειτε να βγαλετε φασιστα τον καθενα,επιτιθεστε και ζητατε μεχρι και τη συλληψη ατομων,ως αλλος κυβερνομπατσος!

Ε, λοιπον! Χίλιες φόρες "κυβερνομουτσοι", όπως μας αποκάλεσε έτερο μπουμπούκι της συνομοταξίας σας, πάρα κυβερνοτσατσοι και χαφιέδες σα του λόγου σας. Η ελεύθερη ενημέρωση στο Διαδίκτυο θα συνεχίσει να υπάρχει, είτε σας αρέσει είτε όχι. Δεν πτοούμαστε ούτε από τσουτσέκια σα του λόγου σας ούτε από τραμπούκους που εκτελούν εντεταλμένη αποστολή γυρίζοντας από μπλογκ σε μπλογκ & γράφοντας υβριστικά & τρομοκρατικά σχόλια σε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει τον ανθέλληνα Χριστοφια και την παρέα του (κλασική τέτοια περίπτωση τα υβριστικά σχόλια στο προηγούμενο άρθρο του Hellas-Orthodoxy).

Και για να κλείσουμε, αφιερώνουμε στον Πηττα ένα απ' τα... αριστουργηματα του,το "Αυνανιστου Εγκωμιον":

http://www.refene.com/text/giopit-t/giopit-t-egomion.htm

Καμαρώστε τι είδους... ποιητές εκφέρουν βαρυσήμαντες απόψεις για εθνικά θέματα και ζητούν κλείσιμο ιστολογίων!!!


Υ.Γ.: Οποιαδηποτε ομοιότητα στη φωτογραφία με ύφος και στυλ άλλων θολοκουλτουριαρηδων είναι... συμπτωματική (μα καλά, όλοι την ίδια φάτσα έχετε???).

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]