Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απύθμενο θράσσος Τούρκων εγκάθετων στην Θράκη!



ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

ΤHΣ «ΜΠΙΡΛΙΚ»


ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

«Ο ΧΡΟΝΟΣ»

«Κάποιοι σχεδιάζουν να

αποτελειώσουν την μειονότητα…»

Με απερίγραπτο θράσος υπηρετώντας την υπόθεση της παραπληροφόρησης αντιδρούν στο αυτονόητο δικαίωμα του ελληνικού κράτους να διορίζει κρατικούς λειτουργούς της μουσουλμανικής θρησκείας

Αξίζει να παραθέσουμε αυτούσιο το κείμενο της «Μπιρλίκ» που είδε το φως της δημοσιότητας βάζοντας πραγματικά παραμέτρους παράλογες.


Γραμμένο με ένα λαϊκισμό που πιάνει στον απλό κόσμο, με μια παράλογη στόχευση και επικαλούμενη το θρησκευτικό συναίσθημα των ανθρώπων που δήθεν θίγεται με τους επίσημους διορισμούς των θρησκευτικών λειτουργών της μειονότητας από τα αρμόδια όργανα του κράτους, θέλει να εγείρει ψεύτικα ζητήματα εκ του μη όντως, μιλώντας για καταστρατήγηση αρμοδιοτήτων και για παρεμβάσεις άνωθεν στο θρησκευτικό προφίλ της μειονότητας.

Κάτι τέτοια δημοσιεύματα μας κάνουν να αναρωτιόμαστε για πληρωμένους κονδυλοφόρους που θέλουν να τορπιλίσουν την ειρηνική συνύπαρξη, για ανθρώπους που ενδιαφέρονται να δημιουργούν εντάσεις και ψευτοπροβλήματα, να υπηρετούν την παραπληροφόρηση, να ματαιώνουν κάθε ουσιαστικό βήμα προς τα μπροστά, κρατώντας την μειονότητα υποχείριο του βουλήσεων και του ελέγχου τους.


Οι αλλαγές που έρχονται αποτυπώνουν τους δημοκρατικούς θεσμούς, την διαφάνεια, την ανάδειξη ανθρώπων με προσόντα και γνώσεις ακόμη και στο θρησκευτικό επίπεδο ιμάμηδων κι άλλων λειτουργών που θα πληρώνονται από το ελληνικό κράτος και θα που θα είναι αφοσιωμένοι στα θρησκευτικά τους καθήκοντα και όχι σε άλλου είδους πρακτικές προπαγάνδες ή τακτικές. Το δημοσίευμα είναι ένα μνημείο παράταιρων απόψεων και ανήκουστων θέσεων προβληματισμού. Αξίζει να το διαβάσετε.

«Τέλειωσαν με την εκπαίδευση, ήλθε η σειρά και της θρησκείας Και εδώ βρέθηκαν «οι συνεργάτες αναφέρει στον τίτλο κι αναρωτιέται. «Μα τι γίνεται τέλος πάντων σ’ αυτή εδώ την Δυτική Θράκη; Ποιοι είναι οι 240 ξεδιάντροποι (αναίσχυντοι) αυτοί; Η Ελλάδα με όλες της τις κυβερνήσεις που ήλθαν και πέρασαν από την χώρα, μαζί και με το κράτος, έκανε ότι μπορούσε μέχρι σήμερα για να αποτελειώσει την τουρκική μειονότητα της δυτικής Θράκης. Χρησιμοποίησε ανάλογα με την περίπτωση χρήμα η βία. Ακόμη και αυτή τη στιγμή, ανασκουμπώνεται για να παρέμβει και στην θρησκευτική λατρεία, το μοναδικό προνόμιο που έχει απομείνει στην τουρκική μειονότητα.

Όλα αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα, στον ομφαλό της Ευρώπης, σε μια χώρα που με κάθε ευκαιρία διατείνεται πως σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θρησκευτικές ελευθερίες.
Ω! Πρωθυπουργοί της υφηλίου, Ω! Αρχηγοί κρατών, Ω! Αξιοσέβαστοι ηγέτες του αραβικού κόσμου, Αμερικάνοι, Γάλλοι, Γερμανοί, Ιταλοί, Ρώσοι πού είστε; Αυτή είναι η δική σας δικαιοσύνη σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα; Αυτή είναι η δημοκρατία που υπεραμύνεστε; Αλίμονο σας. Κρίμα σ’ εσάς. Χιλιάδες φορές κρίμα, αφού παραμένετε απλοί θεατές όταν η Ελλάδα επιχειρεί να εξαφανίσει μια χούφτα ανθρώπων της μειονότητας στην δυτική Θράκη. Κρίμα στην αντίληψή σας αυτή σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Ποιο είναι το έγκλημα που διέπραξε η τουρκική μειονότητα; Μήπως είναι λάθος της που συμπαθεί την χώρα της την Ελλάδα; Μήπως επειδή είναι μια ήρεμη μειονότητα που δεν δημιουργεί προβλήματα; Πως έπρεπε να φερθεί δηλαδή; Μήπως θα έπρεπε να πάρει τα όπλα και να επαναστατήσει ενάντια στην χώρα στην οποία δέχτηκε να ζήσει; Αυτό ποτέ. Εμείς ως «Τούρκοι της δυτικής Θράκης», πάντα προτιμούσαμε την ειρήνη, την φιλική συνύπαρξη και έτσι θα παραμείνουμε.


Μάλιστα κύριοι, η χώρα μας η Ελλάδα τώρα άρχισε να παρεμβαίνει στην θρησκευτική ελευθερία και τα θρησκευτικά δικαιώματα της μειονότητά μας. Μετά από δασκάλους τώρα άρχισε να διορίζει και ιμάμηδες και ιεροδιδάσκαλους στα τζαμιά μας. Εγκαθίδρυσε μάλιστα μια πενταμελή επιτροπή στο κέντρο των Αθηνών απαρτιζόμενη από χριστιανούς που θα αποφασίζει για τους διορισμούς. Που είναι η θρησκευτική κοινότητα που θα παραταχθεί πίσω από αυτούς; Ποιοι είναι αυτοί; Ξυπνήστε κύριοι. Την εκπαίδευση την χάσαμε τώρα μας παίρνουν και την θρησκεία μας. Πόσοι τέλος πάντων ήταν οι ιμάμηδες και δεν το είχαμε αντιληφθεί. Πόσους αυλοκόλακες είχαμε και δεν το γνωρίζαμε; Μην στενοχωριέστε όμως εσείς τίμιοι δυτικοθρακιώτες, σύντομα θα γραφτούν τα ονόματά τους στον Τύπο και όλοι μαζί θα γνωρίσουμε αυτούς τους «πουλημένους». Αυτούς δεν θα τους συγχωρήσει ούτε ο Θεός ο ίδιος. Αυτοί δεν είναι καν μουσουλμάνοι. Δεν έχουν καμία σχέση με την θρησκεία. Το πολύ – πολύ μπορούν να έχουν σχέση μόνο με τους άπιστους και το χρήμα.
Ω! Άπιστοι!
Ξευτελιζόμαστε παγκοσμίως. Ελάτε στα συγκαλά σας. Μην στεναχωριέστε όμως δεν είναι τόσο ελεύθερο το πεδίο όσο το νομίζετε. Εδώ υπάρχουν εκείνοι που διεκδικούν τα δικαιώματά τους, που αγαπούν την θρησκεία τους, την ταυτότητά τους. Αυτό έτσι να το γνωρίζετε. Τα ονόματα τα δικά σας σήμερα έχουν ήδη γραφτεί σε καταλόγους. Τα πάντα έχουν τελειώσει. Μη νομίζετε ότι είναι εύκολα αυτά τα ζητήματα. Μην το ξεχνάτε. Τα ζητήματα αυτά είναι πάρα πολύ σοβαρά. Για μια τελευταία φορά ακόμη. Μην κάνετε κακό πρώτα στον Θεό και μετά στον καταπιεσμένο αυτό λαό της τουρκικής μειονότητας της δυτικής Θράκης. Επιστρέψτε όσο είναι νωρίς ακόμη. Μετά θα είναι πολύ αργά.

Μπιρλίκ 4-9-2008»…

Σχόλιο:Διαβάστε εδώ για το ραμαζάνι των μουσουλάνων που μόλις ξεκίνησε και πώς τηρείται με θρησκευτική ευλάβεια!

HellenicRevenge

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]